- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.581
Benimki desteksiz kısa süreli oturup sonrasında patates çuvalı gibi yana devriliyorBende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
Biz pusetin hakkını verdik hala da onu kullanıyoruz evde de onun içinde uyuyor ama dışarı çıkarken tak çıkar ötekine geçsek kolaylık olcakEvet her geçen gün daha iyi oturuyor. Başının altında destek varsa doğrulup oturabiliyor şu sıra. Henüz dışarıda kullanmadık arabayı ama evde koyduğumda normal arabasında arkaya dayanmadan durup öndeki aparata tutunuyor. Puseti bırakalı çok oldu biz sadece elde taşımak için kullandık gerçi. Rahat değildi artık ayakları dışarı çıkıyordu.
Araba koltuğu evde duruyordu monte etmemiştik. Bir yere gidemiyoruz diye. Şimdi onu koyup deneyeceğiz bakalım içinde duracak mı?
Bizimkide öyleBenimki desteksiz kısa süreli oturup sonrasında patates çuvalı gibi yana devriliyorbebek arabasında oturabiliyor ama.emniyet kemerini takıyoruz etrafı seyrediyor ,arada uyuyor uyanıyor.
Bilmem ki bizimki de mama sandalyesinde oturuyor.bebek arabasında da oturacak.oturduğu yerde yorulacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası.uyuduğu zaman koltuğunu arkaya yatırıyoruz,uyandığında tekrar etrafı görebileceği konuma getiriyoruzBiz pusetin hakkını verdik hala da onu kullanıyoruz evde de onun içinde uyuyor ama dışarı çıkarken tak çıkar ötekine geçsek kolaylık olcak
Bizimkide öyleoturtursak oturuyor sonra hopp devriliyo bende puseti bıraksak mı dedim mama sandalyesinde oturuyo ama yorulurmu ki diye düşündüm
Sorma ya dün öğlenden beri başlayan bugün tavan yapan huysuzlukta eklendi iyicene sınırlı biri oldum yorgunluktan mi bilemiyorum tahammül edemiyorum resmenAşk acısı da neymiş uykusuzluğun yanında di mi ama
Oturuyor artık benimkiBende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
ben havlu çorap takıyorum dışarı çıkarken. araba zaten sıcak oluyor kendi bebek arabası da ayaklarını örten parçası var yine sıcak oluyor. henüz ayakkabı bakmadım ama yaz alışverişi yaparken alacağım ben de. mezurayla ölçmek gerekiyormuş doğrusunu almak için bir postta okumuştum.Farklı bir soru sorayımMalum havalar ısınıyor bebişime ayakkabı almak istiyorum dışarı çıkarız artık. Daha önce büyük diye kenara koyduğum yürüme öncesi ayakkabılar olmayacak galiba. 19 numaralılar girmiyor çorapla. Tontik ayaklım benim
Deri patiklere çok özenmiştim terliyor ayakları diye alamadım
İlk adımlar da tabanlı ağır gelebilir mi diyorum?
Sizin aldığınız veya almak istediğiniz markalar var mı?
valla benimki doğduğunda bebek arabasının takımındaki pusete sığmıyoduBende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
Evet benimki tadım aşamasındayken tadımın üstüne illaki memeye saldırırdı ama artık ek gıda yeterli geliyor.artık sadece uyuyacağı zaman emmek istiyor.ek gıdada ilerleyen anneler bebekleriniz artık öğün olarak yiyor mu yediklerini? emmeden ya da mama yemeden kahvaltı etmek ya da çorba vs içmek gibi.
Ben de öyleydim öğlene kadar.neyse ki biraz duruldu çok şükür.sanırım diş eti patladı yaa onun acısına dayanamıyordu.ağrı kesicileri bulandan,üretenden,piyasaya sürenden Allah binlerce kez razı olsın.normalde hemen ağrı kesiciye sarılmam ama artık iyice zıvanadan çıkmıştı.çocuğa da kendime de daha fazla eziyet çektirmemek adına verdim düzenli olarak.büyük ihtimalle bu gece de yatmadan önce veririm sonra da vermem gibi duruyor bakalımSorma ya dün öğlenden beri başlayan bugün tavan yapan huysuzlukta eklendi iyicene sınırlı biri oldum yorgunluktan mi bilemiyorum tahammül edemiyorum resmen
ne zaman başladı doymaya peki? ne kadar devam ettikten sonra yaniEvet benimki tadım aşamasındayken tadımın üstüne illaki memeye saldırırdı ama artık ek gıda yeterli geliyor.artık sadece uyuyacağı zaman emmek istiyor.
