2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercekten senin ki de cok guzel olmus
Kızlar kendimi çok sanal hissettim şimdi, ben bilgisayara günlük yazıyorum Bizim fotoğraflarımız ve videolarımız da telefon ve bilgisayarda çünkü

Kuzum benim gebeligim sıkıntılıydı. 6+4 gorunuyordu ultrasonda. Benim kanamam oluyordu. Su an dusuk yapiyorum malesef inşallah rabbim hayirlisiyla görmeyi nasip eder

müsait bir anımda gidip şık bir şey almayı istiyorum. süper bir fikir. gelecek yıllara kalacak çok güzel hatıra ❤❤
Ben de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercekten senin ki de cok guzel olmus

bencede çok güzel hatıra kızlar, bende bu defteri eşimle sevgiliyken 1.yıldönümümüzü kutlamak için eskişehire gitmiştik gezmeye ordan almıştım 2014 te şaka gibi nerdeeen nereye

163 cm :)
MOSMOR BENİM KIRMIZI NE Kİİİİ
benimde morarıyor ama son 2 gündür vurduğum zaman etrafı kızarıyor endişe ettim
Kızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandım

Kalp atışını kaç artı kaçta gördünüz kızlar. Ben yarın gideceğim daha keseyi de görmedim bekleyip ikisine birden mi gitsem yarın 5 artı 2 olacağım. Ama gebeliğimi çok erken öğrendim adetten 5 gün önce normal kaset testten öğrendim.

yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandım
Kuzum benim öyle çok tuhaf oldum ki bu gün görünce elleri ayakları palet gibiydi. Ne bileyim allahım 3 kayıptan sonra mucizem oldu inşallah melekler hep bizimle kalırlar.

Canım çok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum. Güzel fikir teşekkürler. ❤ insanin içini kıpır kıpır yapıyor şimdiden bu minikler

Çok güzel olmuş

Kuzum benim öyle çok tuhaf oldum ki bu gün görünce elleri ayakları palet gibiydi. Ne bileyim allahım 3 kayıptan sonra mucizem oldu inşallah melekler hep bizimle kalırlar.
bende de durumlar aynı biliyorsun benimde 3 kayıp 1 boş gebelik var şimdi tuhaf oluyorum işte böyle görünce inşaallah canım benim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…