• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimki saat birde uyandı uyanış o uyanış guluyir oynuyor resmen oynamaya kalktı sikilncada başladı aglamaya🤦
Benimki de bi ara öyle yapıyordu.Bikaç gün aynı şekilde devam edince yatağına koydum sırtını sıvazlayarak uyuttum o alışkanlığından onu vazgeçirdim

Merhaba Arkadaşlar
Kızım 3.5 aylık kolik ve gazlı bi surecimiz var bugün ezcaneye mama almaya gittik ezcaci öneri olarak Enterogis verdi kullananlar var mı yorum alabilir miyim birde aptamil kullandık kabız yaptı bugün ilk defa hipp mamasi aldım olumsuz durumla karşılaşan var mı acaba teşekkürler
aptamilin prosyneo mamasından deneseydiniz keske sindirimi çok rahat bir mama farklı mama denemekte en çok bağırsakları etkiliyor çünkü

biz de büyük giyiniyoruz. ilk doğduğunda hastane çıkışı takımı olmamıştı çıplak getirmişlerdi odaya 😂😂😂
Ayy seninki on kilo olmustur tam tontiştir 😍😍 bizim ishalden alamadı bu ay doğru düzgün :)) bzmkı de zar zor olmustu sadecce hastanede gydrebldm bır daha gıyemedı direkt 3-6 aya gecmstk😂

Ayy seninki on kilo olmustur tam tontiştir 😍😍 bizim ishalden alamadı bu ay doğru düzgün :)) bzmkı de zar zor olmustu sadecce hastanede gydrebldm bır daha gıyemedı direkt 3-6 aya gecmstk😂
olmuştur bence de 🤭

ben bebeğim iri gittiği için başından beri hep büyük büyük aldım. sanırım 6-9 du kıyafetleri. zamanla tam olmaya başlayınca 18-24 e hızlı bi geçiş yaptık 😅

Benim bebeğim günde 3 4kez yapiyo ve gece boyu kıvranıyor acaba ishal mi sayılır Dr a gitmeye de cekiniyrm diğer 2bebeyle.bu son 2 3haftadir böyle önceden 2 3gunde bı yapardı ve daha güzeldi gece uykusu

Benimkide inanılmaz kucakçı canım, zaten nolduysa son 20 günde oldu. Başta hanım hanımcık takıldı, sevdirdi kendini. Şimdi şirret tarafını ortaya çıkardı bizim kız😜 kucakta uyuyor, evde gezdiricez birde belli bir ritmi var yani gezdirirken..öyle usul usul yürüyemezsin. 🙈
Zaten yürümeye başladıklarında yalvarsakta kucağımızda durmayacak, bir kaç ay daha sıkayım dişimi diye teselli ediyorum kendimi
Aynen yırtsak da durmayacak canım ama son yirmi günde olduysa sen yol yakınken dön el mi yaman bey mi yaman görsün 😬 ben de öyle teselli oluyorum da yürümeye çok emeklemesini yeterli buluyorum, inşallah 🙈🙏 bzmknı babası gece uykusuna koluna yatırarak poposunu pışpışlayarak uyumaya alıştırdı. Bır bucuk ay önce ıyıce ağırlaşınca böyle olmaz diyerek ayakta sallamaya alıştırdım. Ama uyanıkken sevıyor kollarımda olmayı, oturtuyorum da yavastan rahatlamaya başladım şükür😂 öyle güler yüzlü ki kıyamıyo insan, aşırı ama bır ıkı kez canı yandı da öyle ağladı. Bana cekmemiş, kime cektı onu da bilmiyoruz ben biraz ciddiyimdir etrafa. Bu mizaçla istediği her seyı yaptırır bu diyoruz 😂

Benim bebeğim günde 3 4kez yapiyo ve gece boyu kıvranıyor acaba ishal mi sayılır Dr a gitmeye de cekiniyrm diğer 2bebeyle.bu son 2 3haftadir böyle önceden 2 3gunde bı yapardı ve daha güzeldi gece uykusu
Tam on beş on altı gün sürdü. Bebeğin rutin düzenininden farklıysa, gürültülü, huzursuz ve mukuslu yapıyorsa bır sıkıntı var bence. Zaten sen hissedersin. Yazdım daha önce yeni eve taşınınca ustalara pasta filan yapmıştım sürekli hem onlar hem diğer yediklerm dokunuyormus. Paket süt dokundu ne alaka bilmiyorum kaynattığm süt dokunmuyor bı de. Insallah düzelir. Dişten değilmiş yıne salyası akıyo yıne el ağızda ama düzeldi.

Tam on beş on altı gün sürdü. Bebeğin rutin düzenininden farklıysa, gürültülü, huzursuz ve mukuslu yapıyorsa bır sıkıntı var bence. Zaten sen hissedersin. Yazdım daha önce yeni eve taşınınca ustalara pasta filan yapmıştım sürekli hem onlar hem diğer yediklerm dokunuyormus. Paket süt dokundu ne alaka bilmiyorum kaynattığm süt dokunmuyor bı de. Insallah düzelir. Dişten değilmiş yıne salyası akıyo yıne el ağızda ama düzeldi.
dişler salyalar beni mahvetti resmen üstümden geçti 🥴

dişler salyalar beni mahvetti resmen üstümden geçti 🥴
Hiç deme yaaa gaz sıkıntısına kurban olayım diyorjm da gaz sıkıntısı da zaten halaa devam ediyor 😩😩 gaz+diş+salya+ellerinin parmaklaklarının sürekli ağzında olması üstüne huysuzluğu ve uyku düzeninin alt üst olması hatta uykusunun bile kalmaması 😭😭😭 zombi gibiyim resmen 😞😞 dün eşime izin mi alsan acaba dedim? Bana diyo ki çocuğa bakmak için mi izin alayım? Dedim ki yetişemiyorum görmüyor musun?insanlıktan çıktım resmen dedim 😟

