- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.661
Hem de nasıl emiyor. El parmakları yetmeyince ayakları da emiyor.Kızlar bebekleriniz hala parmağını, elini emmeye devam ediyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl emiyor. El parmakları yetmeyince ayakları da emiyor.Kızlar bebekleriniz hala parmağını, elini emmeye devam ediyor mu?
Aslında istediklerim olmazsa ablamla ortak kreş açma gibi bir düşüncemiz var.ablam da beden eğitimi öğretmeni hem de tenis,jimnastik antrenörü.Ben de almanca öğretmeniyim.ablam da aktif çalışan bayan.çevresi çok geniş.bazen aklım aç gitsin diyo,bazen de dur okadar çalıştın bir sonucınu bekle bakalım diyo.Çok mantıklı kreş anaokulu öğretmenliği de öyle
Evet benimki parmaklarını,elini,biberonunu,önlüğünü,battaniyesini her şeyi ama her şeyi emiyo,çiğniyoKızlar bebekleriniz hala parmağını, elini emmeye devam ediyor mu?
Allah gönlünüze göre versin inşallah hayirliusa olurAslında istediklerim olmazsa ablamla ortak kreş açma gibi bir düşüncemiz var.ablam da beden eğitimi öğretmeni hem de tenis,jimnastik antrenörü.Ben de almanca öğretmeniyim.ablam da aktif çalışan bayan.çevresi çok geniş.bazen aklım aç gitsin diyo,bazen de dur okadar çalıştın bir sonucınu bekle bakalım diyo.
Evet benimki parmaklarını,elini,biberonunu,önlüğünü,battaniyesini her şeyi ama her şeyi emiyo,çiğniyo
Benimki de öyle artık bende onla mutsuzumBide memleketten döndük o herkese gülücük saçan kahkaha atan oğlum gitti mızmız, memnuniyetsiz bi sıpa geldi. Naparsam yapiim mutlu edemiyorum çocuğu![]()
Bı mutsuz da bizde var bu yaşta depresyon a girdilerBenimki de öyle artık bende onla mutsuzum![]()
Hayır ne güzel güler eglenirdik oynardık şimdi diş yüzünden hep acı cekiyor kalanında mutsuz hicbisey anlamadım yaBı mutsuz da bizde var bu yaşta depresyon a girdiler
Benimki de aynı durumda.tüm neşesi gitti millete kendini aşık etti resmen.Şimdi herkes öyle sanıyorBide memleketten döndük o herkese gülücük saçan kahkaha atan oğlum gitti mızmız, memnuniyetsiz bi sıpa geldi. Naparsam yapiim mutlu edemiyorum çocuğu![]()
Aynı durumdayız canımBenimki de öyle artık bende onla mutsuzum![]()
Eziyetsiz bu çocuk diyip duruyorlardı hayır evde sanki hep onlalar kızımda maşallah ortamda güler oynardı diş te var ama nazarda olduğuna eminimBenimki de aynı durumda.tüm neşesi gitti millete kendini aşık etti resmen.Şimdi herkes öyle sanıyor
Bizde de durumlar öyle. Yalnız 4 gündür yine 1 i buluyor uyuması. Tabi arada uyuyup uyanıyor. Diş sancımız varbenim uyumaya uyuyor artık ama dalana kadar akla karayı seçiyor. Bıdı bıdı bıdı söyleniyor da söyleniyor.
Seninki uyuyor mu?
O bizde de var. Söylenmesi biraz ondanBizde de durumlar öyle. Yalnız 4 gündür yine 1 i buluyor uyuması. Tabi arada uyuyup uyanıyor. Diş sancımız var![]()
Benimki de öyle artık bende onla mutsuzum![]()
Valla ben bile ne güzel kahkaha atıyormuş benim oğlum diyodum. Şimdi mızmız sürekli bağıra bağıra kendince bişiler anlatıyo keşke anlasam. Alt damağında iki beyaz nokta var eşime diş mi diyodum yok beaa diyodu şimdi diş galiba bunlar diyo. O yüzden mi böyle acabaBenimki de aynı durumda.tüm neşesi gitti millete kendini aşık etti resmen.Şimdi herkes öyle sanıyor
Dişe razıyım yeterki çözümü olmayan bir sıkıntısı olmasınValla ben bile ne güzel kahkaha atıyormuş benim oğlum diyodum. Şimdi mızmız sürekli bağıra bağıra kendince bişiler anlatıyo keşke anlasam. Alt damağında iki beyaz nokta var eşime diş mi diyodum yok beaa diyodu şimdi diş galiba bunlar diyo. O yüzden mi böyle acaba
Benim kızımda aynı durumda köye gittik geldik ooooo maşaallah ne kadar uslu diyip durdular şimdi yavrum hiç durmuyorBide memleketten döndük o herkese gülücük saçan kahkaha atan oğlum gitti mızmız, memnuniyetsiz bi sıpa geldi. Naparsam yapiim mutlu edemiyorum çocuğu![]()
Kalabalığa ilgiye alıştılar sanırım, hava değişimi de etkilemiş olabilir. Ama öyle neşeli kahkahalarını duyamamak çok üzüyor beniBenim kızımda aynı durumda köye gittik geldik ooooo maşaallah ne kadar uslu diyip durdular şimdi yavrum hiç durmuyoranlayamıyorum neyi var
hiç bırakmıyor ki..gözünü açar açmaz, hatta emerken bile yan taraftan baş parmağını ağzına sokmaya çalışıyorKızlar bebekleriniz hala parmağını, elini emmeye devam ediyor mu?
Daha berbat iki elini koyuyor ağzına ağzın kocaman olacak diyorum dinleyen yokhiç bırakmıyor ki..gözünü açar açmaz, hatta emerken bile yan taraftan baş parmağını ağzına sokmaya çalışıyor
Rüzgar estiğinde, yüzüne üflediğimizde, yüzüne yakın oyuncak sallandığında nefesini tutuyo. Geçen hava güzelken yürüyelim dedim yüzüne yüzüne hafif rüzgar vuruyordu, her rüzgarda nefesini tuttuğu için eve geri döndümya kızlar bebeği nefesini tutan var mı? çıldıracağım artık gerçekten. benimki nefesini tutuyor bi 5 sn kadar sonra bırakıyor. hiçbir problemi yok neden yaptığını da bilmiyorum. burnu açık grip falan da değil e ne o zaman? 2-3 gündür var bu huyu aşırı sinirimi bozuyor. ilgisini başka bişeye çekmeye çalışıyorum unutuyor sonra bi daha aynı. var mı bebeği böyle yapan?