2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İçerikleri aynıdır sanıyorum. Kızımda her seye öyle dikkat ettim ki. Pandemiye kadar telefon, abur cubur bilmedi. Sonuç er ger tanışıyor, kastığımızla kalıyoruz. Sen onca uğraşırsın organik beslersin gider sigaraya başlar büyüyünce. Olabildiğince organik takılıyorum yine de çok severim doğal şeyleri ama çok da kasmamaya çalışacagım bu tontişte. Her seyı evde yapmaya calısyorum ama arada cips istıyo cocuk ayda bir mesela almasak olmuyor. Kısacası sağlık ocağındakini veriyorum bir sıkıntı görmedim canım. Hıc başka bakmadım bile. Rahatsız olmuyor. Sen sağlık ocağındakını kullanmamışsın rahatsız mı oldu bebiş? Bzm gaz cıkarırken az da olsa cıkartma huyumuz var bazenleri artık tabi, eskisi kadar değil şükür

Hiç kullanmadım canım açıkçası doktorumuz çok çok çok seviyoruz o sağlık ocağının yan etkileri ve içeriğini beğenmediğini söyledi bunu önerdi ondan kullandık araştırınca da beğendim

İlaç şirketlerinden alınan promosyonlar olmasa doktorların önerdiği her ilacı etkili bulacağım da işte etik değil bazı şeyler. İçine sineni ver tabi ki canım anneler en iyisini bilir

Maşallah kuzuya. Kızlar bebeğinizi nasıl bırakıp iş güç yapıyorsunuz bazen gündüz hiç uyumuyor ve huysuz oluyor. Uyanıkken asla yatmaz ne sırt üstü ne yüz üstü.biraz kısa süreli destekli oturuyorum hep kucakta. Nasıl emekler böyle arada salıncağı a koyuyorum bi lavaboya git gel sıkılıyor. Öneriniz var mı

İlaç şirketlerinden alınan promosyonlar olmasa doktorların önerdiği her ilacı etkili bulacağım da işte etik değil bazı şeyler. İçine sineni ver tabi ki canım anneler en iyisini bilir
Evet orası öyle ama doktorumuz pek öyle yapicak biri değil de yinede bilemeyiz

İş güç yapmak mı?yemek yapabilecek zaman bulsam şükrediyorum canım.eşim evdeyken o bakıyor ben öyle iş yapabiliyorum.eşim gündüz çalışıyorsa o hafta banyoyu bile üçüncü gün falan yıkayabiliyorum çünkğ aşırı derecede huysuz ve sürekli ağlıyor

Bizimki lerin tek oyuncağı bebe.her fırsatta ona dokunma huzursuz etme derdindeler sizinkiler de mi öyle
Ah ahh sorma canım oyuncak bebek gibi oynuyorlar Ecmel istemiyor huzursuzlanıyor daha zorla alıyorlar
Aynen canım severken bazen vahşileşebiliyorum ben

Canım ben haftalık dip köşe yapardım iki güne bir kanepeleri çekerdim wc banyo günlük yıkanırdı şimdi evi 3günde bir süpürrsem şükür ediyorum yemek bebek diğer çocuklarla uğraşmak yapabildiğim gün içindeki aktivitelerim

Benimki tek asla durmaz ve yerde bı azcik dursun sıkılır yanında oturuurum genelde onuda oyun halisina koyarım öyle sürekli rahat hareket eder yemek yaparken pusteine koyarım sandalye üstüne koyarım puseti hızlıca biseyler yaparım eğer uyuyorsa zaten hiçbir iş yapamam sesten uyanır temizlik haftasonu yaparım eşim bakar yada oanguruya koyar üç beş biseyler yaparım ama bu iyi günlerde bazen yerde oturmayı özlerim bide bizimki kakuli şarkılarını çok sever WC ye giderken açarım koşarak gider gelirim

Birakamiyrz biraktirmiyo kendini koşa koşa arada derede yemek koyabilirsen ocağa ne ala.ev süpürme ayda yılda bi mutfağı da yatmadan topluyrm babası bakarken bitti...

ton ton tartıyı kırar diye korkup tartmadılar

aşı bitti bizden hemen önce olamadık. kilodan da bi haberiz o yüzden. ama bana kalsa 11 e yakındır sanki

Biz saçma sapan bi uyku düzeni tutturduk. Sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyoruz. Arada kalkıyo emerken uyuyor yatağa koyuyorum devam. Diyorum uyandırayım uyutmayayım ama benimde halim olmuyo bende uyuyorum. Nasıl düzelir bu döngü önerisi olan var mı

iş güç neydi unuttum o uyanıkken pusetine koyuyorum oda oda taşıyorum silip süpürürken. uyursa yemek çamaşır asmayı hallediyorum. uyumazsa birlikte yapıyoruz.
rahat rahat çişimi yapmayı özledim ya. fırsat bulup gidemediğimden yarısını yolda yapıyorum koşarken. alelacele yaptığımı yapıyorum kaldıysa o da geri dönerken yolda çıkıyo zaten. yuvarlanıp gidiyoruz öyle. bu gidişle ben de bez bağlayacağım

Buyuk kizimda öyleydik ve yorgunluktan ben düzene sokamamıştım. 4 yasina geliyo uyanmasi azaldi ama hala gece 2 de zar zor yatar. 1 yasini biraz gecince Pedagoga gittik sabah en gec 8de kaldirin dedi ama onu yapmako kadar zor ki istikrarli bir şekilde. Bir kac gün denemek bile mahvediyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…