- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.561
Bence kafanıza böyle bir ihtimali getirmeyin . Gereksiz bir çıkarım olmuş. Sizin yaşadıklarınızı bire bir yaşayan arkadaşım var. Besleme reddine kadar gitti. Doktor değiştirdi testlerde allerji çıktı. Siz hangi mama kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özel maması var onu kullanıyor. Ha eş konusuna gelince sizin yazdıklarınızı bire bir yaşıyorum. Sağ olsun yardım ediyor ama kafama atmadığı kalıyor. Ben şunu anladım erkekler düzenleri bozulsun istemiyor. Uyku problemimiz var zor uyuyor bebeğim, diğer oda da babağıra bağıra telefonda konuşuyor. Uyardığıda unuttum diyor . Benim kızım da zayıf teyzesi . 2580 doğdu 4. Ay kontrolünde. 5580 çıktı. Seneye bu zamanlar bu hallerimize gülüp ah ah tadını çıkartamamışız diye hayıflanacağız.Yazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?
Öyle birşeye ihtimal vermiyorum.
Ben evden çalışıyorum. Halka slingim var onun içine koyuyorum öyle emziriyorum. Ayakta emziren siz miydiniz bilmiyorum. Gazı geldiğinde slinge koyup ayakta emziriyorum. Taşıması daha kolay oluyor