• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.

begonvil1985 begonvil1985 ben de böyle başladım desteksize. bacaklarımın arasına oturtuyordum yerde halısının üstünde. geriye düşüyordu allah korusun başını vurur diye kendimce önlem aldım yani. işe de yaradı öyle öyle alıştı zamanla birden olmadı yani. şimdi eğilip ayak parmaklarını emiyor 😅
aynen anlattığın gibi destekliyorum canım, önümüzede oyuncakları yığıyoruz baya oyalanıyor. tabi dişi, çişi, gazı vs yoksa🙈

bizde gitmedik canım, 6.ay kontrolümüzde doktor 1 yaşına kadar doğru sonuç vermeyebilir, kafanızı karıştırır, gitmek isterseniz yine yönlendiriyim ama bence 1 yaşı bekleyelim dedi 🤷🏼‍♀️
Bizim doktorumuzda kesin bişey denmez ama yinede bir gidin dedi önerdi önceden tespit edilsin aksi bı durum varsa😏

Devlete mi gideceksiniz özele mi ben çok kararsızım o konuda herkes özele gidiyor diye özel tehlikeli geliyor
biz devlete gittik şehir hastanesine. in cin top oynuyordu.
Kızlar mama sandalyesinde otururken bebeğiniz kendini hızlı hızlı geriye atıyor mu?kafasını vuracak kadar?neden böyle yapıyor bilmiyorum sevinçten olduğunu umuyorum.
acaba yiyecekleri görüp heyecanlanıyo mu 🤔

Bu arada mama sandalyesine ek gıdaya geçmeden kullanmaya başlamıştık biz kendini çok sallar kafasını vururdu canı acirdi ağlardı yavaş yavaş o biincine yerleşti yapmıyor eskisi kadar☺️ ileri ve gerri hareketleriyse genelde heyecandan yaparlar diye biliyorum🥰

Bu arada mama sandalyesine ek gıdaya geçmeden kullanmaya başlamıştık biz kendini çok sallar kafasını vururdu canı acirdi ağlardı yavaş yavaş o biincine yerleşti yapmıyor eskisi kadar☺️ ileri ve gerri hareketleriyse genelde heyecandan yaparlar diye biliyorum🥰
Evet sağlam bir sandalye olmasa onunla birlikte düşecek kadar sallanarak arkaya vuruyor😊
İnşallah öyledir kızlar,yani sevinçten ve heyecandan yapıyordur.zaten zor oturuyor çok hareketli nasıl başedecem bilmiyorum

Bugün kimsecikler sayfaya girmemiş mi? Hiç yazan olmamış, o zaman ben yazıyım, biz galiba ikinci dişi de çıkarıyoruz, ilk seferki gibi olmasa da benzer huysuzluğu var.

Bugün kimsecikler sayfaya girmemiş mi? Hiç yazan olmamış, o zaman ben yazıyım, biz galiba ikinci dişi de çıkarıyoruz, ilk seferki gibi olmasa da benzer huysuzluğu var.
Seninki çıkarmış miydi ya maşallah 🥰 bizimkinin ağrısı kaşıntısı aldı başını gitti halen tık yok dün gece yine saat başı uyandım 🤦 ee bildiğim kadarıyla biri çıkınca arkası kesilmez hızlıca çıkar demislerdi

Yaaaaa sen unutuyorsun hep beni 😭😭 daha öncede sordunnn😭😭 bak yukarda paylaştım, unutma beni😁😁
Çıktı canım ilki 2 haftayı geçti çıkalı
Hahaha ya sorma ne olacak benim unutkanlığım hatta yazarken de çıkmıştı yok ya çıkmadı dedim😆😆 kusura bakma canım gerçekten zaten unutkan biriydim Eylül doğduktan sonra iyicene unutkan oldum😱 eşimle küsüyorum küsme sebebini unutuyorum barışmak zorunda kalıyorum ortada sebep kalmayınca eşimin işine geliyor yani🥴😅😆😆

Maşallah canım darısı bizmkide deli gibi damak kaşıyor bide benim kız ilk köpek dişini çıkardıya öndekilerimi çıkarır arkadanmı devam eder bilmiyorum

Üst dişler daha zorlu gelecek anlaşılan. Iyice huysuz mızmız. Tüm gün çığırıyor😲 Çok ağrıyor damakları ki oyuncaklarını ağzına koyduğunda fena ağlıyor😕

Back