2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Öyle birşeye ihtimal vermiyorum.
Bence kafanıza böyle bir ihtimali getirmeyin . Gereksiz bir çıkarım olmuş. Sizin yaşadıklarınızı bire bir yaşayan arkadaşım var. Besleme reddine kadar gitti. Doktor değiştirdi testlerde allerji çıktı. Siz hangi mama kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özel maması var onu kullanıyor. Ha eş konusuna gelince sizin yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum. Sağ olsun yardım ediyor ama kafama atmadığı kalıyor. Ben şunu anladım erkekler düzenleri bozulsun istemiyor. Uyku problemimiz var zor uyuyor bebeğim, diğer oda da babağıra bağıra telefonda konuşuyor. Uyardığıda unuttum diyor . Benim kızım da zayıf teyzesi . 2580 doğdu 4. Ay kontrolünde. 5580 çıktı. Seneye bu zamanlar bu hallerimize gülüp ah ah tadını çıkartamamışız diye hayıflanacağız.
Ben evden çalışıyorum. Halka slingim var onun içine koyuyorum öyle emziriyorum. Ayakta emziren siz miydiniz bilmiyorum. Gazı geldiğinde slinge koyup ayakta emziriyorum. Taşıması daha kolay oluyor

Benimkide inanılmaz kucakçı canım, zaten nolduysa son 20 günde oldu. Başta hanım hanımcık takıldı, sevdirdi kendini. Şimdi şirret tarafını ortaya çıkardı bizim kız kucakta uyuyor, evde gezdiricez birde belli bir ritmi var yani gezdirirken..öyle usul usul yürüyemezsin.
Zaten yürümeye başladıklarında yalvarsakta kucağımızda durmayacak, bir kaç ay daha sıkayım dişimi diye teselli ediyorum kendimi

Benim sıpama dönme güncellemesi gelmedi henüz, yüzüstü yatırıyorum öyle uyuyor ondan mı acaba ? Koltuk biraz eğimli bizim o yöne dönüyor sadece öbür tarafa dönmüyo hiç

Yazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Öyle birşeye ihtimal vermiyorum.
Benim kocamda çok oynar telefonla arkadaşlarıyla mesajlasir oyun oynar sosyal medyada takılırbyan yana oturuyoruz sürekli hatta bazen cevaplarım mesajları iilgisizlik desen hepsinde oluyor o geçen biz tartıştık şimdi çok iyiz mesela o yüzden hemen altında bişey aramaya gerek bencede

Az önce savaşı kazanıp uyuttum biraz odadan ayrıldım geri döndüğümde üstünü açmış patileri çıkmış ve okaar tatlı duruyor mi maşallah o görüntü beni benden aldı biran önce uyku tulumu almam gerek daha önce aldığım çok kalın geldi şapkası var o yüzden dışarda kullanıyorum önerileriniz neler tog degeri ve kaç aylık yada yaş aldınız acaba

Sezeryanle doğum yapan arkadaşlar, ağda yaparken kesik yerinize ağda sürüyor musunuz?
Ya benim de merak ettiğim bir konu ben jilet ile alıyorum ama şimdiye kadar jileti üstünden geçirmedim geçirmeyi de aklımdan geçirmiyorum bile sizce ameliyatın üstüne tüy dökücü sürebilir miyim bi zararı var mıdır?

Kızlar, sonunda bu da oldu demeyin ama oldu rüyamda sizleri gördüm. Zaten ne kadarcık uyumuşum ki, gözüm almış 1-2 saat , o zamanda sizleri gördüm. Görün bakın ne kadar sadık bir üyeyim. Hiçbirinizin yüzünü görmedim tabi, rüyamda size bahçede çok güzel bi sofra kurmuşum. Bi tane hasırdan piknik sepeti var sofranın yanında ne alaka anlamadım. Hepimiz inceciğiz saçları dökülen bir arkadaşımız vardı, ona diyorum ki ne güzel saçların var, dökülmüş haliyle bile benimkilerden çok hiç ağlayan bebiş yok, hepsi reklam bebesi gibi gülücükler atıyor çok rahatlatıcı bi rüyaydı ya, arada gelin böyle rüyalarıma

Ayy ne güzel bir rüya bilemeyiz belki nasip olur sende tüm gece ben gibi ayaktaydın uyumadimi bal tanesi

Arkadaşımn oğlu hiç mama almadı 4kusur doğdu.yasini geçti şu an halen tombik gitmeyince gitmiyor kilo kalıcı da olabilir.ama olsun çok tatlı.
Zaten üç yaşını gecerken oturuyor canım fizikleri, önceki tontişliği anne takviyesi, sonra kendı sevdıklerı, kendı isteğini yeme olaylarna girdikleri için. Kızımın kilosu boyu cok güzel su an o da iriydi.

Ahahhha harikasın ya ne tatlı bi rüya okumak bile iyi geldi bana canım 2020 Eylül anneleri seviyorum kız sizleri

O saçı dökülen benim ben de gece duştan çıktım kendi kendime diyomki bu dökülen saçlar nerden dökülüyo daha maşallah bayaa saçım var öyle gür değildir ama çok çok az da değildir.orta şekerli işte.şaka bi yana ben de Asiyim hatta Instagrama bile girmiyorum hep buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…