- 13 Mayıs 2019
- 308
- 423
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.301
Amin inşallah canımMaşallah ve darısı basimiza inşallah
Bulantı aç olduğum zaman hafif oluyor, hiç kusmadım, faydali olmayan ya d abur cubur hicbir sey yemiyorum ama iştahım fazla, kilo alıyorum
Kızlar kendimi çok sanal hissettim şimdi, ben bilgisayara günlük yazıyorumBen de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercektensenin ki de cok guzel olmus
Masallah canim artik bebisler belli olmaya basladi ne guzel bi fotoben de 9. Haftama girmis olacagim buyuk ihtimal kontrole gittiğimde
Maşallah diyelimKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Rica ederim canim. Hepimiz endisheliyiz. Bende hemen sormustum doktora normalmi diyesen öyle zannet yanlız değilsin bacım bende 93,5 hamile kaldım :)
teşekkür ederim canım çok saol
Kuzum benim gebeligim sıkıntılıydı. 6+4 gorunuyordu ultrasonda. Benim kanamam oluyordu. Su an dusuk yapiyorum malesefGercektenmiiiii ay çok sevindimm. İnşallah bizdede öyle olur pazartesi görünür. Valla günlerdir kendimi şiddetli kanamaya falan hazırlıyorum bu moral oldu. İnşallah mucizem yerini almıştır ve görünür. 7+3 te benim kontrol. Seninki tam olarak 7+0 mıydı?
müsait bir anımda gidip şık bir şey almayı istiyorum. süper bir fikir. gelecek yıllara kalacak çok güzel hatıra ❤❤
Ben de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercektensenin ki de cok guzel olmus
163 cm :)boyun kaç peki
benimde morarıyor ama son 2 gündür vurduğum zaman etrafı kızarıyor endişe ettimMOSMOR BENİM KIRMIZI NE Kİİİİ
yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandımKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Kuzum benim öyle çok tuhaf oldum ki bu gün görünce elleri ayakları palet gibiydi. Ne bileyim allahım 3 kayıptan sonra mucizem oldu inşallah melekler hep bizimle kalırlar.yaaaa maşallah sübhanalla kuzum benim ayyyy bakmaya doyamadım ki kocaman olmuş Rabbimin takdiri işte Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah canım benim çok duygulandım
Canım çok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum. Güzel fikir teşekkürler. ❤ insanin içini kıpır kıpır yapıyor şimdiden bu miniklerKızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdımçok güzel bi hatıra olur bence
Çok güzel olmuşKızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdımçok güzel bi hatıra olur bence
MaşallahKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
bende de durumlar aynı biliyorsun benimde 3 kayıp 1 boş gebelik var şimdi tuhaf oluyorum işte böyle görünce inşaallah canım benim inşaallahKuzum benim öyle çok tuhaf oldum ki bu gün görünce elleri ayakları palet gibiydi. Ne bileyim allahım 3 kayıptan sonra mucizem oldu inşallah melekler hep bizimle kalırlar.
Çok sevindim canım için rahatlamıştır birazKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Canım çok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum. Güzel fikir teşekkürler. ❤ insanin içini kıpır kıpır yapıyor şimdiden bu minikler
Çok güzel olmuş
Olacak canım bu defa her sey çok güzel olacak.bende de durumlar aynı biliyorsun benimde 3 kayıp 1 boş gebelik var şimdi tuhaf oluyorum işte böyle görünce inşaallah canım benim inşaallah
Hemde nasıl rahatladım.canim yaaÇok sevindim canım için rahatlamıştır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?