- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.261
Aynen okadar çok Emiyor ki süt kalmıyor galiba bazen bağırıyor emerkenmeme ağrılarını kesiyor. Anne sütünün o etkisi varmış. 7. aya girdik süt arttırıcı damla aldım düşünün halimi
Geçen artık uykusuzluktan benim çıktı herhalde tansiyonum. Bir yandan kızım mızmızlıyor uyumamak için. Kucakladım gittim eşimin yanına. Sözde tv izleyecekti biz daha odadan çıkmadan uyumuşBenimkinin mesaide tansiyonu çıkmış bugün.tesadufmu uykusuzluktan mi bilmemben artık ölsem bitsem bir yardımda istemeyecegim sanırım bir iki saat ne dayanıksız çıktı benimki
Ya bu erkekler hep mi aynıGeçen artık uykusuzluktan benim çıktı herhalde tansiyonum. Bir yandan kızım mızmızlıyor uyumamak için. Kucakladım gittim eşimin yanına. Sözde tv izleyecekti biz daha odadan çıkmadan uyumuş
Bıraktım kucağına ama aşkım ben uyuyacaktım ya diyor
Hee dedim biz parti yapıcaz zaten kızımla
Salla oyala dedim tabi 5 dk sürdü gelmişler yine yanıma. Bir emzir istersen diye. Sözle taktir ediliyorum da icraat yokSabahları diyor kızıma bütün gece anneni uyutmadın diye
Canım ben hipp tahıl bazlı pirinçli mama veriyorum.Hazirlanisi formül mama yani biberon maması ile oluyor.yani benim kız biberonuda çok zor içtiği için hem biberon maması içmiş hemde pirinç unuyla kaşık mamasına çevirmiş oluyorum.anne sütüyle denedim bir iki kez sulanıyor olmuyor.Kızlar, muhallebi yaparken pirinç unu mu kullanıyorsunuz?
markası calpol mu? canım rşica etsem foto atarmısın? eşime göndereyim de alsın
Evet Bir tepeleme yemek kaşığı Ari mama bir çay bardağı su koyup katilasinca kapatıp içine muz ve bazen pekmez koyuyorum bayılarak yiyorKızlar, muhallebi yaparken pirinç unu mu kullanıyorsunuz?
ikisi de 1 yaş sonrası diye biliyorum benBirde bebeklerinize kivi ve portakal verdiniz mi
Alerjik meyveler o yüzden sona sakladım bir sonraki aylarda nasipseBirde bebeklerinize kivi ve portakal verdiniz mi
canım damlanın ismini ve kullanım şeklini yazar mısın rica etsem? reçeteli bi ürün mü? dönem dönem bende azaldığını hissediyorum. o zamanlarda kullanırım. Bir de düzenli kullanıyor musun yoksa 1-2 seferde faydasını görebileceğimiz bir şey mimeme ağrılarını kesiyor. Anne sütünün o etkisi varmış. 7. aya girdik süt arttırıcı damla aldım düşünün halimi
uykusuzluk öyle zor birşey ki benim hemen bağışıklığıma yansıyor.. midem bulanıyor. sonraki günler hemen boğazım şişiyor. Benim eşimde aynı. Uykusuz kalınca beyni çalışmıyormuş. Ben evde gündüz uyuyabilirmişim, ama onun işte beyninin aktif olarak çalışması lazımmış. Ama öyle olmuyor işte, evde ilgi bekleyen bir çocuğumuz daha var . Eski halim , enerjim olsa gerçekten ona haksız olduğunu uzun uzun anlatıcam. Ama bende gerçekten ekstra bir baş ağrısını kaldıracak bünye kalmadıALLAH can sağlığı versin tabi ki geçecek canim bu günler... zaten hızla geçiyor . baksanıza daha dün doğumu bekliyorduk şimdi ek gıdalardayiz.yarin bir bakmisiz yürüyor konuşuyoruz. Da bazen gerçekten bedenen ve ruhen inanılmaz yoruldugumuz için bir soluklanmaya bir nefes almaya ihtiyaç duyuyoruz iştebirde herkes kendi ağırlığını bilir. esim bir gece iki saat uyumadı bugün isyanda.bu ne ya perişan oldum çok uykum var diyor.dedimki e ben bir buçuk senedir gece gündüz ayaktayım.ustelik hiç uykuyu telafi edemeden dayanmaya çalışıyorum.bir gecede bölük pörçük yat kalk dört saat uyuyabilirsem bile şanslı saymaya başladım kendimi.soyluyordumda eşim hiç umursamiyordu deli oluyordum vurdum duymazligina."simdi daha iyi anlıyorum seni çok zormuş aşkım ya" diyor
