2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
Benimki desteksiz kısa süreli oturup sonrasında patates çuvalı gibi yana devriliyor bebek arabasında oturabiliyor ama.emniyet kemerini takıyoruz etrafı seyrediyor ,arada uyuyor uyanıyor.

Biz pusetin hakkını verdik hala da onu kullanıyoruz evde de onun içinde uyuyor ama dışarı çıkarken tak çıkar ötekine geçsek kolaylık olcak

Benimki desteksiz kısa süreli oturup sonrasında patates çuvalı gibi yana devriliyor bebek arabasında oturabiliyor ama.emniyet kemerini takıyoruz etrafı seyrediyor ,arada uyuyor uyanıyor.
Bizimkide öyle oturtursak oturuyor sonra hopp devriliyo bende puseti bıraksak mı dedim mama sandalyesinde oturuyo ama yorulurmu ki diye düşündüm

Bilmem ki bizimki de mama sandalyesinde oturuyor.bebek arabasında da oturacak.oturduğu yerde yorulacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası.uyuduğu zaman koltuğunu arkaya yatırıyoruz,uyandığında tekrar etrafı görebileceği konuma getiriyoruz

ben havlu çorap takıyorum dışarı çıkarken. araba zaten sıcak oluyor kendi bebek arabası da ayaklarını örten parçası var yine sıcak oluyor. henüz ayakkabı bakmadım ama yaz alışverişi yaparken alacağım ben de. mezurayla ölçmek gerekiyormuş doğrusunu almak için bir postta okumuştum.
Bende bi soru sorayım. Bebişler desteksiz oturmaya başladı mı? Desteksiz oturamayan bebişleri bebek arabasında hala pusette mi gezdiriyosuzuz yoksa bebek arabasının kendi koltuğunda mı
valla benimki doğduğunda bebek arabasının takımındaki pusete sığmıyodu bebek arabasında da 6. ayı doldurduktan sonra oturtup gezdiriyorum etrafı izliyor hoşuna gidiyor. uyuya kalırsa yatak pozisyonuna getiriyorum hemen.

ek gıdada ilerleyen anneler bebekleriniz artık öğün olarak yiyor mu yediklerini? emmeden ya da mama yemeden kahvaltı etmek ya da çorba vs içmek gibi.

ek gıdada ilerleyen anneler bebekleriniz artık öğün olarak yiyor mu yediklerini? emmeden ya da mama yemeden kahvaltı etmek ya da çorba vs içmek gibi.
Evet benimki tadım aşamasındayken tadımın üstüne illaki memeye saldırırdı ama artık ek gıda yeterli geliyor.artık sadece uyuyacağı zaman emmek istiyor.

Sorma ya dün öğlenden beri başlayan bugün tavan yapan huysuzlukta eklendi iyicene sınırlı biri oldum yorgunluktan mi bilemiyorum tahammül edemiyorum resmen
Ben de öyleydim öğlene kadar.neyse ki biraz duruldu çok şükür.sanırım diş eti patladı yaa onun acısına dayanamıyordu.ağrı kesicileri bulandan,üretenden,piyasaya sürenden Allah binlerce kez razı olsın.normalde hemen ağrı kesiciye sarılmam ama artık iyice zıvanadan çıkmıştı.çocuğa da kendime de daha fazla eziyet çektirmemek adına verdim düzenli olarak.büyük ihtimalle bu gece de yatmadan önce veririm sonra da vermem gibi duruyor bakalım

Henüz rayına oturmadı. Bazen hiç istemiyor bazen yiyor. Bu ara kahvaltı etmiyor mesela. Yumurta yemek istemiyor Memeyi hiç itiraz yok. Kucağımdaysa yakamı çekiştirip göğsüme vuruyor ver diye Ama çok emmiyor benimki bir 5 dakika yetiyor

Kızlar, emzirmeleriniz çok ağrınız olduğunda ağrı kesici kullanıyor musunuz?

birde diş buğdayı yapacak mısınız? Kalabalık , parti gibi olanında bahsetmiyorum malum pandomim şartları ama buğday haşlayacak mısınız?

Gece bende vereyim iyisi gündüz verdim az sakinlesti ama çok etki etti diyemem açıkçası dişmidir bilmem Ma ilk kez bukadar huysuzdu bugün zaten uykularda yarım saat uyandığında ağlıyor direk kucaktan inmiyor kucakta bile ağlıyor sevimli gülücük saçan kızımdan eser yok bizimkide rahatlar insallah

Evet canım.ramazandan sonra annem oğlumun diş buğdayını yapacak bütün yiğenlerimi de çağıracak.yiğenlerim küçükler diye.ama öyle aile büyükleri falan olmayacak.küçük bir olay olacak yanii

Benim migrenin var şuana kadar bir kez hem belim çok ağrıyordu hemde migrenin o gün dayanamadım içtim sadece bebeğine yetememektense iç eziyet etme kendine canım
dis buğdayı yapmicam heralde ama eğer o ara İstanbul'da olursam ailem yapmak isterse yaparım zaten yengeler ablam yeteriz

Valla canım az önce de uyutmadan önce verdim.bu son birkaç gündür yazık çocuk çocukluktan çıktı resmen.çok ağrısı olduğu çok belli.acı çektirmemek için verdim dün de bugün de.yarın da duruma göre bakarım.iyiyse vermem asla

Parol yada dolorex kullanıyorum canım.doktor gebelik döneminde de onları önermiişti.bıgün mesela beynim zonkluyordu.günlerdir uykusuz perperişandım ondan sanırım.öğleden sonraya kadar dayanmaya çalıştım ama ağrım geçmeyince bir tane dolorex içtim

Bu tarifin kesin diş dedirtti bana canım... bende dişi patlatacağı 4 günü hafızamdan silmek istiyorum. Öyle bir huzursuzluk, ağlama, uyku yok....vs. Oğlumda olmamıştı böyle. Eğer daha önce hiç olmadığı kadar huysuz diyorsan, o kesin diş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…