Günde 4 5 normal diyrdum ama artık şüphelenmeye başladım.farkli birşey de yemiyrm hep aynı şeyler ama.bizinki de dış değil bence

Hiç deme yaaa gaz sıkıntısına kurban olayım diyorjm da gaz sıkıntısı da zaten halaa devam ediyor 😩😩 gaz+diş+salya+ellerinin parmaklaklarının sürekli ağzında olması üstüne huysuzluğu ve uyku düzeninin alt üst olması hatta uykusunun bile kalmaması 😭😭😭 zombi gibiyim resmen 😞😞 dün eşime izin mi alsan acaba dedim? Bana diyo ki çocuğa bakmak için mi izin alayım? Dedim ki yetişemiyorum görmüyor musun?insanlıktan çıktım resmen dedim 😟
Dört parmağı birden ağzna sokmaya çalışıyor bzmkı bazen :) olduğu kadar canım sıkma canını. Gunde bes kez uyuyodu sanrm dörde dustu bzmkı de daha çok uyanık olmak istiyo

Ne bileyim ağzımı açtığım herşey kavgaya dönüşüyor filan deyince eşinizi tanıyan siz siniz yoksa yoktur tabii ki
Yok canım eşim öyle benim gibi zorluklarla buyumemis yapı itibariyle hayatında en ufak bir sıkıntya gelemeyen biri.simdi bide hiç olmadığı kadar evde tikili kalınca onun da psikolojisi bozuldu sanırım.buyuk oglumada öyle davranıyor çünkü.ben empati kurup onu anlayabiliyorum alttanda alıyorum da işte o beni anlamıyor sorun orda yine de sağol canım söylediğin yönden de düşünmek lazım

Yok canım eşim öyle benim gibi zorluklarla buyumemis yapı itibariyle hayatında en ufak bir sıkıntya gelemeyen biri.simdi bide hiç olmadığı kadar evde tikili kalınca onun da psikolojisi bozuldu sanırım.buyuk oglumada öyle davranıyor çünkü.ben empati kurup onu anlayabiliyorum alttanda alıyorum da işte o beni anlamıyor sorun orda yine de sağol canım söylediğin yönden de düşünmek lazım
Aman olmasın da zaten..

Bence kafanıza böyle bir ihtimali getirmeyin . Gereksiz bir çıkarım olmuş. Sizin yaşadıklarınızı bire bir yaşayan arkadaşım var. Besleme reddine kadar gitti. Doktor değiştirdi testlerde allerji çıktı. Siz hangi mama kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özel maması var onu kullanıyor. Ha eş konusuna gelince sizin yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum. Sağ olsun yardım ediyor ama kafama atmadığı kalıyor. Ben şunu anladım erkekler düzenleri bozulsun istemiyor. Uyku problemimiz var zor uyuyor bebeğim, diğer oda da babağıra bağıra telefonda konuşuyor. Uyardığıda unuttum diyor . Benim kızım da zayıf teyzesi . 2580 doğdu 4. Ay kontrolünde. 5580 çıktı. Seneye bu zamanlar bu hallerimize gülüp ah ah tadını çıkartamamışız diye hayıflanacağız.
Ben evden çalışıyorum. Halka slingim var onun içine koyuyorum öyle emziriyorum. Ayakta emziren siz miydiniz bilmiyorum. Gazı geldiğinde slinge koyup ayakta emziriyorum. Taşıması daha kolay oluyor
Bende burundan sondayla beslenmeye doğru gidiyoruz diye korkup dert ediyorum zaten:KK43: ama masALLAH diyeyim kızım buraya yazmamı beklemiş sanki iki uc Gündür iyi gidiyoruz.memenin tadını Yeni aldı sanırım.dualariniz bize ulaştı galiba kızlar:;)slinge de iki dk da bir gaz çıkarmak için kalknamiz gerektiğinden olmuyor canım ya zaten durasi gelmiyor benim kız sıkıntılı .dr değiştirmek benimde aklımda ne zamandır.istanbulda bildiğiniz bir dr tavsiyesi varsa alabilirim arkadaşlar bu arada.
Birazdan da bu karda aşıya gideceğiz bklm.gitmeden calpol versemmi kararsız kaldım?

Son düzenleme:
Günde 4 5 normal diyrdum ama artık şüphelenmeye başladım.farkli birşey de yemiyrm hep aynı şeyler ama.bizinki de dış değil bence
Benimki bazen dördü de geçiyor ve neredeyse iki aydır gürültü sümüklü yeşilimsi sulu..ishal olsa şimdiye çok kötü sonuçları olurdu herhalde Dr değil dedi zaten ama alerji testi cikmasada alerjisi var sanırım yaa:( Bir türlü tam olarak he suçlu şu Besin diye tespit edemiyorum.

Benimki bazen dördü de geçiyor ve neredeyse iki aydır gürültü sümüklü yeşilimsi sulu..ishal olsa şimdiye çok kötü sonuçları olurdu herhalde Dr değil dedi zaten ama alerji testi cikmasada alerjisi var sanırım yaa:KK43: Bir türlü tam olarak he suçlu şu Besin diye tespit edemiyorum.
Başından beri öyle olsa şüphelenmezdim ama son 2 3hf dir böyle.gece kıvranıyor kıvranıyor pırt yapiyi az dalıyor bı daha aynı döngü sabah a kadar.gunduz de gürültlu sulu ama rengi sarı.

Back
X