• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bebeği kabızlık sıkıntısı çeken anneler, öyle bi durum olduğunda ek gıdaya ara mı veriyorsunuz? kızım yine iki gündür kakasını yapamadı. Bol bol su da veriyorum. youtube’dan bakıp bebek masajı da yapıyorum.

bebeği kabızlık sıkıntısı çeken anneler, öyle bi durum olduğunda ek gıdaya ara mı veriyorsunuz? kızım yine iki gündür kakasını yapamadı. Bol bol su da veriyorum. youtube’dan bakıp bebek masajı da yapıyorum.
Canım kabızlık bizim büyük sıkıntımızDI eşimin kuzeni sağolsun masaj öğretti ondan beri günlük yapıyor hatta 2-3 yapıyor önce bağırsak çıkışını uyarmak önemliymiş bide ben poposuna iice zeytin yağı sürüyorum çok zorlanırsa içiriyorum ek gıdaların zeytin yağı mutlaka dök sindirimini kolaylaştırır

Merhaba sevgili anneler 😊 bebeğime ek gıda dönemi için buhar makinesi alacağım alan kullanan tavsiyesi olan anneler burada mı 🥰

Benimki sanırım bu defa gerçekten de diş çıkarıyor.üç gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.25/30dk uyuyor ve sürekli uyanıyor,ağzına dünyaları sokmaya çalışıyor ,diş jelleri falan hepsi koca bir sıfırrrr kaldı.elleri hep ağzında ,döşü hep sırılsıklam falan fistan liste böyle uzuyor gidiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar fışkırarak kusma neden olur?Az önce kızım fışkırarak kustu ama dünyaları kustu yani.dün gündüz yediği havucu bile çıkardı.Deneyimleyen var mı?

Balkabağı ver canım kesinlikle çok iyi geliyor ben bide şekersiz kayısı hoşafı yaptım suyunu icirdim kabız değil benimki sadece bir kere 2. Gün yaptı ama bunlar iyi gelen seyler

Kızlar fışkırarak kusma neden olur?Az önce kızım fışkırarak kustu ama dünyaları kustu yani.dün gündüz yediği havucu bile çıkardı.Deneyimleyen var mı?
Evet geçenlerde benimki de öyle kusmuştu.belki 3 litre kusmuştur yavrum benim.hemen sağlık ocağına gitmiştim boğazında kızarıklık varmış doktor antibiyotik vermişti.inşAllah seninkinde öyle bir şey yoktur

Kızlar, bugün pazara gittim artık yaz sebze meyveleri çıkmış. Sanırım son kez ıspanak, brokoli, pırasa aldım. Siz neler pişiriyosunuz artık yaz sebzeleri mi yedirmeye başladınız

Evet geçenlerde benimki de öyle kusmuştu.belki 3 litre kusmuştur yavrum benim.hemen sağlık ocağına gitmiştim boğazında kızarıklık varmış doktor antibiyotik vermişti.inşAllah seninkinde öyle bir şey yoktur
Bir kere mi kusmuştu canım.Bir daha olursa götürürüm diye düşünmüştüm.benimki de 3 litre küsmüş olabilir çünkü şaşırdım nerden çıkıyor bu kadar diye?

Back