2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçenlerde bana dedi ki “bu evden çıkarken evi boyatıp çıkacaksınız yoksa asla kabul etmem.”ben de eşime söyledim annen böyle söyledi bana dedim.eşim çok şaşırdı emin misin diye sordu.tabiki de eminim dedim.dün eşim annesine “eşime böyle söylemişsin doğru mu?”diye sorduğunda o da hemen dedi ki aslaaaa ben böyle bir şey söylemedim.nasıl yani dedim şimdi ben mi yalancı oldum dedim.cevap vermedi.şu koltukta oturuyordun ve o anda da oğlumu seviyordun dedim ve taşınmakla ilgili bir konu konuşuyorduk dedim sen de direkt bana böyle söyledin dedim.ben böyle bir şey söyledğimi hiç hatırlamıyorum dedi.evet söyledin dedim.eşim de sanırım anladı annesinin inkar ettiğini bana dedi ki canım belki sen yanlış anlamışsındır.böyle bir cümlenin nesini yanlış anlayacam diye sordum.neyse sonra artık sustım.kv yukarı çıktı.tansiyonı yükselmiş hanımefendinin.geldi tansiyon aletini istedi ama suratıma bile bakmıyor.ben de eşimi aradım annen tansiyon aletini istedi ve suratıma bile bakmadı.kendi söylediği şeyi inkar etti şimdi de bana tavır alıyor dedim.o da bana dedi ki ben sana güveniyorum canım çok fazla ayrıntıda boğulma

taş olsa çatlar yerinden ne gamsız kadınmış ya. hayır dedim dese ne olur yani? şu sebepten böyle söyleyiverdim desin ne olur?

taş olsa çatlar yerinden ne gamsız kadınmış ya. hayır dedim dese ne olur yani? şu sebepten böyle söyleyiverdim desin ne olur?
Ne bileyim işte.kalitesini belli etti.ama biz ev aldığımızdan beri böyle davranmaya başladı.önceden de inanılmaz derecede enteresan tavırları, söylemleri ,hareketleri vardı ama bu son olan bana resmen pessss dedirtti.evet bence de söylese ne olacak?evet böyle dedim deseydi o anda konu kapanır giderdi.ama beni yalandırdı resmen ki ben yalan söylemekten nefret ederim dobra bir insanımdır ve kendisi de eşim de dobra olduğumu çok iyi bilir.oğlunun gözünde değeri bir tık düştü ,tansiyon olayı da tamamen acındırma politikası zaten.o kadında tansiyon falan yok ilk evlendiğimde doktora ben götürmüştüm doktor hanımefendinin yüzüne karşı sende tansiyon yok demişti.o da ordan çıkınca doktor tansiyon hastası değilsin diyince tansiyon hastası olmuyor muyum yanii demiişti

Canım ne çürümeye neden olur anlamadım. Kızımda 5 gündür hafif ateşli 37.3 aşırı huysuz. Çok baktırmıyo ama önde diş göremedim. Alt tarafın arkası biraz şiş gibi öyle mi oluyor.
Diş çürümeye başlarmış canım normal zamandan önce çıktığı için sanırım

Ne güzel gerçekten doktorluk da gönül işi, severek yapan fark yaratıyor. Sinyaller veriliyor canım kesin yürüyecek ailecek hareketlisiniz maaşallah sekiz ay nedir yahu
Çok şükür canım
Aynen biz biraz fazla aceleciyim 27yaşındayız boyumuzca oğlumuz var
Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır giremiyorum inşallah herkes iyidir sağlıklıdır. Şüphelerim sonucu iki gün önce test yaptım dün de kan verdim gebeyim. Kızıma kardeş geliyor
Maşallah canım Rabbim hayırlı evlat etsin benim eşimde gel bidaha yapak dio ama ben 3yeter diyorum oda sen isteme ben istedikten sonra olur dio

Tabii canım, doktor ne bilsin, o ne diyorsa odur yalnız belli bir yaştan sonra hastalığı kullanmalarını hiç sevmiyorum ya..benimde annem öyle yapar. Onun hoşuna gitmeyecek birşey söylediğimizde hemen şekeri yükselir, migreni tutar, tansiyonu oynar.. ağız tadıyla tartışamazsın, şartlar eşit değil bi kere, annemin şekeri yükseliverir. Söyleyeceklerinde içinde patlar

Ara sıra gelmiyor mu krizler? Benim kızım bazen güzel uyuyor bırakınca bazen bağrış çağrış. Genellikle sonunda uyuyor.

Tabiki de doktor ne bilsin.doktor 10 sene boşuna okumuş zaten,maşallah kendileri prof.
Aynı benim kaynana da öyle.tansiyonum çıktı bahanesiyle oğlunun gözünü boyamış.eşim bi ara yukarı çıktı geldi kaşla göz arasında acıtasyon yapmış.güyaaa hanımefendinin tansiyonu 18/9 muş dün gece.ben de inandım
Aynen yaa benim de içimde patladı söyleyeceklerim

Aynısı kaynanam yapıyor annem onca hastalığı var kimseden medet ummaz ama kaynanam tüm aileyi parmağında oynatıyor ben hariç

Ara sıra gelmiyor mu krizler? Benim kızım bazen güzel uyuyor bırakınca bazen bağrış çağrış. Genellikle sonunda uyuyor.
İlk üç gün krize girdi ama kısa sürdü krizleri.sonra bikaç kez uykuya daldıktan 10dk sonra falan ağlayarak uyandı.bunu bikaçgün üst üste yaptı sırtını sıvazladım sonra da bidaha yapmadı çok şükür.şimdi de sadece emmek için uyanıyor.sabaha kadar 3 kez falan kalkıyor.

Ben artık bir yabancı gibi davranıyorum ama banada kızıma da annem demiyor mu delirtiyor. fakat üzülüyorum bazen ben çok mesafe koydum eskiden eşim yokken resmen yapışırdi bana benden çıkmazdı herşeye müdahale ederdi benle artık eşim yokken onlarla takilmiyorum sürekli o anlarda etrafımda donuyor gözümün içine bakıyor samimi olayım diye de o şeyi kaybetti yenilmicem merhametine

Evet ben de artık yabancı gibi davranacam.eşim yokken artık ona asla kapıyı açmayacam.bu saatten sonra kapıma gelirse zaten yüzsüz derin artık haa yine eşim burdayken gelirse de hiç konuşmam onunla.
Ona çok fazla kızı gibi davrandım.fazla değer onu kudurttu.hastayım dedi hastaneye götürdüm,bilmem kimin bilmemnesine bir şey olmuş dedi götürdüm,annene gidelim dedi götürdüm,torununun müsameresine götürdüm,eşimin mezarına götür dedi götürdüm iğnesi vardı yaptım yaa daha neler neler aklıma gelmiyor.haddinden fazla değer soytarıyı kral eder derler yaa aynen de onu yaşadım.bitti buraya kadar.içimdeki tüm insanlık sevgisini bitirdi

Aynı benim durum hatta derdide oglumdan çok değer verdi saygı duydu diye ama karşılığında bişey istemedim sadece fikirlerime saygı duyup beni zorlamasin değer versin ona göre değer para vermek ve verdiği parayı dillendirmek ben kimseden para istemedim almadığına dilenciymisim gibi cebime sikistirdi hep utandırdı herşeye mualefet herşeye zorlayıp darladi o yüzden dediğin çok doğru değer verince karşılığında hayatımızın hersyinde olmaya söz hakkına sahip olacakları bizi darlayacaklarina geliyor gibi daha neler neler sayarimda neyse artık eskisi gibi bir gelin bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…