- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.981
Bende yalnız bırakmam hiç o da mı eleştiri alıyomuş. Şaşırmış bu mükemmel annelerValla canım kim eleştirirse eleştirsin.ben de tek bırakamam oğlumu.mutfakta işim varsa mama sandalyesine koyuyorum .sohbet ede ede işimi de hallediyorum.çamaşır sereceksem ve hava güzelse oğlumu ve mama sandalyesini balkona alıp içine oturtuyorum yine sohbet ede ede çamaşırı seriyorum.yatakodasında işim varsa örümceğine koyuyorum.dolabın kapağı boydan boya ayna.ordan kendine bakıyor ben de aynadan ona şaklabanlık yapa yapa işimi yapıyorum falan fistan.kolay kolay tek bırakmam oğlumu
Ayy reyhanda öyle bi ara örümceğe biniyordu nası rahatmı bakım die bebekken asla binmedi sevmedi hepsi aynı çocuklarınBizimki odada emekkiyirdu kendince dün baktiydim koridora filan çıkmış epey güldük eve keşfediyor diye 5sn sonra baktım oğlan da yatmış yere sürünüyor ben de kesfediyrm diye
Sırf büyükler yüzünden hicbirsey alamiyrm bebege biliyrm ki kiracaklar..Ayy reyhanda öyle bi ara örümceğe biniyordu nası rahatmı bakım die bebekken asla binmedi sevmedi hepsi aynı çocukların
Ballilokumm canım etiketleyemedim kremli olunca güneş vurduğunda cama alaş bulaş oluyor canım
Bende almıyorum ablam aşırı hevesliydi ikizleri var onlardan kalanları verdi bazen hevesleniyorum sonra vazgeçiyorum bide bebekelr oynamıyor etrafı keşfetmeye başladıklarındanSırf büyükler yüzünden hicbirsey alamiyrm bebege biliyrm ki kiracaklar..
Benim başıma geldi canım aynısı.fışkıra fışkıra kusmuştu çok korkmuştum.Aynen dediğin gibi iyiki yanındaydık.ben o gün ara vermiştim ek gıdaya sadece anne sütü almıştı biraz dinlendirdim mideyi.sanırım ertesi gün de hafif şeyler verdim yoğurt gibi.seni çok iyi anlıyorum,çok şükür ki tek değillerdi.kızlar bugün bebeğim çok fazla kustu, daha önce grubumuzda aynı konu konuşulmuştu. Aynı durumu Yaşayan annelere sormak istiyorum, normal düzende beslenmesine devam mı ettiniz? Yoksa bir süre midesi dinlenmesi için öğün atladınız mı?
Öğlen uyutup yatırmıştım, iftar yemeği için mutfağa girmiştim. soğan kavururken ev kokmasın diye de mutfak kapısını kapatmıştım. Böyle durumlarda Bebeğin yanında abisini bırakıyorum, uyanınca haber veriyor. Telsizde açık oluyor. Uykusunda önce öksürmeye başlamış, sonra kusmaya başlamış, abisi hemen yana çevirmiş, bir yandan da bana seslendi. Hem abisi hem kızım öyle korkmuştu ki..o kadar çok kustu ki, kusarken ağladı bebeğimbende çok korktum ama oğlum endişelenmesin diye soğuk kanlı davranmaya çalıştım. Şimdi düşünüyorum, ya yanında abisi olmasaydı saatlerdir Kendime gelemedim, gelemiyorum.
Benim oğlum iki gün boyunca kusmuştu üçüncü gün ise fışkırırcasına kusunca alelacele sağlıkocağına gitmiştik.boğazı kızarmıştı doktor antibiyotik başlamıştı.oğlım da doğduğından beri yüzüstü yatıyor.kv hep aklınca sırtüstü yatırmam için baskı yapmıştı ama ben kusar da ya görmezsem boğulursa (Allah korusun)diye hiç sırtüstü yatırma taraftarı olmamıştım.Ek gıdaya da devam etmiştim.kızlar bugün bebeğim çok fazla kustu, daha önce grubumuzda aynı konu konuşulmuştu. Aynı durumu Yaşayan annelere sormak istiyorum, normal düzende beslenmesine devam mı ettiniz? Yoksa bir süre midesi dinlenmesi için öğün atladınız mı?
