- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.561
Benim düzenim altüst olmuştu resmen.uykuya düzene hasret kalmıştım.o düzeni oturtmak için resmen direndim.oğlumu yatakta sakinleştirirken ben de ağladım onunla ama onun için de benim içinde bu düzen oturmak zorundaydı artıkÇok şükür canım, çok sevindim senin adına benimde bebeğim De aynı senin tarif ettiğin gibi 2’yi buluyor..ben beceremem yüksek ihtimalle
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır giremiyorum inşallah herkes iyidir sağlıklıdır. Şüphelerim sonucu iki gün önce test yaptım dün de kan verdim gebeyim. Kızıma kardeş geliyor
Aboooo çok erken değil mi yaa.hayrlisi olsun iyi cesaretMerhaba kızlar nasılsınız? Bayadır giremiyorum inşallah herkes iyidir sağlıklıdır. Şüphelerim sonucu iki gün önce test yaptım dün de kan verdim gebeyim. Kızıma kardeş geliyor
Kaç aylıkken verdiniz uyku eğitimini? Bir de danışmandan mi yardım aldınız, kendiniz mi uyguladınız acaba?Evet canım verdim çok şükür.gece uykuları berbattı mesela.bazen gece 2 oluyordu halaa uyumamak için direniyordu.artık 9 bile olmadan uyuyor çok şükür.tabii gece 3 kez falan emmeye kalkıyor ama emip yatıyor.dün geceki gibi sıkıntısı olmadığı müddetçe emme dışında uyanmıyor çok şükür canım.
5.5 aylık olacak. Ayaklarına tam basması için koyuyorum bir de önündeki oyuncağı çok seviyor.Ne kadarlık oldu canım seninki eşimde almak istiyor ben taraftar değilim şuan çok özgür açıkçası zaten emekliyor tam yapamasada oyaliniyor bu hızla giderse erken yürürdü belki örümcek kısıtlar gibi rahata alışır gibi geliyor ama bilemedim
Kaç aylık oldu bebiş ? Burada bilen bilir en büyük uyku sorunu yaşadım. 2-3 -4 allah ne verdiyse yatış saatimizdi..Dr bile 9 a çekin dedi. Karanlıkta 7 gibi başlıyordum emzirmeye. 11 olur yok uyumaz . 1 hafta da pes etmiştim. 4. Ayın sonuna doğru mila kendi uyku saatini 10 a çekti sonra 8 e kadar indi. Gece 5 kere falan uyanır emer yatar. Sadece 1 haftadır 10-11 i buluyor uyuması. Çünkü bakıcı vardı gündüz uyutamadı. Ben de 5 ten sonra uyutunca e 7 de uyanan kız gece uykusuna kaçta geçer 10 gibi :) üzülme durumu kabullen ,bir gün düzeliyor ama . Tünelin ucunda ışık var :))) bir de kendi uyku düzeniniz nasıl ? Sabah çok erken kalkıyor mu , uyuyor mu?Ne güzel uyku düzenleriniz var maşallahbenimki 1de uyusa şükrediyorum ben
Allahtan geç kalkıyor yine 5 saat filan uyuyoruz. Aslında 9 gibi uyuyor ama 11 de uyanıyo kendi kendine böyle bi düzen oluştu. Bugün tam 5 aylık olduKaç aylık oldu bebiş ? Burada bilen bilir en büyük uyku sorunu yaşadım. 2-3 -4 allah ne verdiyse yatış saatimizdi..Dr bile 9 a çekin dedi. Karanlıkta 7 gibi başlıyordum emzirmeye. 11 olur yok uyumaz . 1 hafta da pes etmiştim. 4. Ayın sonuna doğru mila kendi uyku saatini 10 a çekti sonra 8 e kadar indi. Gece 5 kere falan uyanır emer yatar. Sadece 1 haftadır 10-11 i buluyor uyuması. Çünkü bakıcı vardı gündüz uyutamadı. Ben de 5 ten sonra uyutunca e 7 de uyanan kız gece uykusuna kaçta geçer 10 gibi :) üzülme durumu kabullen ,bir gün düzeliyor ama . Tünelin ucunda ışık var :))) bir de kendi uyku düzeniniz nasıl ? Sabah çok erken kalkıyor mu , uyuyor mu?
