- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.961
Çok şükür bu sene daha geç gelecek sıcaklar bize galibaEge'de yaz yaşayan insanların zellikle bilir o gece sicaginin uytmamasinibizim geçen hafta sıcaktan uyuyamadım zaten hep bir bahanesi var uyumamak ici

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bu sene daha geç gelecek sıcaklar bize galibaEge'de yaz yaşayan insanların zellikle bilir o gece sicaginin uytmamasinibizim geçen hafta sıcaktan uyuyamadım zaten hep bir bahanesi var uyumamak ici
Geçmiş olsunBizimde dün öğlenden beri ateşimiz var 37 civarıydı hep bugün ikindi civarı 38 oldu herşeyi yaptım düşsün diye en son geri 37 ye düştü dusmese artık hastaneye götürecektim İnşAllah tekrar yükselmez![]()
Sağolasın canım nedenini söyledi mi peki , benim pek gidesim gelmedi burda tek bbir tane hastane var oda çok yoğun ve bu virüs zamanı elimden geldiğince gitmiyorum oraya dusmeseydi son çare gidecektimGeçmiş olsunçocuk hemsiremiz söyledi yuksek ateşten hep hastaneye gelen varmış bu ay
Diş, enfeksiyon veya soğuk algınlığı genelde dedi dikkat etmek gerek sürekli ölçüm yapın soğuk bezle kompleks gerekirse dediSağolasın canım nedenini söyledi mi peki , benim pek gidesim gelmedi burda tek bbir tane hastane var oda çok yoğun ve bu virüs zamanı elimden geldiğince gitmiyorum oraya dusmeseydi son çare gidecektim
Sanırsam bizimki usutmus gibi bu yaz günü nasıl basardik oda muaamma tabi canımDiş, enfeksiyon veya soğuk algınlığı genelde dedi dikkat etmek gerek sürekli ölçüm yapın soğuk bezle kompleks gerekirse dedi![]()
Ayyy hamilelik ve sıcaklar hiiç yatırlatma ne günlerdiÇok şükür bu sene daha geç gelecek sıcaklar bize galibaBiz de egedeyiz ama. Ayy geçen yıl çıldıracaktım hamilelikte
Hamileliğin özlemediğim tek tarafı
Yoksa diyorlardı keyfini çıkar bugünleri çok özlüyorsun diye
![]()
Benimki de yüz üstü yatiyo bazen ama artık büyüdü ler Allah in izniyle birşey olmaz diye düşünüyorumkızlar kızım uyurken sağa sola dönüyordu istediği gibi ama hiç yüzüstü uyumamıştı. 2 gecedir yüzüstü buluyorum yatağında. bu aylarda tehlikesi var mıdır artık böyle yatmasının? çok korkuyorum uyuyamıyorum nefesini dinlemekten.
Bizimki dönmeye başladıktan sonra artık hep yüzüstü uyudu korkma snkızlar kızım uyurken sağa sola dönüyordu istediği gibi ama hiç yüzüstü uyumamıştı. 2 gecedir yüzüstü buluyorum yatağında. bu aylarda tehlikesi var mıdır artık böyle yatmasının? çok korkuyorum uyuyamıyorum nefesini dinlemekten.
Benimki doğduğundan beri yüzüsütü uyuyor. Şimdi yatağa bıraktığın an döner, öyle seviyor. Rahatsız olduğu an başını hatta kendini çevirebilir kocaman oldularkızlar kızım uyurken sağa sola dönüyordu istediği gibi ama hiç yüzüstü uyumamıştı. 2 gecedir yüzüstü buluyorum yatağında. bu aylarda tehlikesi var mıdır artık böyle yatmasının? çok korkuyorum uyuyamıyorum nefesini dinlemekten.
hiç ellemedim çevirmek isteyince mızıldandı. öyle uyudu sabaha kadar. o uzun zamandır ilk kez uyudu şimdi de ben uykusuzum. bu sefer ben ağlayacağım bütün günBenimki doğduğundan beri yüzüsütü uyuyor. Şimdi yatağa bıraktığın an döner, öyle seviyor. Rahatsız olduğu an başını hatta kendini çevirebilir kocaman oldular
Yakasına yapis gözünü açtırma tüm günhiç ellemedim çevirmek isteyince mızıldandı. öyle uyudu sabaha kadar. o uzun zamandır ilk kez uyudu şimdi de ben uykusuzum. bu sefer ben ağlayacağım bütün gün![]()
kucağına çıkacağımYakasına yapis gözünü açtırma tüm gün
Benim ki nerdeyse 1aydir mizildiuo.ne istediği belirsiz büyumek istemiyo bunlar benceBenim oğlum da iki gündür sabaha kadar mız mız mız mız mızzzzzzzzzzzzzzz.dertleri ne anlasamiki geceden beri binlerce kez mızıldandığı için sabaha karşı yanıma alıp yatırıyorum
sabahın 6:30/7sinde yine kalkıp gözleri kapalı bir şekilde feryat figan ağlıyor.az kaldı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönüllü yatacam
sabah 7 de uyanan çocuk daha halaa evin içinde at koşturuyor uyumaya hiç niyeti yok.