• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Örümcek benimde aklımda var hatta ilk arabam aldım korunaklı onun içinde ama çok hareketli onda bile düştü biseylere atlıyor😆
İlk arabam için erken değilmi bizimki çok seviyor evi fethediyor ama yere yatırınca asla istemiyor bende emeklesin istiyorum emekledikçe beyin lopları çalışıyormuş

İlk arabam için erken değilmi bizimki çok seviyor evi fethediyor ama yere yatırınca asla istemiyor bende emeklesin istiyorum emekledikçe beyin lopları çalışıyormuş
Oturtuyorum içinde evi turluyorum hiç durmadı mi iyi oluyor 😆 mutfak banyo odaları hep karıştırıyor gidip özellikle parke olan yerlerde uzanıyor hasta olucakbduye korkuyorum😏

Ben de öyleyim kızlar.eskiden olsa asla es geçmez dibine kadar uğraşırdım da artık kafam kaldırmıyor.eşimle uğraşacağıma,var olan kısıtlı vaktimde kafa dinlemek daha cazip geliyor.hele kv 🙄🙄 iyi ki ayağı kesildi de onun o beyin uyuşturan saçmalıklarından kurtuldum.oğlu aradığında yine koşa koşa gelip aralarda laf sokuşturmaya çalışıyor da cahille muhabbeti kestiğimin henüz farkına varamamış galiba 🤦‍♀️

Kız senin şu kvnin ayağı kesildi ya öyle imreniyorum ki anlatamam. Benim kv ,kp 2.5 ay gelmediler yasak var diye . 7 dk aramız. Yemeğin var mı demediler. Bakıcılar kaçtı biz bakamayız dediler. Hastalarmış. Şimdi bebeğm sakinledi , gülücükler saçıyor sahip çıkmaya başladılar. Çok zoruma gidiyor çoookk ağızları da durmuyor. Ben de travma oldular . İsimlerini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Oh be birine itiraf ettim rahatladım
Bendede öyle resmen tramva kaynanamın adı geçsin geriliyorim huxursuz oluyorum ayağı kesildi benimde ama dengesizlikleri bitmedi😆

Kızlar instagramda jokeranneler diye bir sayfa var. 6 aylık bebekler için çok güzel tarifler verdi. Belki bakmak isterseniz yazayım dedim

Oturtuyorum içinde evi turluyorum hiç durmadı mi iyi oluyor 😆 mutfak banyo odaları hep karıştırıyor gidip özellikle parke olan yerlerde uzanıyor hasta olucakbduye korkuyorum😏
Bişey olmaz Allahın izniyle benimkide emeklese yaaa hiç istemiyor ayakları elleri kaldırıp göbüşün üstünde çığlık atıyor sadece 😂

Kızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu?
devriliyor ama oturuyor. yine de çok tutmamaya çalışıyorum 🧿

seninki hâlâ oturmuyorsa canını sıkma. 9. aya kadar süresi var oturmanın. sık sık oturtmayı dene. ilk önce hacı yatmaz gibi sallanıyolar sonra kendi dengelerini kendileri kuruyo.

6. ay aşımızı olduk. allaha şükür her şey yolunda. 9. ay için kan değerlerine bakılacakmış ama ellerinde bebek iğnesi olmuyormuş. hastaneye gitmemizi tavsiye etti ebe. henüz aşısını yaptırmayan varsa mutlaka sorsun yetişkin iğneleri bebekleri acıtabiliyomuş sanırım.

bir de ufacık avuç içi kadar broşür verdi. sağlık bakanlığının bastığı içinde bebekler için çorba ve püre tarifleri olan bir broşür. çok hoşuma gitti eğer bakanlığın sitesinde varsa bakın mutlaka.

inşallah ateş yapmaz aşı. ☹

devriliyor ama oturuyor. yine de çok tutmamaya çalışıyorum 🧿

seninki hâlâ oturmuyorsa canını sıkma. 9. aya kadar süresi var oturmanın. sık sık oturtmayı dene. ilk önce hacı yatmaz gibi sallanıyolar sonra kendi dengelerini kendileri kuruyo.
destekli sık sık oturtuyorum, ama desteğimi çektiğim an devriliveriyor. saolasın canım, bekleyelim bakalım biraz daha