Öğlen uyutup yatırmıştım, iftar yemeği için mutfağa girmiştim. soğan kavururken ev kokmasın diye de mutfak kapısını kapatmıştım. Böyle durumlarda Bebeğin yanında abisini bırakıyorum, uyanınca haber veriyor. Telsizde açık oluyor. Uykusunda önce öksürmeye başlamış, sonra kusmaya başlamış, abisi hemen yana çevirmiş, bir yandan da bana seslendi. Hem abisi hem kızım öyle korkmuştu ki..o kadar çok kustu ki, kusarken ağladı bebeğimbende çok korktum ama oğlum endişelenmesin diye soğuk kanlı davranmaya çalıştım. Şimdi düşünüyorum, ya yanında abisi olmasaydı saatlerdir Kendime gelemedim, gelemiyorum.
Bizde reflü yok ama ağız burundan kusup o şekilde tikanarak korkarak Cook uyandi. Çoğu gece korkudan yatamazdim halende arada olmuyor değilkızlar bugün bebeğim çok fazla kustu, daha önce grubumuzda aynı konu konuşulmuştu. Aynı durumu Yaşayan annelere sormak istiyorum, normal düzende beslenmesine devam mı ettiniz? Yoksa bir süre midesi dinlenmesi için öğün atladınız mı?
Dün oğlum tam 14 kez kustu acile götürdüm apar topar serum takmak istediler damar yolu açamadılar kan da alamadılar her yeri delik deşik oldu oğlumun. Sonra eve gönderdiler şuan nasılsa kusmuyor diye. Ben bol bol emzirdim birazda yoğurt verdimkızlar bugün bebeğim çok fazla kustu, daha önce grubumuzda aynı konu konuşulmuştu. Aynı durumu Yaşayan annelere sormak istiyorum, normal düzende beslenmesine devam mı ettiniz? Yoksa bir süre midesi dinlenmesi için öğün atladınız mı?
Benim başıma geldi canım aynısı.fışkıra fışkıra kusmuştu çok korkmuştum.Aynen dediğin gibi iyiki yanındaydık.ben o gün ara vermiştim ek gıdaya sadece anne sütü almıştı biraz dinlendirdim mideyi.sanırım ertesi gün de hafif şeyler verdim yoğurt gibi.seni çok iyi anlıyorum,çok şükür ki tek değillerdi.
Benim oğlum iki gün boyunca kusmuştu üçüncü gün ise fışkırırcasına kusunca alelacele sağlıkocağına gitmiştik.boğazı kızarmıştı doktor antibiyotik başlamıştı.oğlım da doğduğından beri yüzüstü yatıyor.kv hep aklınca sırtüstü yatırmam için baskı yapmıştı ama ben kusar da ya görmezsem boğulursa (Allah korusun)diye hiç sırtüstü yatırma taraftarı olmamıştım.Ek gıdaya da devam etmiştim.
