- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.621
Benimki güzel yemek yapar hafta sonu yemekleri onadır sofrayı kurmama kaldırmama yardım eder haa bide artık pijamalarını katlıyor
Yaşa takılma bence :) Ben de 35imde evlenip 37imde doğurdum.evlilik yaşı tamamen kader kısmet bence.3 kez nişan eşiğinden döndüm.şimdi diyorum ki iyi ki onlardan biri olmamış.mislee gibi okudum gezdim tozdum çalıştım ohh bee.o günlerin hepsi bana kar kalmışOooo maşallah bebeklerin uyku sorunu kalmamış, 2.ler ,3. Bebekler havada uçuyor. :) Ben evladın böyle tatlı bir şey olduğunu bilseydim evlenmek için 30 yaşını geçmeyi beklemezdim. 35te doğurdum. 2. Yi hangi zamanda yapacağım bilmiyorum. E bir taraftan iş var. Ay şu an iç hesaplaşmamı yazdım resmen
Bizim uyku düzeni bu hafta bozuldu. Yine 1 de uyuyor. Ama galiba benden kaybaklı. Çünkü depresyondayım. Dün ağlama krizleri geçirdim. Bugün dışarı çıktım . Oksijen ne güzel şeymiş yaaaa.
Benim yaşa takıldığım nokta evlilik için değil. Ben de okudum , okudum , okudum :) doktora yapıyorum. Gezdim, gördüm. Hep evlilik ve çocuktan korkardım. O nedenle 30 yaşımı geçmeden evlenmem dedim. 33 te evlendim.Yaşa takılma bence :) Ben de 35imde evlenip 37imde doğurdum.evlilik yaşı tamamen kader kısmet bence.3 kez nişan eşiğinden döndüm.şimdi diyorum ki iyi ki onlardan biri olmamış.mislee gibi okudum gezdim tozdum çalıştım ohh bee.o günlerin hepsi bana kar kalmışhoş eşimle de gezip tozuyorum ama kv çetelesini tutuyor.tutsun kudursun sefam olsun tey tey teyyyyyy nasipten öte köy yok arkadaşım boşver anı yaşa.daha bıgün eşimle konıştuk 2. Çocuk meselesini.eşim de dedi olursa baştacı,olmasa da tosun paşamız zaten var Allah olmayanlara da nasip eder inşAllahhh
Uyku düzeni malesef sarsıntıya 2:30 da uyandı oyun istiyorYaşa takılma bence :) Ben de 35imde evlenip 37imde doğurdum.evlilik yaşı tamamen kader kısmet bence.3 kez nişan eşiğinden döndüm.şimdi diyorum ki iyi ki onlardan biri olmamış.mislee gibi okudum gezdim tozdum çalıştım ohh bee.o günlerin hepsi bana kar kalmışhoş eşimle de gezip tozuyorum ama kv çetelesini tutuyor.tutsun kudursun sefam olsun tey tey teyyyyyy nasipten öte köy yok arkadaşım boşver anı yaşa.daha bıgün eşimle konıştuk 2. Çocuk meselesini.eşim de dedi olursa baştacı,olmasa da tosun paşamız zaten var Allah olmayanlara da nasip eder inşAllahhh
Aynı şeyler bende de varBenim yaşa takıldığım nokta evlilik için değil. Ben de okudum , okudum , okudum :) doktora yapıyorum. Gezdim, gördüm. Hep evlilik ve çocuktan korkardım. O nedenle 30 yaşımı geçmeden evlenmem dedim. 33 te evlendim.
