2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oooo maşallah bebeklerin uyku sorunu kalmamış, 2.ler ,3. Bebekler havada uçuyor. :) Ben evladın böyle tatlı bir şey olduğunu bilseydim evlenmek için 30 yaşını geçmeyi beklemezdim. 35te doğurdum. 2. Yi hangi zamanda yapacağım bilmiyorum. E bir taraftan iş var. Ay şu an iç hesaplaşmamı yazdım resmen
Bizim uyku düzeni bu hafta bozuldu. Yine 1 de uyuyor. Ama galiba benden kaybaklı. Çünkü depresyondayım. Dün ağlama krizleri geçirdim. Bugün dışarı çıktım . Oksijen ne güzel şeymiş yaaaa.

Yaşa takılma bence :) Ben de 35imde evlenip 37imde doğurdum.evlilik yaşı tamamen kader kısmet bence.3 kez nişan eşiğinden döndüm.şimdi diyorum ki iyi ki onlardan biri olmamış.mislee gibi okudum gezdim tozdum çalıştım ohh bee.o günlerin hepsi bana kar kalmış hoş eşimle de gezip tozuyorum ama kv çetelesini tutuyor.tutsun kudursun sefam olsun tey tey teyyyyyy nasipten öte köy yok arkadaşım boşver anı yaşa.daha bıgün eşimle konıştuk 2. Çocuk meselesini.eşim de dedi olursa baştacı,olmasa da tosun paşamız zaten var Allah olmayanlara da nasip eder inşAllahhh

Benim yaşa takıldığım nokta evlilik için değil. Ben de okudum , okudum , okudum :) doktora yapıyorum. Gezdim, gördüm. Hep evlilik ve çocuktan korkardım. O nedenle 30 yaşımı geçmeden evlenmem dedim. 33 te evlendim.
Şu an korkum şu: 40 yaşında anne olmak zor olabilir diğeri de güvenilir bir bakıcı bulamadım . 2. Olursa işi bırakmak zorunda kalabilirim. Ondan dolayı. E çalışmayı bırakmakta beni üzer. Hemen depresyona girerim. Klasik balık burcu

Uyku düzeni malesef sarsıntıya 2:30 da uyandı oyun istiyor okuyunca ister istemez hayata gec başlanıyor geç evleniliyor ve geç anne olunuyor tek sıkıntı geç anne olmak

Aynı şeyler bende de var ydsye hazırlanıyorum şu anda.okutmanlığa başvurmak ve yüksek lisans yapmak için.hangi arada 2. Olacak hiç bilmiyorum

Ayy uyku deme bana gece 1de yattım filme takıldım 1.20de Ecmel uyandı kahkaha atıyor uyusun diye konuşmuyorum kafasını çeviriyor hah uyudu diyorum tekrar bana dönüp kahkaha atıyor karşılık versem hiç uyumuycak eşimde uyandı saat kaç diyor sonra 2.30da uyandı emdi uyudu onda 4de uyandı ondanda kıkırdıyor 5e anca uyuttum ii 9a kadar uyur dedim 7.30da uyandı
Ben erken anne olanlardanım oğlumla büyüdüm okadar güzel anılarımız oldu ki ben çok enerjik Bi insandım herşeyi yapardık oğlumla hani Bi söz varya ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diye gerçekten öyle ne kadar yıpransanda gözünün içine Bi bakışı yetiyor ahh cağnum yavrularım gidip sarılayım
Uyku düzeni malesef sarsıntıya 2:30 da uyandı oyun istiyor okuyunca ister istemez hayata gec başlanıyor geç evleniliyor ve geç anne olunuyor tek sıkıntı geç anne olmak

Uyudugunda videolarını izliyorum fotoğraflarına bakıyorum bende çok sevdim anneliği dünyadaki en güzel duygu gerçekten hiçbir zaman erken evlenmek istemedim sadece çocuk için erken evlenmek isterdim ama nasip olmadı ama bu uyku yüzünden delirmeyecegim anlamına gelmiyor bide kalkıp gülüyor küçücük yatakta emeklemeye çalışıyor gidemeyincede bağırıyor sözde büyüdü uyucak yok nerdee

Ben de ben de ben de odasından çıkar çıkmaz videolarını izliyorum ne kadar tatlı bir çocuk doğurmuşum diyorum eşime o da diyorki tek başına yaptın yaa zaten erken evlenmedim nasip kısmet ama iyi ki şu minnoşu doğurdum

Bu kocalar gizli kıskanç bence aynı tepkiyi bende alıyorum

Aynen öyle oluyor eşimle çocuklar uyudu ohh başbaşa kaldık diyoruz Bi bakıoz yine onları konuşuoz
Maşallah emekliyormu bizimki oturmayı seviyor emeklemeye çok hevesliydi oturmayı öğrenene kadar

Aynen öyle oluyor eşimle çocuklar uyudu ohh başbaşa kaldık diyoruz Bi bakıoz yine onları konuşuoz
Maşallah emekliyormu bizimki oturmayı seviyor emeklemeye çok hevesliydi oturmayı öğrenene kadar
Tam değilde 4 ayak duruyor sürüklüyor kendini bizimki malesef desteksiz bı kac saniye oturuyor emeklemeyince deliriyor zaten

Günaydın kızlar, maşallah bebişlere emeklemeler başladı mı gerçekten ilk çocuğumda emeklemedi 11.ayında desteksiz bir anda yürüdü. Çok isterim ikinci bebeğim emeklesin, evin içinde küçük bir insan geziyor ya bana o görüntü çok sevimli geliyor. Benim kızım hanım teyzeler olur ya, altın günlerine falan giden birazcık onlara benziyor. Hiç yormuyor valla kendini, ellerini göbeğinin üstünde bağlayıp bize laf yetiştiriyor

Günaydın canım benzetmen efso yaa elinede çay ver göbüşünün üstünde tutarak içsin (yalnız güne girmeyi özledim süslenip püalenip)
Emeklemeleri çok şeker oluyor bende 4gözle bekliyorum emekleyeceği günü

Yaaaa çok şeker maşallahhh yaaa
Üniversitede gelişim psikolojisi dersinde görmüştük.ikiz çocuğu olan bir aile çocuğunun birinin erken yürüyebilmesi için sürekli kaslarının gelişmesi için özel olarak ilgilenip diğer çocukları için böyle bir girişimde bulunmamışlar.sonuç olarak iki kardeş iki hafta aralıklarla yürümüşler.erken yürümesi için özel olarak ilgilendikleri çocukları kardeşinden sadece iki hafta önce yürüyebilmiş.

Aynen ya okudum okudum okudum tam benim hayatımın özeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…