• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bogazim kurumustu sonra atesle beraber hafif öksürükle kemiklerimde agri olmustu.

Kizlarin soyledigine ek balkabağını soyliyim ben de :)

Yulafi nasil kullaniyorsun? Tarif eder misin ben kendim evde hic kullanmadim bilmiyorum. Bende vermek istiyorum kabızlık için. Tatlı seyler meyve sevmiyor benimki yogurtta öyle. belki yulafla karistirinca yer

Yulafı hem ezme hem de un olarak kullandım, ezme olarak kullanacaksanız pişirmelisiniz. Küçük bir tencerede yaklaşık 2 çorba kaşığı yulaf ezmesini 1 çay bardağı suyla pişiriyorum daha sonra elma, muz, kayısı vs. herhangi bir meyve püresini ekleyerek tatlandırıyorum. Meyveli yulaflı muhallebi oluyor yani.

Ama un hali bana çok daha pratik geldi. Pişirmeme gerek olmuyor sıcak suda 5 dk beklese yetiyor. Blenderda çekip bir kavanoz dolusu yulaf unu hazırladım ben, size de tavsiye ederim. Hazırlama şeklim de dediğim gibi sadece üzerine sıcak su döküp bekliyorum bu sefer. Tabi sık sık karıştırmalısınız yoksa taş gibi kalıyor.

Ay seninki yine arayıp kızının uyuyup uyumadığını yokluyormuş.benimki oğlunun uyku saatlerini biliyor.çocuk uyuduktan sonra artık eşimden arama falan görmek hayaldi onu elektrik gibi bir çarptım kendine geldi 🤣🤣 artık gece vardiyasında oldığu zaman oğlum uyuduktan sonra beni de arayıp yokluyor 😁😁 kadının fendi erkeği yendi 💪👍😂
Haha bende çok carpiyorum bu seferde hadi kıskanma diye sorayım diyor😆 kızını öpünce anne kıskandı diyip benide öpüyor😆

Yulafı hem ezme hem de un olarak kullandım, ezme olarak kullanacaksanız pişirmelisiniz. Küçük bir tencerede yaklaşık 2 çorba kaşığı yulaf ezmesini 1 çay bardağı suyla pişiriyorum daha sonra elma, muz, kayısı vs. herhangi bir meyve püresini ekleyerek tatlandırıyorum. Meyveli yulaflı muhallebi oluyor yani.

Ama un hali bana çok daha pratik geldi. Pişirmeme gerek olmuyor sıcak suda 5 dk beklese yetiyor. Blenderda çekip bir kavanoz dolusu yulaf unu hazırladım ben, size de tavsiye ederim. Hazırlama şeklim de dediğim gibi sadece üzerine sıcak su döküp bekliyorum bu sefer. Tabi sık sık karıştırmalısınız yoksa taş gibi kalıyor.
Teşekkür ederim :)

Arkadaşlar 1 Eylül doğumlu kızım. 36+3 haftalık doğdu. Hama emeklemiyor. Karnı üzerinde kalıyor ayakları ve kollarını kaldırıyor. Kısa süre sonra sıkılıp halıya yatıyor. Normal mi ne yapmalı?

Arkadaşlar 1 Eylül doğumlu kızım. 36+3 haftalık doğdu. Hama emeklemiyor. Karnı üzerinde kalıyor ayakları ve kollarını kaldırıyor. Kısa süre sonra sıkılıp halıya yatıyor. Normal mi ne yapmalı?
Benimki de emeklemiyor,oturarak ilerliyor eğer isterse.Her bebek emekleyecek diye bir şey yok bence.Büyük kızım da emeklemeden yürüdü.

benim bebeğimde emeklemiyor, büyük çocuğumda emeklemeden direk yürümüştü.

benimki de hâlâ emeklemiyor 11 eylül doğumlu. 4 ayak üstünde duruyor gidemeyince de basıyor çığlığı 😁

Benimki de emeklemiyor ve emeklemesi için yere bile koymuyorum çünkü emeklemesini istemiyorum.yerden birsürü mikrop almasına içim elvermiyor.örümcek aldım ve örümceğe koyuyorum onu.

