• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ay çıksın artık şu dişler.üst azılar üç aydır yukarda patlamayı bekliyorlar.ön altlarda bir aydır orda pirinç tanesi olarak hayatlarına devam etme çabası içersindeler.bi patlayın çıkın artık da hep birlikte rahat edelim 🙄🙄
dişlerin çıktığını kesintisiz uykuya daldığında anlarmışız :) bizim durum seninle aynı. aylardır bekliyoruz yok . huzursuzluğu var , dişler yoookk ortada

Bizimkin deli gibi dişi kaşınıyor, benim kıyafetimi kendi kıyafetini, örtüsünü,oyuncaklarını yakaladığı her şeyi ağzına sokuyor diş kaşıyıcıları hariç. Tırtıklı var bitane onunla biz damaklarını kaşıyoduk rahatlıyodu şimdi onada izin vermiyo. Uyanır emer biraz oyun oynar uyurdu iki gündür uyumuyoda tam çıldırmalık bi gün
okuyunca çok güldüm. 2 aydır anlattığın durumu yaşıyorum :) zeytinyağı karanfil bir de soğuk havuç bizi biraz rahatlattı

kayınvalidem gibi cevap veriyorum sana " uyutmayı becerememişsin" :) :)
böyle kısa uykularda uyandıktan sonra tekrar uykuya dönebiliyor mu? bazen mila dönüyor , bazen dönemiyor. nesi var? her şey olabilir ben artık yoruldum valla ya. bir de evden çalışıyorum mız mız mız yardımcı var ama illa beni istiyor.
Ah şu kayınvalideler ahhhhh.neyse ki küstük de rahatım gelip gitmiyor artık.gelse bile gayet resmiyiz.asla eskisi gibi olmam/olamam.
Aslında normalde uyandığında bir daha asla uyumazdı ki sabah tekrar uyumamak için direndi ama şimdi uyudu çok şükür.yatakta bıraktım onu.kendi kendine tekrar uyumuş hayret ettim.
dişlerin çıktığını kesintisiz uykuya daldığında anlarmışız :) bizim durum seninle aynı. aylardır bekliyoruz yok . huzursuzluğu var , dişler yoookk ortada
Şu dişleri bir çıksın bir fakir sevindirecem valla 🥰🥰🥰 inşAllah sevinç çığlıklarımızı forumda birlikte atarız ✌️

Az önce zorla uyuttum ve sadece 20dk uyudu.şu an yine ayakta.nesi var anlamıyorum cinnet geçirmek üzereyim resmen 🙄🙄🙄
İki gündür bizimki de gündüz uykularını çok kısalttı.. hem uyumuyor, hem uyumadığı için huysuzlanıyor. Ben kucakta pışpışlayarak uyutuyorum. Uyutup yerine koyduğumda sızlanmaya başlıyor. Son iki gündür böyle ama..bence ya karnı ağrıyor ya diş, bir sızısı var yani. Şimdi uyuttum , kucağımdan indirmedim, en azından biraz uyusunda vücudu güç toplasın 😞

Bizimkin deli gibi dişi kaşınıyor, benim kıyafetimi kendi kıyafetini, örtüsünü,oyuncaklarını yakaladığı her şeyi ağzına sokuyor diş kaşıyıcıları hariç. Tırtıklı var bitane onunla biz damaklarını kaşıyoduk rahatlıyodu şimdi onada izin vermiyo. Uyanır emer biraz oyun oynar uyurdu iki gündür uyumuyoda tam çıldırmalık bi gün
Aa bu şey değil mi ? BİZ😁 mama sandalyesine oturtup bir çay alıyım dedim mama sandelyesinin masasını ısırmak istedi canını acııtı üstelik.. neye ulaşırsa ağzına sokuşturuyor. Saçımı zor kurtarıyorum

Ah şu kayınvalideler ahhhhh.neyse ki küstük de rahatım gelip gitmiyor artık.gelse bile gayet resmiyiz.asla eskisi gibi olmam/olamam.
Aslında normalde uyandığında bir daha asla uyumazdı ki sabah tekrar uyumamak için direndi ama şimdi uyudu çok şükür.yatakta bıraktım onu.kendi kendine tekrar uyumuş hayret ettim.

Şu dişleri bir çıksın bir fakir sevindirecem valla 🥰🥰🥰 inşAllah sevinç çığlıklarımızı forumda birlikte atarız ✌️
Küsmenize sevindim bir miktar imrendim :) biz de hala emiyor uykuya geçemedi. Molam bitmek üzere. Umarım bakıcısı uyutabilir

Kafa yapımız uyuşmuyor.ne dediğini bilmiyordu ve evlendiğimden beri sürekli canımı sıkıyordu.çocukları da annelerine bir şey demiyor çünkü annelerini çok iyi tanıyorlar.eşim arada bir şeyler diyordu ama kadın da hiç etkisi olmuyordu.her gün canım sıkılacağına hiç konuşmayayım da kafam rahat etsin daha iyi dedim ve en doğrusunu yaptığımı çok iyi anladım.eşim de bir gün bu duruma tepki gösterirse cevabım bile hazır 🤣
Umarım o minnoş tatlış kızını bakıcısı uyutabilir 💤 💤 uyusun da büyüsün minnoş 😍

rica ederim. meyve filesi , file olanından almıştım. ama hiç memnun kalmadım. dik durmuyor, eliyle tutamadı bir de sebze ,meyve artıkları yapışıyor yıkarken de çıkmıyor. eğer elinizde yok ve alacaksanız uyarmak istedim. Çünkü boş yere para verdim :(
Ben wee baby ninkini aldım ama henüz kullanmadım.File şeklinde değil klipsli sanırım.Biz Eylül sonu doğduk artık ben de yavaş yavaş başlıcam ek gıdaya.