Ne güzel dedin eski halim olsa... Ben eskiden yaptığına dediğine pişman ederdim illaki biseylerin farkına varmasini bı sagLardim şimdi küsmeye bile halim yokuykusuzluk öyle zor birşey ki benim hemen bağışıklığıma yansıyor.. midem bulanıyor. sonraki günler hemen boğazım şişiyor. Benim eşimde aynı. Uykusuz kalınca beyni çalışmıyormuş. Ben evde gündüz uyuyabilirmişim, ama onun işte beyninin aktif olarak çalışması lazımmış. Ama öyle olmuyor işte, evde ilgi bekleyen bir çocuğumuz daha var . Eski halim , enerjim olsa gerçekten ona haksız olduğunu uzun uzun anlatıcam. Ama bende gerçekten ekstra bir baş ağrısını kaldıracak bünye kalmadı
Dr osman gönülalı takip ediyorum o meyve suyu süt ve balı yasaklı sayıyor sadece de bi tereddüt yaşadım eşimde almış gelmiş veririz diye bilemedimikisi de 1 yaş sonrası diye biliyorum ben
uykusuzluk öyle zor birşey ki benim hemen bağışıklığıma yansıyor.. midem bulanıyor. sonraki günler hemen boğazım şişiyor. Benim eşimde aynı. Uykusuz kalınca beyni çalışmıyormuş. Ben evde gündüz uyuyabilirmişim, ama onun işte beyninin aktif olarak çalışması lazımmış. Ama öyle olmuyor işte, evde ilgi bekleyen bir çocuğumuz daha var . Eski halim , enerjim olsa gerçekten ona haksız olduğunu uzun uzun anlatıcam. Ama bende gerçekten ekstra bir baş ağrısını kaldıracak bünye kalmadı
Ben de öyleyim kızlar.eskiden olsa asla es geçmez dibine kadar uğraşırdım da artık kafam kaldırmıyor.eşimle uğraşacağıma,var olan kısıtlı vaktimde kafa dinlemek daha cazip geliyor.hele kvNe güzel dedin eski halim olsa... Ben eskiden yaptığına dediğine pişman ederdim illaki biseylerin farkına varmasini bı sagLardim şimdi küsmeye bile halim yokbenim acimdan kötü eşim açısından çok iyi
Galactago damla. 3. Günüm ilk günden etkisini gösterdi. Reçetesiz satılıyor canım. Bugün fazla geldiğini düşündüm 1 sefer kullandım. Günde 3 kere su veya meyve suyuna 15 damla damlatıyorsun.canım damlanın ismini ve kullanım şeklini yazar mısın rica etsem? reçeteli bi ürün mü? dönem dönem bende azaldığını hissediyorum. o zamanlarda kullanırım. Bir de düzenli kullanıyor musun yoksa 1-2 seferde faydasını görebileceğimiz bir şey mi
Calpol jel diye arattım ben iyi mi ? :) Çok teşekkür ederim canım
Ah ah uyusun diye anasonlar , rezeneler , iyi geceler çayı ... İçe içe karaciğerlerim ağladı resmenBende hâlâ hipp natal still tea kullanmaya devam ediyorum hatta şuan elimde yudumluyorum denk geldiicindeki melisa ekstraktı hem belki az süte geçer de uyumasına yardımcı olur diye ümit ediyorum.
Kız senin şu kvnin ayağı kesildi ya öyle imreniyorum ki anlatamam. Benim kv ,kp 2.5 ay gelmediler yasak var diye . 7 dk aramız. Yemeğin var mı demediler. Bakıcılar kaçtı biz bakamayız dediler. Hastalarmış. Şimdi bebeğim sakinledi , gülücükler saçıyor sahip çıkmaya başladılar. Çok zoruma gidiyor çoookk ağızları da durmuyor. Ben de travma oldular . İsimlerini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Oh be birine itiraf ettim rahatladımBen de öyleyim kızlar.eskiden olsa asla es geçmez dibine kadar uğraşırdım da artık kafam kaldırmıyor.eşimle uğraşacağıma,var olan kısıtlı vaktimde kafa dinlemek daha cazip geliyor.hele kviyi ki ayağı kesildi de onun o beyin uyuşturan saçmalıklarından kurtuldum.oğlu aradığında yine koşa koşa gelip aralarda laf sokuşturmaya çalışıyor da cahille muhabbeti kestiğimin henüz farkına varamamış galiba
bende canlı yayını açtım ama kız durmadığı için izleyemedim. konuşmasındaki akıcılığı seviyorumDr osman gönülalı takip ediyorum o meyve suyu süt ve balı yasaklı sayıyor sadece de bi tereddüt yaşadım eşimde almış gelmiş veririz diye bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?