Sakin ol canım bak ne güzel çok şükür Allah korumuş evladını.daha fazla düşünüp kendini heder etme.sarıl çocuğına ve yanında olduğu her anın kıymetini bil
Allah razı olsun kızlar, sizde yazınca rahatladım biraz..takipte olucam. Ek gıdaya ara verdim bugünlük. Biraz midesii dinlensin istedim.Bu arada hemşire bir arkadaşıma da danıştım. Çünkü çok fazlaydı kusması, şaşkınlık içindeyim hala. Ne verdiğimi sordu. Yumurta midelerine ağır gelebilirmiş, gün aşırı vermemi tavsiye etti. Kahvaltısın yarım yumurta sarısı yeter dedi, ben bugün tam verdiğim için yumurtadan şüphelendik şimdilik. Sizinde aklınızda olsun. Eğer yarında tekrarlamazsa sebebini yumurtaya bağlıycam, tekrarlarsa zaten doktora..Bizde reflü yok ama ağız burundan kusup o şekilde tikanarak korkarak Cook uyandi. Çoğu gece korkudan yatamazdim halende arada olmuyor değilo yüzden seni çok iyi anlıyorum ve abisine helal olsun ne güzel düşünmüş nasıl güzel korumuş kardeşini kusma olayına gelirsek doktorumuz normal demişti çok sık olursa muane ederiz diğer türlü telaş yapma korkma normal dedi
Ciddi misin canım...Dün oğlum tam 14 kez kustu acile götürdüm apar topar serum takmak istediler damar yolu açamadılar kan da alamadılar her yeri delik deşik oldu oğlumun. Sonra eve gönderdiler şuan nasılsa kusmuyor diye. Ben bol bol emzirdim birazda yoğurt verdim
Geçmiş olsun canım.Dün oğlum tam 14 kez kustu acile götürdüm apar topar serum takmak istediler damar yolu açamadılar kan da alamadılar her yeri delik deşik oldu oğlumun. Sonra eve gönderdiler şuan nasılsa kusmuyor diye. Ben bol bol emzirdim birazda yoğurt verdim
Çok saol canımGeçmiş olsun canım.begonvil1985 sana da geçmiş olsun.inşAllahhh minnoşlarınız tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar
Çok geçmiş olsunDün oğlum tam 14 kez kustu acile götürdüm apar topar serum takmak istediler damar yolu açamadılar kan da alamadılar her yeri delik deşik oldu oğlumun. Sonra eve gönderdiler şuan nasılsa kusmuyor diye. Ben bol bol emzirdim birazda yoğurt verdim
Bir iki kere kustugunda kalıp gibi yumurta çıkarmıştı kesinlikle katılıyorum o yüzden yumurta verince hemen uyutulmamali en az bir saat ara koyulmali ve sütte verilmemeli bu sürede ben oyoe cozum buldumAllah razı olsun kızlar, sizde yazınca rahatladım biraz..takipte olucam. Ek gıdaya ara verdim bugünlük. Biraz midesii dinlensin istedim.Bu arada hemşire bir arkadaşıma da danıştım. Çünkü çok fazlaydı kusması, şaşkınlık içindeyim hala. Ne verdiğimi sordu. Yumurta midelerine ağır gelebilirmiş, gün aşırı vermemi tavsiye etti. Kahvaltısın yarım yumurta sarısı yeter dedi, ben bugün tam verdiğim için yumurtadan şüphelendik şimdilik. Sizinde aklınızda olsun. Eğer yarında tekrarlamazsa sebebini yumurtaya bağlıycam, tekrarlarsa zaten doktora..
Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma. Inşallah iyidir bugünDün oğlum tam 14 kez kustu acile götürdüm apar topar serum takmak istediler damar yolu açamadılar kan da alamadılar her yeri delik deşik oldu oğlumun. Sonra eve gönderdiler şuan nasılsa kusmuyor diye. Ben bol bol emzirdim birazda yoğurt verdim
Ciddi misin canım...çok üzüldüm ya, şuan nasıl? Halsiz kalmıştır kuzum benim
Geçmiş olsun canım.begonvil1985 sana da geçmiş olsun.inşAllahhh minnoşlarınız tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar
Çok geçmiş olsunşuan nasıl?
Şuan iyi çok şükür. Ama gözümün içine baka bala ağlaması anne beni kurtar dedi resmen oğlum
Çok sevindim canım, ben artık üst üste iki gün vermemeye karar verdim canım. Alerji olmasa da Ağır geliyor demek ki..Şuan iyi çok şükür. Ama gözümün içine baka bala ağlaması anne beni kurtar dedi resmen oğlumgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızlar bende yumurta vermiştim alerjisi var diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?