• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla benimki de tam bir babaanneci.nasıl seviyor onu 🙄🙄 zaten sanırım onu tek seven kişidir 🤣🤣🤣 oğluşım da büyüyünce herkes gibi o da sevemez onu 😁😁😁😁
Akılları erince ben de aynı görüşteyim ama şimdi anlamıyor. Allah'ım ağlarken koşarak gidenler, şimdi de " çocuk sevildiği yeri anlar tabi bana gelecek " diyor. Geçen gittik 5 dk kucağına aldı. Önüne 5 dk oturdu güya sevdi. 😁😁

Merhaba, YouTube'de Dr Osman var. O bu konuda şöyle söylüyor."38 derece üzerine çıkarsa ateş, diş değil başka şeylerden şüpheleniriz" isterseniz bir bakın geçmiş olsun. Bizde de diş atağı var
38 üzerine çıkmıyor canım 37.9 filan oluyor birde normalde dış yerleri belli değildi nokta kadar beyazlık gördüm
Oğlum diş çıkarma döneminde ateşlenmedi canım.huysuzluk,uykusuzluk çektik.
Anladım canım her çocuk farklı tepki veriyor o zaman

Akılları erince ben de aynı görüşteyim ama şimdi anlamıyor. Allah'ım ağlarken koşarak gidenler, şimdi de " çocuk sevildiği yeri anlar tabi bana gelecek " diyor. Geçen gittik 5 dk kucağına aldı. Önüne 5 dk oturdu güya sevdi. 😁😁
Tabii biz çocuğumuzu sevmiyoruz yaaa!! Tövbe yaa.geçen zaten onu bozdum bıraktım kendine geldi 😁😁 yine aynıyız.gelip gitmiyor kafam rahat

Ay ben de kv falan gitsin istemiyorum. İnadına güler yüzlü ve yabancılamıyor kimseyi :) belki büyüyünce yapar. Evde ben ,baba ,bakıcı görüyor ama maşallah çok sıcak kanlı.
Benimki daha karnımdayken böyle utangaçtı😊 elleri hep yüzündeydi böyle 🙈 cinsiyetini bile 24.haftaya kadar göstermedi . Benim kucağımdaysa herkese gülücük saçar, laf atar. Ama gel gör ki başkası kucağına almak istesin eyvahhhhhh🤪

6 da uyuduk 10 da kalktık o kadar sinirliyim ki
Benimki de 6 da uyandı ve gece milyonlarcakez uyanmasına rağmen.babası işe gidecekti o geldi aldı ama evin içinde avaz avaz ağlamasından zaten uyuyamadım.9da uyudu ve şimdi yine ıyudu.e be oğlum gece uyu da anan da uyusun 🙄🙄🙄🙄🙄

Ben kendimi atıcam bi yerden daha ağzıma lokma koymadım yapıştı mememe bıraktığım an ağlıyor delircem az önce yeter dedim oturttum yere feryat figan ağladı bu ne böyle atak haftasıda bitmiş nası bi atak

Ben kendimi atıcam bi yerden daha ağzıma lokma koymadım yapıştı mememe bıraktığım an ağlıyor delircem az önce yeter dedim oturttum yere feryat figan ağladı bu ne böyle atak haftasıda bitmiş nası bi atak
Benimki de 3 hafta aynıydı ay intihar edecektim nerdeyse.şimdi de gece uyutmuyor gündüz de koala gibi kucağıma yapışık yaşamak istiyor.örümceğine koymak istediğimde bacaklarını çarpraz yapıyor sırf oturtturmayım diye 😱😱 daha bir yaşında bile değil ama zekanın maşallahı var.

Diş olabilir canım.ben de az önce dişetlerini analiz ettim.aylardır patlayamayan beni inleten azı dişi patlayacak sanırım.orası bi hayli belirgin bugün.hafiften de diş etten kendini fırlatacak gibi duruyor

2 saat olacak hala uyutamadım😤 emiyor bırakıyor sürekli mızlıyor. Yahu niye direniyorsun uykun var işte. Bana geliyorlar ufaktan ufaktan😠
Canım biraz karın üstü zaman geçirse de yorulsa mı acaba, ben bizimki uyumayınca öyle yapıyorum 15 20 dk. Egzersiz yapıyor emekliyor sonra daha kolay uyuyor

En sevmediği pozisyon🙁 Sözde emeklemeye başladı. Sadece öyle kalmamak için 2 adım emekleyip 3. de al beni diye ağlıyor. Zorda olsa uyudu ayağımda salladım. Allah hepsine sağlık versin de kolay geçen günümüz yok😔

kızlar hipp'in iyi geceler çayı varmış... özellikle diş çıkarma döneminde olan bebeklere tavsiye ediliyormuş. şekersiz ve katkı maddesiz olduğu için tercih ediliyormuş. Bu sitede aratınca , bir kaç anne olumlu etkisini gördüğünü yazmış. Ben bulursam alıp deneyeceğim. Umut dünyası işte 😔 gerçi benim kız acayip seçici, tadını beğenip içer mi emin değilim..

kızlar ben henüz ilk adım ayakkabısı almadım. yani birşeyler aldım tabi de ilk adım ayakkabısı gibi tabana sahip değil. sizler aldınız mı? aldıysanız marka tavsiyesi verir misiniz? özellikle ayakları etli olan bebek anneleri bana bir yardımcı olun nolur

kızlar ben henüz ilk adım ayakkabısı almadım. yani birşeyler aldım tabi de ilk adım ayakkabısı gibi tabana sahip değil. sizler aldınız mı? aldıysanız marka tavsiyesi verir misiniz? özellikle ayakları etli olan bebek anneleri bana bir yardımcı olun nolur
Ben yürümeden almak istemiyorum şimdilik sadece model bakıyorum ama almadım

Benim oğlumdan kalma var ama erkek ayakkabısı iice o yüzden bend bakınıyorum

Kızlar günaydın, uykusuz geçen bir gecenin sabahında üst dişlerimizden biri patlamış olarak uyandık. Bizdeki süreç şu şekildeydi, bir haftadır gece uykusu yok denecek kadar azdı. Memede uyumak istiyordu ve yerine koyduğum gibi gözünü açıyordu. Gündüzleri hep kucağımda olmak istiyordu ama ben bunu anlamadım çünkü zaten genelde de hep kucağımda olsun ister. Normalde gün aşırı kakasını yapar , ilgisi var mı bilmiyorum bu bir haftada günde iki kere bile yaptığı oldu.

Back