Şu an korkum şu: 40 yaşında anne olmak zor olabilir diğeri de güvenilir bir bakıcı bulamadım . 2. Olursa işi bırakmak zorunda kalabilirim. Ondan dolayı. E çalışmayı bırakmakta beni üzer. Hemen depresyona girerim. Klasik balık burcu
Uyku düzeni malesef sarsıntıya 2:30 da uyandı oyun istiyorokuyunca ister istemez hayata gec başlanıyor geç evleniliyor ve geç anne olunuyor tek sıkıntı geç anne olmak
Uyudugunda videolarını izliyorum fotoğraflarına bakıyorum bende çok sevdim anneliği dünyadaki en güzel duygu gerçekten hiçbir zaman erken evlenmek istemedim sadece çocuk için erken evlenmek isterdim ama nasip olmadıAyy uyku deme bana gece 1de yattım filme takıldım 1.20de Ecmel uyandı kahkaha atıyor uyusun diye konuşmuyorum kafasını çeviriyor hah uyudu diyorum tekrar bana dönüp kahkaha atıyor karşılık versem hiç uyumuycak eşimde uyandı saat kaç diyor sonra 2.30da uyandı emdi uyudu onda 4de uyandı ondanda kıkırdıyor 5e anca uyuttum ii 9a kadar uyur dedim 7.30da uyandı
Ben erken anne olanlardanım oğlumla büyüdüm okadar güzel anılarımız oldu ki ben çok enerjik Bi insandım herşeyi yapardık oğlumla hani Bi söz varya ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diye gerçekten öyle ne kadar yıpransanda gözünün içine Bi bakışı yetiyor ahh cağnum yavrularım gidip sarılayım
Ben de ben de ben deUyudugunda videolarını izliyorum fotoğraflarına bakıyorum bende çok sevdim anneliği dünyadaki en güzel duygu gerçekten hiçbir zaman erken evlenmek istemedim sadece çocuk için erken evlenmek isterdim ama nasip olmadıama bu uyku yüzünden delirmeyecegim anlamına gelmiyor bide kalkıp gülüyor küçücük yatakta emeklemeye çalışıyor gidemeyincede bağırıyor sözde büyüdü uyucak yok nerdee
Oyyy işin zor. Allah'tan ben zamanında gerekli puanları aldım . Kolay gelsin, başarılar dilerimAynı şeyler bende de varydsye hazırlanıyorum şu anda.okutmanlığa başvurmak ve yüksek lisans yapmak için.hangi arada 2. Olacak hiç bilmiyorum
Bu kocalar gizli kıskanç bence aynı tepkiyi bende alıyorumBen de ben de ben deodasından çıkar çıkmaz videolarını izliyorum ne kadar tatlı bir çocuk doğurmuşum diyorum eşime o da diyorki tek başına yaptın yaa zaten erken evlenmedim nasip kısmet ama iyi ki şu minnoşu doğurdum
Aynen öyle oluyor eşimle çocuklar uyudu ohh başbaşa kaldık diyoruz Bi bakıoz yine onları konuşuozUyudugunda videolarını izliyorum fotoğraflarına bakıyorum bende çok sevdim anneliği dünyadaki en güzel duygu gerçekten hiçbir zaman erken evlenmek istemedim sadece çocuk için erken evlenmek isterdim ama nasip olmadıama bu uyku yüzünden delirmeyecegim anlamına gelmiyor bide kalkıp gülüyor küçücük yatakta emeklemeye çalışıyor gidemeyincede bağırıyor sözde büyüdü uyucak yok nerdee
Tam değilde 4 ayak duruyor sürüklüyor kendiniAynen öyle oluyor eşimle çocuklar uyudu ohh başbaşa kaldık diyoruz Bi bakıoz yine onları konuşuoz
Maşallah emekliyormu bizimki oturmayı seviyor emeklemeye çok hevesliydi oturmayı öğrenene kadar
Tşk ederim.yds de yolun sonu görünüyor bitti sayılır çalışmalarım.bir de ales kaldı işteOyyy işin zor. Allah'tan ben zamanında gerekli puanları aldım . Kolay gelsin, başarılar dilerim
Maşallah yaa bizimki totoyu kaldıramıyor basenler ağır geliyor sanırımTam değilde 4 ayak duruyor sürüklüyor kendinibizimki malesef desteksiz bı kac saniye oturuyor emeklemeyince deliriyor zaten
Günaydın canım benzetmen efso yaa elinede çay ver göbüşünün üstünde tutarak içsinGünaydın kızlar, maşallah bebişlereemeklemeler başladı mı gerçekten ilk çocuğumda emeklemedi 11.ayında desteksiz bir anda yürüdü. Çok isterim ikinci bebeğim emeklesin, evin içinde küçük bir insan geziyor ya bana o görüntü çok sevimli geliyor. Benim kızım hanım teyzeler olur ya, altın günlerine falan giden birazcık onlara benziyor. Hiç yormuyor valla kendini, ellerini göbeğinin üstünde bağlayıp bize laf yetiştiriyor
Yaaaa çok şeker maşallahhh yaaaGünaydın kızlar, maşallah bebişlereemeklemeler başladı mı gerçekten ilk çocuğumda emeklemedi 11.ayında desteksiz bir anda yürüdü. Çok isterim ikinci bebeğim emeklesin, evin içinde küçük bir insan geziyor ya bana o görüntü çok sevimli geliyor. Benim kızım hanım teyzeler olur ya, altın günlerine falan giden birazcık onlara benziyor. Hiç yormuyor valla kendini, ellerini göbeğinin üstünde bağlayıp bize laf yetiştiriyor
Aynen ya okudum okudum okudum tam benim hayatımın özetiBenim yaşa takıldığım nokta evlilik için değil. Ben de okudum , okudum , okudum :) doktora yapıyorum. Gezdim, gördüm. Hep evlilik ve çocuktan korkardım. O nedenle 30 yaşımı geçmeden evlenmem dedim. 33 te evlendim.
Şu an korkum şu: 40 yaşında anne olmak zor olabilir diğeri de güvenilir bir bakıcı bulamadım . 2. Olursa işi bırakmak zorunda kalabilirim. Ondan dolayı. E çalışmayı bırakmakta beni üzer. Hemen depresyona girerim. Klasik balık burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?