2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gece bütün isiklar kapali olsun demisti bi de canim. Ama 5. Aydan önce gece gündüz kavramini anlamiyorlarmis. Aslinda 4 aylikken de sormustum durum sizin gibiydi, 5.aya kadar bekleyim derken aylar geçti Allah yardim etsin uyku cooooookkkk zor

ton ton tartıyı kırar diye korkup tartmadılar

aşı bitti bizden hemen önce olamadık. kilodan da bi haberiz o yüzden. ama bana kalsa 11 e yakındır sanki
Ayy o tontonu yerim maaşallah subhanallah hay Allah ne zaman aşı olacak ki yenisi ne zaman gelir ki?vakti var daha da bir an önce olsa bitse rahatlasan:/

Ayy sorma eşim ben evdeyken neden WC ye kaçıyorsun diyor rahat rahat yapmak için diyorum ama anlamasını beklemiyorum

anne sütü verenler ben artık iki meme vermeye başladım yetmiyor tek meme gibi geliyor sizlerde veriyormusunuz öyle bide gece olsun gündüz olsun gazı çıksın diye sırtına vurmaya devam edicez mi

Öksürük yeni başladı gibi sanki, burnu akmiyor ama çok tıkanıyor beslerken bile hem cani mama istiyor hem de genzi izin vermiyor çok üzülüyorum
Biz meme değil mama ile besleniyoruz
kilosundan olabilir mi hırıltısı?
Burnu akmiyor ama boğazı ve genzi arasında hırıltı var aşırı bir kilosu yok geçen ay 9 kg idi bilemiyorum
Bizimkini de oldu bı ara anne tafsiyesi ve işe yaradı sırtına ve göğsüne zeytinyağı şurup peçete koydum 2 güne geçti hatta akşamına azalmıştı tafsiye ederim bacim
Saolasin zeytinyağı ve şurup mu koyacağız? Öksürük şurubu mu ve tam olarak hangi bolgeye?
Nasil bi hiriltisi var? Gecmis olsun. Biz de de 10 gündür bar daha da arttı ilerlemis. Zeytinyagi demis bi arkadas benim annem de soyler bendr deniycem artik siz de deneyin bence
Burnu ve genzi arasında bir hırıltı var burnu akmiyor aspiratör etki etmiyor o yüzden
Allerjisi var mı ? Hırıltılı nefes dışında gözünüze çarpan başka bir şey oldu mu?
Hayır alerjik bir durumu yok
Yeni yeni öksürük başlıyor geçen ay dr ciğerlere inmediğini söylemişti
Başka bir şey soylemedi

anne sütü verenler ben artık iki meme vermeye başladım yetmiyor tek meme gibi geliyor sizlerde veriyormusunuz öyle bide gece olsun gündüz olsun gazı çıksın diye sırtına vurmaya devam edicez mi
Ben de bazen 2veriyrm.bizinki emmeye başlayınca kuvvetli emiyo galiba tikaniyo bırakıp ağlıyor anlıyorum ki gazi var cikariyrm devam ediyor.bizbde sırta vurmaya devam yani

Yok canım benim T9 sorunlu bende kızım fırsat verince yazıyorum bazen kontrol edemiyorum göğüs kısmına ve sırtına göğüs hizasına kadar zeytinyağini sürüyorsunuz elbisesine değmesin diye peçete havlu peçete falan koyun çok çok iyi geldi bizde

Ayy o tontonu yerim maaşallah subhanallah hay Allah ne zaman aşı olacak ki yenisi ne zaman gelir ki?vakti var daha da bir an önce olsa bitse rahatlasan:/
sorma valla. haftaya salı gideceğiz nasipse. tam bizden önceki bebekte son aşıymış bize kalmamıştı. aşıdan 1 gün sonra banyo yaptırırsın dedi ebe de. bi an önce olsa bitse öyle rahat edeceğim ki sorma. geçen 2 aylık aşılarında ateşi olmamıştı ama çok huysuzlanmıştı 2 gece. bakalım bunca ne olacağız.

4te ya da 3te uyuyor 8de kalkıyor ama emerken uyuyup kalıyo bende ellemiyorum benim onu birinin beni ayakta tutması lazım bide uykusu varken mümkün değil tutamam o uyur bi şekilde önceden altını değiştirirdim devam ederdi uykuya benimde işime geliyoda çok düzensiz işte

Ikı gün bıraz huysuz oldu bzmkı de atesi cıkmadı şükür. İnşallah cok etkılenmez canım.

Ben hala tek memedeyim canım.uyku öncesi verebildiğim için, meme değiştiremiyorum. Meme de almasa ne yaparım bilmiyorum, biberonu uykuya geçerken verebiliyorum en azından ama biberonu hiç veremiyorum

Ben hala tek memedeyim canım.uyku öncesi verebildiğim için, meme değiştiremiyorum. Meme de almasa ne yaparım bilmiyorum, biberonu uykuya geçerken verebiliyorum en azından ama biberonu hiç veremiyorum
Ne zaman bunlar meme diye bagiracak yaa aşk yasiyacak bende sen gibi hep bir koşturma içindeyim meme verirken emsin diye kırk takla atıyorum ama dalınca memeye sarılıyor benimki arada

Ne zaman bunlar meme diye bagiracak yaa aşk yasiyacak bende sen gibi hep bir koşturma içindeyim meme verirken emsin diye kırk takla atıyorum ama dalınca memeye sarılıyor benimki arada
Sen bi tanıdığını örnek vermiştin ya geçenlerde, o da aynı sıkıntıları yaşamış ama şimdi 2 yaşında ve meme aşığı diye , işte o ihtimale sarılıyorum ben ben sırtına pat pat yapamıyorum, memede uyuyor ve uyanmasın Diye gazını çıkaramadan yerine koyuyorum. Gazının sıkıştırdığı zamanlar oluyor o yüzden

Bizimki de 2.ay aşısında baya huysuzlanmişti.ama bunda çok şükür hiç Bir şey hissetmedik. İnşallah sizinki de kolay geçer

Senin bebeğin resmen benimkini bı kaç hafta önceki hali sabret canım biraz daha durulcak evet kuzenim uzun süre çekmiş ama sonra şükür çok iyi inşallah bizimkide öyle olacak

kızlar aptamil hariç mama kullanan var mı?

bi de sizce bu aydan sonra mama değiştirmek herhangi bi soruna yol açar mı?

İyi geceler. Uyku sorunu gece düzene girdi bizde . Gündüz sıkıntılı hala . Babası havuz almış 15 dk yüzdü sonra pert. Erkenden uyudu . Bakıcı bulduk bugün. Apartman komşumuz yardım edecek. Çok mutluyum . Paylaşmak istedim. Bir de emziren anneler kaç dakika emiyor bebekleriniz ? Biz de süre kısaldı gibi. Aman aman kilosu da yok

Bizimki baya meme reddi yaşadı yaşamadığı zamanlarda 2 3 dakka emdigide oluyor yarım saate ama artık çok hızlı çekebilir sütü eskiye oranla çok güçlü emiyor

4 saatte bi gaz damlası veren arkadaşım vardı damlanın markasını yazabilir mi? Bu kadar gaz olamaz ya kurulu saat gibi saat başı bi gaza uyanıyoruz gece uykusuna hasretim çocuğumda bezdi uykusunda ağlıyo pırtlıyo susuyo yavrum. 4 ay dediler gün saydım, adaklar adadım her türlü damlayı masajı denedim, ağzıma gaz yapan bişi sürmedim yok arkadaş bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…