1 aya yakındır dikkat ediyorum yere bırakıyorum ama oturmayı seviyor. Yüz üstü uyumaya bayılır ama asla uyanıkken durmak istemiyor. Durduğunda da emekleme adına hiç bir hareket yok 😔

Benim oğlumda emeklemiyor, emekleme pozisyonunda ileri geri hareketi yapıyor sadece. 8-10 aylar arasında emeklemeye başlarmış bebekler yani daha emekleyebilir ya da emeklemeden direkt yürür. Her çocuğun gelişimi farklı arkadaşımın oğlu 8 aylık emekliyor hatta tutunup ayaklanıyor bile ama dişleri yok. Bizimki totoyu kaldıramıyor ama dişleri var. Farklı farklı gelişim özellikleri gösteriyor sıpalar

Blw nasıl yapıyosunuz ? Bizimki elmayı çok seviyor biraz kemirdikten sonra büyük koparıp boğazına kaçırıyor, muzu da öyle. Denemelerimiz hep benim elim ağzında boğazında bişi çıkarırken bitiyo çok kötü oluyorum.

Bizde 30ağustos doğumluyuz canım bizimkide oturarak ilerliyor afedersiniz bizim burda götüngötün gidiyor derler🤭 emekleme içinde çabalıyor ama geri geri gidiyor hep illa emekler emeklemese yürür bizimki tutunacak yeri bulursa ayaklanıyor yürümeye bayılıyor belki emeklemez hiç. Bebekten bebeğe farkeder canım
benimki de hâlâ emeklemiyor 11 eylül doğumlu. 4 ayak üstünde duruyor gidemeyince de basıyor çığlığı 😁
Aynı benim kız ileri gelmeyince nası bağırıyor diyorum benim kızın sesi çıkıyormuş😂

Blw nasıl yapıyosunuz ? Bizimki elmayı çok seviyor biraz kemirdikten sonra büyük koparıp boğazına kaçırıyor, muzu da öyle. Denemelerimiz hep benim elim ağzında boğazında bişi çıkarırken bitiyo çok kötü oluyorum.
İlk önce her gün üstü başı batıyor :) ilk başladığımız zaman boğulacak gibi oluyordu ama kendini kurtarıyor. Şimdi benim yedirmemi kabul etmiyor. İlla kendi eline alacak. Bu kısım beni zorluyor. Çorba ,muhallebi yedirmek çok zor oluyor. Diğerlerini de buharda pişirip eline veriyorum. Meyveleri direkt veriyorum. Boğazına bir şey kaçtığında hemen müdahale etmiyorum. Kendi uğraşıp çıkartıyor.

Benim kız da emeklemiyor. Çok egzersiz yaptırdım. Baktım tık yok bıraktım. İstiyor ki hep yürüsün . Babası 2 akşamdır onu yürütüyor diye gece 2 ye kadar uyumuyor. Yürütün beni diyor. Zaten pigme gibi çok komik oluyor. Akşam babası yürüttü yere koydu, aylardır uğraştığım emekleme pozisyonu aldı. Ayaklarını büktü. Demek ki zamanı gelince yapacak. Dönmede de böyle kafayı yemiştim. Sürekli egzersiz yaptım. 4. Ayda dönmedi. 1 kere yapıp bıraktı. 5. Ayda dönmeyi öğrenmeden oturmaya başladı. Kendi haline bırakmam gerektiğini öğrendim.
Dün gece 2;30 da yattı sabah 13:30 da kalktı. 2-3 saatte bir uyandı. Öyle uyumuşum ki nasıl mutluyum anlatamam. Çok dinlenmiş uyandım.😍

Back