- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.269
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.761
Bir kac sirket var arkadaslarim akrabalarimdan aldigim onlarla iletisimde bulundum. Özbek veya turkmen oluyor. Istanbuldayim canimSorması ayıp ne kadara ve nerden ,nasıl buldunuz ? Bir de hangi şehirdesiniz?
Benimki hic ayrilmiyo 3 kisi yapisik yaşıyoruzBizimki lerin tek oyuncağı bebe.her fırsatta ona dokunma huzursuz etme derdindeler sizinkiler de mi öyle
İçerikleri aynıdır sanıyorum. Kızımda her seye öyle dikkat ettim ki. Pandemiye kadar telefon, abur cubur bilmedi. Sonuç er ger tanışıyor, kastığımızla kalıyoruz. Sen onca uğraşırsın organik beslersin gider sigaraya başlar büyüyünce. Olabildiğince organik takılıyorum yine de çok severim doğal şeyleri ama çok da kasmamaya çalışacagım bu tontişte. Her seyı evde yapmaya calısyorum ama arada cips istıyo cocuk ayda bir mesela almasak olmuyor. Kısacası sağlık ocağındakini veriyorum bir sıkıntı görmedim canım. Hıc başka bakmadım bile. Rahatsız olmuyor. Sen sağlık ocağındakını kullanmamışsın rahatsız mı oldu bebiş? Bzm gaz cıkarırken az da olsa cıkartma huyumuz var bazenleri artık tabi, eskisi kadar değil şükürBizim doktorumuz SideFer verdi kan ilacı yerine dün verdim hiç rahatsız olmadı kızım hatta ondan mı bilmem ama dün biraz sakin uyudu internette yorumlarında çok güzel kilosu kadar damla veriliyor isterseniz bı doktoronuza sorun belki kullanmak istersiniz dişte leke yapmıyor ve tadı kötü değil kusma yapmıyor o yuzde
Benimki hic ayrilmiyo 3 kisi yapisik yaşıyoruz
Hiç kullanmadım canım açıkçası doktorumuz çok çok çok seviyoruz o sağlık ocağının yan etkileri ve içeriğini beğenmediğini söyledi bunu önerdi ondan kullandık araştırınca da beğendimİçerikleri aynıdır sanıyorum. Kızımda her seye öyle dikkat ettim ki. Pandemiye kadar telefon, abur cubur bilmedi. Sonuç er ger tanışıyor, kastığımızla kalıyoruz. Sen onca uğraşırsın organik beslersin gider sigaraya başlar büyüyünce. Olabildiğince organik takılıyorum yine de çok severim doğal şeyleri ama çok da kasmamaya çalışacagım bu tontişte. Her seyı evde yapmaya calısyorum ama arada cips istıyo cocuk ayda bir mesela almasak olmuyor. Kısacası sağlık ocağındakini veriyorum bir sıkıntı görmedim canım. Hıc başka bakmadım bile. Rahatsız olmuyor. Sen sağlık ocağındakını kullanmamışsın rahatsız mı oldu bebiş? Bzm gaz cıkarırken az da olsa cıkartma huyumuz var bazenleri artık tabi, eskisi kadar değil şükür
İlaç şirketlerinden alınan promosyonlar olmasa doktorların önerdiği her ilacı etkili bulacağım da işte etik değil bazı şeyler. İçine sineni ver tabi ki canım anneler en iyisini bilirHiç kullanmadım canım açıkçası doktorumuz çok çok çok seviyoruz o sağlık ocağının yan etkileri ve içeriğini beğenmediğini söyledi bunu önerdi ondan kullandık araştırınca da beğendim
Biliyorum canım on bes cc filan minnacık ağzındaki tat gtsın dıye. Ağzı çalkalansın dıye biraz da bzm dişler çıktı çünkü. Leke olsun istemiyorum.
Maşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böyleKizlarrr dün yavru kuşum solucan gibi yapraktan emekledi resmen tabi ben gözlerime inanamadim habire eşime sordum doğru mu gördüm diye oda bende gördüm inan inan dedi hani tam emekleme demiyimde solucan gibi yaptı kafasıyla gövde birleştirerek ama baya gitti yinede darsi gerçek emeklemeye
Biz4kisi yapisigiz
Evet orası öyle ama doktorumuz pek öyle yapicak biri değil de yinede bilemeyizİlaç şirketlerinden alınan promosyonlar olmasa doktorların önerdiği her ilacı etkili bulacağım da işte etik değil bazı şeyler. İçine sineni ver tabi ki canım anneler en iyisini bilir
İş güç yapmak mı?yemek yapabilecek zaman bulsam şükrediyorum canım.eşim evdeyken o bakıyor ben öyle iş yapabiliyorum.eşim gündüz çalışıyorsa o hafta banyoyu bile üçüncü gün falan yıkayabiliyorum çünkğ aşırı derecede huysuz ve sürekli ağlıyorMaşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böylearada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı
Ah ahh sorma canım oyuncak bebek gibi oynuyorlar Ecmel istemiyor huzursuzlanıyor daha zorla alıyorlarBizimki lerin tek oyuncağı bebe.her fırsatta ona dokunma huzursuz etme derdindeler sizinkiler de mi öyle
Aynen canım severken bazen vahşileşebiliyorum benBizimkide gidemeyince sinirleniyor aynısıdün altını değiştirdin pijamasini giydirmadim ondan mı bilmem eşim kaymadi o sayede gitti dedi
Hahah o totoyu ısır annesi kafasıyla gitti desem yeridir solucan misali biriktirdi kendini sonra ilerledi
Bencede canım çünkü sabah ne ogrendiyse yaptıysa tüm gece onu deniyor zaten,
Haha benimkinde dış yok ama ısırmaya calsiiyor damağında sıkıştırıp bide gülüyor tepki verince bunlar böyle tatlı olursa yerimm amaa dayananmam isiririm
Canım ben haftalık dip köşe yapardım iki güne bir kanepeleri çekerdim wc banyo günlük yıkanırdı şimdi evi 3günde bir süpürrsem şükür ediyorum yemek bebek diğer çocuklarla uğraşmak yapabildiğim gün içindeki aktivitelerimMaşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böylearada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı
Benimki tek asla durmaz ve yerde bı azcik dursun sıkılır yanında oturuurum genelde onuda oyun halisina koyarım öyle sürekli rahat hareket eder yemek yaparken pusteine koyarım sandalye üstüne koyarım puseti hızlıca biseyler yaparım eğer uyuyorsa zaten hiçbir iş yapamam sesten uyanır temizlik haftasonu yaparım eşim bakar yada oanguruya koyar üç beş biseyler yaparım ama bu iyi günlerde bazen yerde oturmayı özlerim bide bizimki kakuli şarkılarını çok sever WC ye giderken açarım koşarak gider gelirimMaşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böylearada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı
Birakamiyrz biraktirmiyo kendini koşa koşa arada derede yemek koyabilirsen ocağa ne ala.ev süpürme ayda yılda biMaşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böylearada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı
ton ton tartıyı kırar diye korkup tartmadılarGece yatmadan cok tok oluyor bzmkı canım, ıkı göğsümü de emzryorum. Böyle bi care buldum ben, damladan hemen sonra emzrdgmde gaz cıkarırken hafif kusuyor o zaman da geri çıkıyo gibi geliyor. Tonton nasıl cıktı soralım mı 11 olmuş mu yoksa
iş güç neydi unuttumMaşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böylearada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı
rahat rahat çişimi yapmayı özledim ya. fırsat bulup gidemediğimden yarısını yolda yapıyorum koşarken. alelacele yaptığımı yapıyorum kaldıysa o da geri dönerken yolda çıkıyo zaten. yuvarlanıp gidiyoruz öyle. bu gidişle ben de bez bağlayacağımBenimki tek asla durmaz ve yerde bı azcik dursun sıkılır yanında oturuurum genelde onuda oyun halisina koyarım öyle sürekli rahat hareket eder yemek yaparken pusteine koyarım sandalye üstüne koyarım puseti hızlıca biseyler yaparım eğer uyuyorsa zaten hiçbir iş yapamam sesten uyanır temizlik haftasonu yaparım eşim bakar yada oanguruya koyar üç beş biseyler yaparım ama bu iyi günlerde bazen yerde oturmayı özlerim bide bizimki kakuli şarkılarını çok sever WC ye giderken açarım koşarak gider gelirim
Buyuk kizimda öyleydik ve yorgunluktan ben düzene sokamamıştım. 4 yasina geliyo uyanmasi azaldi ama hala gece 2 de zar zor yatar. 1 yasini biraz gecince Pedagoga gittik sabah en gec 8de kaldirin dedi ama onu yapmako kadar zor ki istikrarli bir şekilde. Bir kac gün denemek bile mahvediyo insaniBiz saçma sapan bi uyku düzeni tutturduk. Sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyoruz. Arada kalkıyo emerken uyuyor yatağa koyuyorum devam. Diyorum uyandırayım uyutmayayım ama benimde halim olmuyo bende uyuyorum. Nasıl düzelir bu döngü önerisi olan var mı
Teşekkür ederim teyzesiMaşşalah meleğimeDiş söz konusuysa ben de dikkat ederdim haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?