13 Şubat günü söylediği bir şeyi söylemediğini iddia etti.beni yalancı çıkardı yanii.ben de ne yanii şimdi ben mi yalan söylüyorum dedim cvp vermedi ve evine çıktı.ben de eşime moralimin çom bozulduğunu söyledim eşim de annesiyle benim aramda kaldı ama ben kendimden çok eminim.o cümleyi kesinlikle kurdu yanii.sonra akşam kv kapıyı çaldı.ensesini tutuyor güyaa tansiyonu fırlamış.tansiyon aletini istedi.yine insanlık yaptım gel ölçeyşm dedim.kaba kaba “yok ver ben ölçerim “dedi.ben de verdğm ve çıkarken iyi akşamlar bile demedi.ben de eşimi aradım birsürü şey söyledim.sonra mesaj çektim doğruyu söylediğime dair.eşim de bana inandığını söyledi.ertesş gün eşim anasının yanına çıktı güyaaa kv ben eşimi arayı annesinin tansiyonunun fırladığını söylemeyim diye bana tansiyonunu ölçtürmediğini söylemiş.sen de bunlara inandın mı dedim? Kaba kaba yok ver ben ölçerim demesi? Elimden aldıktan sonra teşekkğr etmemesi, çıkarken iyi akşamlar dememesi???? Bunlara açıklaması var mı peki dedim.geçecen bu ayakları canım dedim.tansiyonu attı ortaya şimdi yalancı ben oldum değil mi dedim.sonra tabiki sinirlerim altüst oldu mideme vurdu.sabaha kadar midem bulandı ağladım zırladım herneyse.ertesi gün akşam eşim anasını aradı bize çağırdı hanımefendiye korona aşısı randevusu alacak diye.geldi sadece hoşgeldin dedim ve birdaha hiç ama hiç konuşturmadım onu.sonra daraldım aldım oğlumu ve oğlumun odasına geçtim uyutmak için.ogündür bugündür gelmiyor hatta bıgün eşim çarşıdan geldi bizim katta anasıyla karşılaştı,anasını eve buyur etti o da yok gelmem dedi.ben de onun suratına bile bakmadım

hiç işim olmaz.insan yaşından başından utanır beeee.adı gibi biliyor o cümleyi kurduğunu ama itiraf etmek işine gelmiyor.