Henüz rayına oturmadı. Bazen hiç istemiyor bazen yiyor. Bu ara kahvaltı etmiyor mesela. Yumurta yemek istemiyorek gıdada ilerleyen anneler bebekleriniz artık öğün olarak yiyor mu yediklerini? emmeden ya da mama yemeden kahvaltı etmek ya da çorba vs içmek gibi.
Gece bende vereyim iyisi gündüz verdim az sakinlesti ama çok etki etti diyemem açıkçasıBen de öyleydim öğlene kadar.neyse ki biraz duruldu çok şükür.sanırım diş eti patladı yaa onun acısına dayanamıyordu.ağrı kesicileri bulandan,üretenden,piyasaya sürenden Allah binlerce kez razı olsın.normalde hemen ağrı kesiciye sarılmam ama artık iyice zıvanadan çıkmıştı.çocuğa da kendime de daha fazla eziyet çektirmemek adına verdim düzenli olarak.büyük ihtimalle bu gece de yatmadan önce veririm sonra da vermem gibi duruyor bakalım
Benimki yeterli doyuma ulasmizsa oda emmek istemiyor sadece uyuma zamanı yada çok ağrısı varsa bir iki yudumcukBen oğlum 4.5 aylıkken ek gıdaya başlamıştım.yaklaşık bir aydır öğün olarak yiyo ve üstüne meme istemiyor
Evet canım.ramazandan sonra annem oğlumun diş buğdayını yapacakKızlar, emzirmeleriniz çok ağrınız olduğunda ağrı kesici kullanıyor musunuz?
birde diş buğdayı yapacak mısınız? Kalabalık , parti gibi olanında bahsetmiyorum malum pandomim şartları ama buğday haşlayacak mısınız?
Benim migrenin var şuana kadar bir kez hem belim çok ağrıyordu hemde migrenin o gün dayanamadım içtim sadece bebeğine yetememektense iç eziyet etme kendine canımKızlar, emzirmeleriniz çok ağrınız olduğunda ağrı kesici kullanıyor musunuz?
birde diş buğdayı yapacak mısınız? Kalabalık , parti gibi olanında bahsetmiyorum malum pandomim şartları ama buğday haşlayacak mısınız?
Valla canım az önce de uyutmadan önce verdim.bu son birkaç gündür yazık çocuk çocukluktan çıktı resmen.çok ağrısı olduğu çok belli.acı çektirmemek için verdim dün de bugün de.yarın da duruma göre bakarım.iyiyse vermem aslaGece bende vereyim iyisi gündüz verdim az sakinlesti ama çok etki etti diyemem açıkçasıdişmidir bilmem Ma ilk kez bukadar huysuzdu bugün zaten uykularda yarım saat uyandığında ağlıyor direk kucaktan inmiyor kucakta bile ağlıyor sevimli gülücük saçan kızımdan eser yok bizimkide rahatlar insallah
Parol yada dolorex kullanıyorum canım.doktor gebelik döneminde de onları önermiişti.bıgün mesela beynim zonkluyordu.günlerdir uykusuz perperişandım ondan sanırım.öğleden sonraya kadar dayanmaya çalıştım ama ağrım geçmeyince bir tane dolorex içtimKızlar, emzirmeleriniz çok ağrınız olduğunda ağrı kesici kullanıyor musunuz?
Bu tarifin kesin diş dedirtti bana canım... bende dişi patlatacağı 4 günü hafızamdan silmek istiyorum. Öyle bir huzursuzluk, ağlama, uyku yok....vs. Oğlumda olmamıştı böyle. Eğer daha önce hiç olmadığı kadar huysuz diyorsan, o kesin diş oluyorGece bende vereyim iyisi gündüz verdim az sakinlesti ama çok etki etti diyemem açıkçasıdişmidir bilmem Ma ilk kez bukadar huysuzdu bugün zaten uykularda yarım saat uyandığında ağlıyor direk kucaktan inmiyor kucakta bile ağlıyor sevimli gülücük saçan kızımdan eser yok bizimkide rahatlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?