2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçen başka bir topikte okudum.bakıcı arıyor muş da birisi.fiyatları falan soruyor.ssk+bir aylık ücret sabah 9 akşam 6 3500 tl imiş.acaba dedim bukadar boşuna mı okudum.direkt liseden sonra bebek bakıcılığı sektörüne mi atılsaydım

O kadar parayı vereceksem niye çalışıyorumki ben istifa et evde ptur daha iyi

O kadar parayı vereceksem niye çalışıyorumki ben istifa et evde ptur daha iyi
Kuzenim öğretmen.ikiz çocukları oldu.bakıcı aramış her bir çocuk için asgari ücret istemişler+ssk.kuzenim de iki yıllık ücretsiz izne ayrıldı.Mantıklı olanı yaptı bence

İki hafta için hiç yoramayacağım o zaman kendimi ben yürümesi için hiç acele etmiyorumda saçı uzasın yaaa benim kız baya baya saçsız .. dünya kadar da toka almıştım elimde patladı

Tşk ederim.yds de yolun sonu görünüyor bitti sayılır çalışmalarım.bir de ales kaldı işte sonra da 2 sene yüksek lisans ohoooo bu yol uzun
gözünde büyütme. Ben 2 yüksek lisans yaptım ne ara geldi geçti hatırlamıyorum. Alesimin süresi dolmuş. Benim de girmem lazım. Kolay gelsin, başarılar diliyorum

ablamın 4000+SgK olacak şekilde yatılı bakıcısı var. Ama annemle karşılıklı dairelerde oturuyorlar. Bakıcı sürekli annemin gözetimi altında olduğu için ablamın gönlü rahat. Annem sağlık sorunlarından dolayı bakamıyor. Bakıcıya zorunda kalmakta zor birşey. Allah her koşulda annelerin yardımcısı olsun. ben ilk çocuğuma 2 yaşına kadar bakmıştım, sonra iyi fırsat oluştu çalışmaya başlamak için bakıcıyla anlaştım. İlk günü sıkıntısız atlattık, ikinci gün şirket servisi beni almak için gelmesine yarım saat kalmıştı. Bakıcı hala gelmemişti. 4-5 aramamdan sonra cevap verdi. Hastalandım gelemeyeceğim abla dedi.. yarım saat kala kimi bulupta çocuğumu emanet edeyim. Daha ikinci günden işe gelemeyeceği haber vermek zorunda kaldım. Ayrıca hiç görmediği, alışmadığı birinin yanına nasıl hemen bırakayım. Bakıcı abla için İllaki bir alışma süreci de gerekiyor..bu macera benim için başlamadan bitti yani. Tabi ben ailemden farklı şehirdeyim, evlendikten sonra buraya geldiğim için referans alabileceğim birileri de yoktu.

İki hafta için hiç yoramayacağım o zaman kendimi ben yürümesi için hiç acele etmiyorumda saçı uzasın yaaa benim kız baya baya saçsız .. dünya kadar da toka almıştım elimde patladı
Saçları çıkar daha annesi hiç kafanı yorma.benim oğlumun da arkalar iyi,tepede azıcık var çok komik duruyor onu keltoşum diye seviyorum
gözünde büyütme. Ben 2 yüksek lisans yaptım ne ara geldi geçti hatırlamıyorum. Alesimin süresi dolmuş. Benim de girmem lazım. Kolay gelsin, başarılar diliyorum
Teşekkür ederim.alıştım okumalara hiç sıkıntı değil.3. Üniversitem birini de bırakmak zorında kalmıştım üzülmedim ona da salladım gitti yüksek lisansın ilk yılı gözümü korkutuyor,tez aşamasından hiç korkmuyorum yoksa.aynen geçer gider neler geçmediki değil mi
Hmmm hakkında hayırlısı olsın canım benim
Vesselam zor hem çalışıp hem kariyer birinden mutlaka taviz vermek gerekiyo birşeyler hep eksik kalıyor.
Aynen çok zor da ben çalışmadan yapamam.yaklaşık 10 yıllık çalışmışlığım var.şu anda evdeyim hem pandemi hem bebiş.kpssye girdim atama bekliyorum öğretmen atamalarından ses soluk yok.kendimi garantiye almak adına yine çalışıyorım belli olmaz pandemiden dolayı alımı kısıtlı tutma ihtimalleri de olabilir.velhasıl kelam ben eve alışkın biri olmadığım için patlamaya hazır bir bomba gibiyim

Vesselam zor hem çalışıp hem kariyer birinden mutlaka taviz vermek gerekiyo birşeyler hep eksik kalıyor.
Belki hayırlısı böyleymiştir. İki kez kariyerden vazgectm ben de. Biri akademisyen oldum oluyordum yüksek lisans yaparken on yıl önce, aşık oldum evlendim. Diğeri de idarecilikten istifa ettim geçen yıl hamile kalınca, müdürdüm. Yine olurum 33 yaşımdayım kaldı ki ne önemi var yaşın istedikten sonra ama çocuklarımın bu zamanını bir daha geri getiremem. Çok seviyorum Bazen düşünüyorum bu kadar mutlu olur muydum diye üniv. de olsam. Ya da şu an okulda olsaydım. Sanmıyorum. Şükürler olsun. Ama zor ikisini birden götürmek, tebrik ediyor, saygı duyuyorum.

Öğretmen lik mezunuyum atanamdim evlendim çocuklarimin yanında olayım diye çalışmak istemedim kpss filan bıraktım öylesine hobi gibusinden 2.universite okudum ama şu an dusunuyrm ki tamamen bırakmamak lazimmis maalesef ki evdekinin değeri olmuyo çalışan daha ustun

Ah o saçlı bebeklere hep imrenmişimdir 3çocuğumuda kel doğurdum buda bir başarı bence ama inanıyorum yaza bağlıyacağım umud fakirin ekmeği

Bir ortak noktamıIz daha. Ben de 35 doğurdum. 2. Gözümde büyüyor.erkenden ana olsaymışım diyorum.

Bende endüstri mühendisliği mezunuyum kızlar. Çok severek okudum, çok severek çalıştım. Ama benim durumumda çocuklarla birlikte çalışma hayatıma devam edemeyeceğimi anladım. Çalışan , çalışmayan, bakıcısı olan, olmayan her annenin yeri çok özel. Hiç biri diğerinden daha az yorulmuyor. hepimiz kendi şartlarımızda çocuklarımızın iyiliğine yatırım yapmışız

Çok mantıklı kreş anaokulu öğretmenliği de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…