6. ay aşımızı olduk. allaha şükür her şey yolunda. 9. ay için kan değerlerine bakılacakmış ama ellerinde bebek iğnesi olmuyormuş. hastaneye gitmemizi tavsiye etti ebe. henüz aşısını yaptırmayan varsa mutlaka sorsun yetişkin iğneleri bebekleri acıtabiliyomuş sanırım.

bir de ufacık avuç içi kadar broşür verdi. sağlık bakanlığının bastığı içinde bebekler için çorba ve püre tarifleri olan bir broşür. çok hoşuma gitti eğer bakanlığın sitesinde varsa bakın mutlaka.

inşallah ateş yapmaz aşı. ☹
Amin🙏 geçmiş olsun bu arada biz halen göz muanesine gitmedik yaa off menenjit aşimiz da var of off

Kızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu?
6. Aydan sonra desteksiz oturtmak gerek hem ozguvenleri gelsin diye oturmayı öğrensin zaten zamanını onlar belirliyor herşeyin sen ne yapsanda arada oturt yanında kollarını bacaklarının arasına al ben öyle çok yapardım son bı kaç gündür daha uzun oturuyor ama tabi düşüyor arada küt diye😆

destekli sık sık oturtuyorum, ama desteğimi çektiğim an devriliveriyor. saolasın canım, bekleyelim bakalım biraz daha

Amin🙏 geçmiş olsun bu arada biz halen göz muanesine gitmedik yaa off menenjit aşimiz da var of off
randevu bulursanız ihmal etmeyin bence. ben çok zor randevu bulmuştum.
6. Aydan sonra desteksiz oturtmak gerek hem ozguvenleri gelsin diye oturmayı öğrensin zaten zamanını onlar belirliyor herşeyin sen ne yapsanda arada oturt yanında kollarını bacaklarının arasına al ben öyle çok yapardım son bı kaç gündür daha uzun oturuyor ama tabi düşüyor arada küt diye😆
begonvil1985 begonvil1985 ben de böyle başladım desteksize. bacaklarımın arasına oturtuyordum yerde halısının üstünde. geriye düşüyordu allah korusun başını vurur diye kendimce önlem aldım yani. işe de yaradı öyle öyle alıştı zamanla birden olmadı yani. şimdi eğilip ayak parmaklarını emiyor 😅

randevu bulursanız ihmal etmeyin bence. ben çok zor randevu bulmuştum.

begonvil1985 begonvil1985 ben de böyle başladım desteksize. bacaklarımın arasına oturtuyordum yerde halısının üstünde. geriye düşüyordu allah korusun başını vurur diye kendimce önlem aldım yani. işe de yaradı öyle öyle alıştı zamanla birden olmadı yani. şimdi eğilip ayak parmaklarını emiyor 😅
Devlete mi gideceksiniz özele mi ben çok kararsızım o konuda herkes özele gidiyor diye özel tehlikeli geliyor

Kız senin şu kvnin ayağı kesildi ya öyle imreniyorum ki anlatamam. Benim kv ,kp 2.5 ay gelmediler yasak var diye . 7 dk aramız. Yemeğin var mı demediler. Bakıcılar kaçtı biz bakamayız dediler. Hastalarmış. Şimdi bebeğim sakinledi , gülücükler saçıyor sahip çıkmaya başladılar. Çok zoruma gidiyor çoookk ağızları da durmuyor. Ben de travma oldular . İsimlerini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Oh be birine itiraf ettim rahatladım
Darısı başına canım😍😍valla canım evet ayağı kesildi de kendi söylediğini inkar ettiği için kesildi.ve kendisi de oğlu da adı gibi biliyorlar o cümleyi kurduğunu.o beni eski salak gelini olarak devam edeceğimi sandı da maymun gözünü açtı artık.ona çok fazla kızı,evladı gibi davrandım da üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verince kalan iki kuruşa seni harcadıkları kısmını es geçmişim.eşim aradığında koşarak geliyor sadece hoşgeldin diyorum ve sonrasında da kendi çapımda takılıyorum.bir şeyler sorduğunda da ya duymamazlıktan geliyorum ya da suratına bakmadan cvp veriyorum 😁😁😁😁

Back