- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.301
Kızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde gitmedik canım, 6.ay kontrolümüzde doktor 1 yaşına kadar doğru sonuç vermeyebilir, kafanızı karıştırır, gitmek isterseniz yine yönlendiriyim ama bence 1 yaşı bekleyelim dediAmin geçmiş olsun bu arada biz halen göz muanesine gitmedik yaa off menenjit aşimiz da var of off
aynen anlattığın gibi destekliyorum canım, önümüzede oyuncakları yığıyoruz baya oyalanıyor. tabi dişi, çişi, gazı vs yoksabegonvil1985 ben de böyle başladım desteksize. bacaklarımın arasına oturtuyordum yerde halısının üstünde. geriye düşüyordu allah korusun başını vurur diye kendimce önlem aldım yani. işe de yaradı öyle öyle alıştı zamanla birden olmadı yani. şimdi eğilip ayak parmaklarını emiyor
Keşke sadece mama sandalyesine kafasını vurması olsaaKızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
Bizim doktorumuzda kesin bişey denmez ama yinede bir gidin dedi önerdi önceden tespit edilsin aksi bı durum varsabizde gitmedik canım, 6.ay kontrolümüzde doktor 1 yaşına kadar doğru sonuç vermeyebilir, kafanızı karıştırır, gitmek isterseniz yine yönlendiriyim ama bence 1 yaşı bekleyelim dedi
biz devlete gittik şehir hastanesine. in cin top oynuyordu.Devlete mi gideceksiniz özele mi ben çok kararsızım o konuda herkes özele gidiyor diye özel tehlikeli geliyor
acaba yiyecekleri görüp heyecanlanıyo muKızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
Burdada öyle bende devlete gideyim iyisibiz devlete gittik şehir hastanesine. in cin top oynuyordu.
acaba yiyecekleri görüp heyecanlanıyo mu
Bu arada mama sandalyesine ek gıdaya geçmeden kullanmaya başlamıştık biz kendini çok sallar kafasını vururdu canı acirdi ağlardı yavaş yavaş o biincine yerleşti yapmıyor eskisi kadar ileri ve gerri hareketleriyse genelde heyecandan yaparlar diye biliyorumKızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
Evet sağlam bir sandalye olmasa onunla birlikte düşecek kadar sallanarak arkaya vuruyorKızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
Bu arada mama sandalyesine ek gıdaya geçmeden kullanmaya başlamıştık biz kendini çok sallar kafasını vururdu canı acirdi ağlardı yavaş yavaş o biincine yerleşti yapmıyor eskisi kadar ileri ve gerri hareketleriyse genelde heyecandan yaparlar diye biliyorum
İnşallah öyledir kızlar,yani sevinçten ve heyecandan yapıyordur.zaten zor oturuyor çok hareketli nasıl başedecem bilmiyorumEvet sağlam bir sandalye olmasa onunla birlikte düşecek kadar sallanarak arkaya vuruyor
Olabilir canım,inşallah öyle olduğunu umuyorumbiz devlete gittik şehir hastanesine. in cin top oynuyordu.
acaba yiyecekleri görüp heyecanlanıyo mu
Sanki öyle canım hemen yürücek gibiYerim gobisini ecmelinn zamanını bekliyor demekki yada direk yürüyecek bizim kız zaman ayarı yok
Benim bebeğim oturmuyor henüzKızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu?
Seninki çıkarmış miydi ya maşallah bizimkinin ağrısı kaşıntısı aldı başını gitti halen tık yok dün gece yine saat başı uyandım ee bildiğim kadarıyla biri çıkınca arkası kesilmez hızlıca çıkar demislerdiBugün kimsecikler sayfaya girmemiş mi? Hiç yazan olmamış, o zaman ben yazıyım, biz galiba ikinci dişi de çıkarıyoruz, ilk seferki gibi olmasa da benzer huysuzluğu var.
Yaaaaa sen unutuyorsun hep beni daha öncede sordunnn bak yukarda paylaştım, unutma beniDis var mı? Bende korkudan gikimcikmiyir çok red yaşıyoruz bizde
Hahaha ya sorma ne olacak benim unutkanlığım hatta yazarken de çıkmıştı yok ya çıkmadı dedim kusura bakma canım gerçekten zaten unutkan biriydim Eylül doğduktan sonra iyicene unutkan oldum eşimle küsüyorum küsme sebebini unutuyorum barışmak zorunda kalıyorum ortada sebep kalmayınca eşimin işine geliyor yaniYaaaaa sen unutuyorsun hep beni daha öncede sordunnn bak yukarda paylaştım, unutma beni
Çıktı canım ilki 2 haftayı geçti çıkalı
Maşallah canım darısı bizmkide deli gibi damak kaşıyor bide benim kız ilk köpek dişini çıkardıya öndekilerimi çıkarır arkadanmı devam eder bilmiyorumBugün kimsecikler sayfaya girmemiş mi? Hiç yazan olmamış, o zaman ben yazıyım, biz galiba ikinci dişi de çıkarıyoruz, ilk seferki gibi olmasa da benzer huysuzluğu var.