Yıllardır öğrendiğimiz yaptığımız şeylerin tersini hep söylüyor uzmanlar kafamızı karistiriyorlar5.5 aylık olacak. Ayaklarına tam basması için koyuyorum bir de önündeki oyuncağı çok seviyor.
4.5 aylıktı galiba uyku eğitimi verdiğimde.yok canım uzmandan yardım almadım.bikaç tane uyku eğitimi videosu izledim.instagramda baktım nasıl yapıyorlar diye.genel olarak aynı saatte ve çocuğu yatakta kendi haline bıraktıklarını gördüm ben de aynısını uyguladım.arada çok krize girdiğinde sadece sırtını sıvazladım.dördüncü gün alıştı çok şükür.Kaç aylıkken verdiniz uyku eğitimini? Bir de danışmandan mi yardım aldınız, kendiniz mi uyguladınız acaba?
Ayyy benden hızlı çıktınız tebrik ederim, hayırlı olsunÇok teşekkür ederim 3 eylül doğumlu 5 ayı bitti araları 13 14 ay olacak tahminen. 2020 eylül annesiyim ben de ama bayadır yazamadım.
Canım önemli bi konuda söylediği şeyi inkar ediyor belli ki, o yüzden bu kadar sinirlendin. Yoksa aman söylediğini unutmuştur, takma kafana derdim..yine yaparsa lütfen de ki, kucağımda bir tane terbiyesinden sorumlu olduğum bebeğim var, Bir tane daha çocuk istesem durmaz yapardım, sizi de mi ben terbiye edeyimKayınvalidem söylediği şey için hayır ben böyle bir şey söylemedim dediBen de ne yani şimdi ben yalan mı söylüyorum dedim? Gerçekten de bu kadından bıktım usandım.yalancılıkla suçlamadığı kalmıştı,onu da yaptı yaa pessss!!! Eşimin yanında oldu olay hatta bana söylediği şeyi eşim ona sordu anne eşime böyle böyle söylemişsin doğru mu dedi o da direkt yooo ben böyle bir şey söylemedim dedi.o kadını Allah’a havala ediyorum.
Canım ne çürümeye neden olur anlamadım. Kızımda 5 gündür hafif ateşli 37.3 aşırı huysuz. Çok baktırmıyo ama önde diş göremedim. Alt tarafın arkası biraz şiş gibi öyle mi oluyor.Bizimki bir ay öncesi ucu çıktı şimdi ön taraf iice gözüküyor hekim sabah eşimi aramış diş ama emdikten sonra su içmeli eğer içmezse tülbent ıslatılıp ağzı silinmeli demiş çürümeye neden olur yoksa die
Çok şkr daha iyi. Öyle bir dönem oluyor nedense bazı bebeklerde. Memeyi alıyor beyaz gürültü açıyorum hala. Bu seferde diş huzursuzluğu var sanırım. Çıkan bir şey yok ama huzursuz ve hafif ateşliCanım bebegin ne durumda? Benimki geçen hafta hic almadi meme. Normalde de zor aliyodu. Ben uyumaya yakin ve uykusunda yatagindan alip verdim. Sende öyle yapabilirsin. Gunduz uyumazsa onu yastiga yatirdim, biberon verirmis gibi meme verdim usandirmadan, ama baya da israrla agzina koydum ac kalmasin diye. cok uzuldum yoruldum uykusuz kaldim ama bu hafta cok şükür aliyo
Teşekkür ederim sağolunAyyy benden hızlı çıktınız tebrik ederim, hayırlı olsunbzmkı de 3 Eylül doğumlu ve regl oldum. Bı cılgınlık yapasım var da eşim oralı değil biraz
Öyle oldu biraz. Cahil cesur oluyorAboooo çok erken değil mi yaa.hayrlisi olsun iyi cesaret
Öyle oldu biraz. Cahil cesur oluyorşaka bi yana ilk bebek 5 yılda oldu korunmadığımız halde. Bu da böyle. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte.
Sağolun Allah razı olsunHayrlisi olsun
KRAAAAAAAAALCanım önemli bi konuda söylediği şeyi inkar ediyor belli ki, o yüzden bu kadar sinirlendin. Yoksa aman söylediğini unutmuştur, takma kafana derdim..yine yaparsa lütfen de ki, kucağımda bir tane terbiyesinden sorumlu olduğum bebeğim var, Bir tane daha çocuk istesem durmaz yapardım, sizi de mi ben terbiye edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?