• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım senin bebeğin nezmn doğmuştu maşallah çok güzel düzen oturtmuşun ss alıp bende böyle ilerliycem çok hoşuma gitti
9 eylül doğumlu canım.her şey ablamın oğlum 4.5 aylıkken ona yoğurt çorbası içirmesiyle başladı aslında.bikaç çay kaşığı verdi oğlum da içti.sonra ben de yoğurt denedim 3 gün.baktım ki 2. Gün dilini kaşığa uzatıyor.bu iş tmm devam et kızım dedim 🤣🤣🤣 ve ek gıdaya geçtikten bir hafta sonra oğlumun geçmek bilmeyen gaz sancısı da son buldı çok şükür 👍👍

Ayy içim rahatladı 😂😂 eşim diğerlerinde vaemıydı buna ne bu inceleyerek yedirmek ne dio bende çıkamıyorum normal irmik vereyim bende
Ver geç yandan ya nolacak eşine katılıyorum aşırı incelemeler hiç bana göre değil hiçç

Buzlukta haşlanmış nohut vardı ona haşlanmış yumurta sarısı ve zeytinyağı ekleyip karıştırarak mini bir humus yapmayı düşünüyorum bugün bakalım

Hmmm 🤔Sanki kuru gıdalar 8.aydan itibaren mi veriliyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.bakayım bi çünkü ben de üç gün sonra acaba mercimek çorbası mı içirsem diye düşündüm sen humus yazınca

Hmmm 🤔Sanki kuru gıdalar 8.aydan itibaren mi veriliyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.bakayım bi çünkü ben de üç gün sonra acaba mercimek çorbası mı içirsem diye düşündüm sen humus yazınca

Şimdi baktım da 8+ imiş iyi oldu yazdığın👍 ramazan ayında 8 aylık oluyo o zaman yaparım artık

20210309_144900.jpg
20210309_144911.jpg
20210309_144918.jpg

inşallah resim eklemeyi becerebilmişimdir 🤪

bugün havuç vermeye başladım kızıma. yoğurdu da uyandığı zaman öğün olarak vereceğim doktorumuzun tavsiyesiyle. ne kadar yerse artık.

havuç püresi hiç beklediğim gibi olmadı ya da ben mi beceremedim acaba 🤔 minicik de olsa taneli kaldı sizde de öyle mi oldu?

bugün havuç vermeye başladım kızıma. yoğurdu da uyandığı zaman öğün olarak vereceğim doktorumuzun tavsiyesiyle. ne kadar yerse artık.

havuç püresi hiç beklediğim gibi olmadı ya da ben mi beceremedim acaba 🤔 minicik de olsa taneli kaldı sizde de öyle mi oldu?
Ben metal bir süzgeçte eziyorum. Daha pütürsüz bir kıvam oluyor . Ama çok devam etmeyi düşünmüyorum alışması gerekir pütürlüye diye. Geçiş döneminde biraz böyle devam edeceğim

Çatalla ezince öyle oluyor, bende de öyleydi ama az da olsa yedi.

Evet benimki de taneli kalıyor maalesef.ilerleyen zamanlarda o taneleri de garipsemeden yiyor🥰 benimki ilk etapta biraz iri olanları ağzından geri çıkarıyordu

Evet benimki de taneli kalıyor maalesef.ilerleyen zamanlarda o taneleri de garipsemeden yiyor🥰 benimki ilk etapta biraz iri olanları ağzından geri çıkarıyordu
ay boğuldu boğulacak diye yüreğim ağzımda attı ama fena geçmedi. yarın tatlı kaşığına geçiyoruz bakalım.

Back