Aa bu şey değil mi ? BİZ😁 mama sandalyesine oturtup bir çay alıyım dedim mama sandelyesinin masasını ısırmak istedi canını acııtı üstelik.. neye ulaşırsa ağzına sokuşturuyor. Saçımı zor kurtarıyorum
Aynen bende toplu saçlarımı ta dibinden çekip ağzına sokmaya çalışıyor 🤦🏻‍♀️ Desteksiz oturmaya başladı mı

8EC37631-86FE-447A-9CBD-D5F6F57FCEB9.jpeg
kaynanası uyuymayı beceremiyon diyen vardı ( o nedemekse) beni görsün bi yoğurt yediremiyom çocuğuma

bacılar ek gıda ile doyma 8 aya doğru olmuyor mu? ben mi yanlış biliyorum? bugün brokoli verdim. normalde eline veriyorum. dünden halisiz olduğu için püre yaptım. Zeytinyağı koydum biraz. öğürdü:))) yoğurtla karıştırdım yedi. anası gibi her şeyi yoğurtla yiyecek belli oldu :)
ay bilmiyodum 8. ayda doyma muhabbetini. dün yoğurdu öğün olarak verdikten sonra kaos yaşadık koşa koşa mama yaptım zaten 🙈 ben de havucun bugünki tadımından memnun kaldım. havucu yoğurttan daha çok sevdi çok şükür 😍
uyku rutini oluşturdun mu? ben 3 -4 aylıkken 2 ay denedim reddetti. gece 11 çok geç saat bunlar için hem de bizim için. uyku danışmalarını araştırıyorum hem paralar uçuk rakamlar hem de o ağlatma olayını kaldıramayacak gibiyim. kolik döneminden bende ağlamaya karşı paniklik kaldı :KK43: sende benim gibi yalnız bakıyorsun azraya değil mi? uyku düzene girse rahtlayacağız.
uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsun? beraber daha güçlü mü hareket ederiz? çıkış yolu arıyorum. ama ilk önce uyku saatleri düzene girmeli. bu aylarda gece uykusu 12 saat olmalıymış. kesintisiz 6-8 saat uyurlarmış. ben görmedim daha
uyku rutini adına yaptığım bişey varsa o da uykusunun geldiğini anladığım an yatırmam oldu. bir de benimki 40 ı çıktıktan sonra sadece uyurken emzik istiyor. uyanıkken mümkün değil almaz uykuya geçişte emzik arıyor o kolaylaştırıyor işimi biraz. uyku eğitimi almakla almamak arasında çok kararsızım. yaza doğru odasını ayırmayı düşünüyorum sanırım belki o zaman alabilirim 🤔

azraya 40 gün annemle birlikte baktık 43. gün annem gitti başbaşa kaldık. ilk gittiğinde eşekten düşmüşe döndüm resmen ama bak 5 ay geçmiş bile 🙈 benim de yardımcıya ihtiyacım var ama. ajansla falan mı çalıştın bulmak için? yatılı mı?
Eki Görüntüle 2799068 kaynanası uyuymayı beceremiyon diyen vardı ( o nedemekse) beni görsün bi yoğurt yediremiyom çocuğuma
seninki yoğurt yesin biz de onu yiyelim bu nedir ya 😍

Eklentiler

• IMG-20210309-WA0043.jpeg
    IMG-20210309-WA0043.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20210301-WA0026.jpeg
    IMG-20210301-WA0026.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 51
En zor ay deniliyor 6. Ay doğru mu acaba ben 4. Ayda kızımdan çok çektim ama son zamanlarda kaynana değişiyle uyutamıyorum emziremiyorum resmen bugün saat 11 de uyanmıştı saat 18.30 gözler kızarık sürekli ağlıyor ve uyuyamiyor resmen 🤦🤦 bana şuan kim dokunsa öldürürüm galiba eşim nasibini aldı mesajla😄😁😅😅😅

Son düzenleme:
Kizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlar😄 bu arada bayıldı kızım resmen

Uyku rutini bozulan arkadaşlar büyük ihtimal diş geliyordur. Öyle bir bozuldu ki bizim gece uyku haram oldu. Memeyi bırakmıyor orada öyle sabahlayacak neredeyse. Beşiğine yatırır yatırmaz gözler faltaşı. Sanki hiç uyumamış gibi gülümsüyor bir de
Bu olay gecede kaç kez oluyor sayamıyorum artık😕 insanın sinir sistemi yıpranıyor. Gündüz tüm gün mıy mıy zaten. Ne yapalım canları sağ olsun. Umarım gecici bir durumdur ve bir once biter

Back