- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.541
Deneyim O zaman çok teşekkür ederimsanki bulaşık makinası parlatıcısı ve perde parlatıcı çıkartıyordu diye hatırlıyorum. dene istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyim O zaman çok teşekkür ederimsanki bulaşık makinası parlatıcısı ve perde parlatıcı çıkartıyordu diye hatırlıyorum. dene istersen.
Ya emerek ya da ayakta sallamayla damakta şişlik belirti yok ama bizimkinin de eli sürekli ağzında ve mutsuzDiş ağrımız son seviyede eli ağzında sürekli ağlıyor bizim kız.iki türlü uyuyor ya gezdireceksin ya da emerek.emdiği halde uyumadı ama gezdirecek de halim yok.Bebekleriniz nasıl uyuyor kızlar ayakta sallanmayla uyumuyor asla.
Meme başlarımı koparacak az kaldı.son günlerde canımı çok acıtarak emiyor.ağlayacammaz kaldı.uyksu zaten özellikle son 5 gümdür neredeyse hiç yok.gümdüz en uzun ama en uzun uykusu 35 ya da 40dk.gece de sürekli uyanıyorDiş ağrımız son seviyede eli ağzında sürekli ağlıyor bizim kız.iki türlü uyuyor ya gezdireceksin ya da emerek.emdiği halde uyumadı ama gezdirecek de halim yok.Bebekleriniz nasıl uyuyor kızlar ayakta sallanmayla uyumuyor asla.
Ne kadar iciriyorsunuz benim bebegiminki baya bozuldu ya 10 11 gunde yapiyo bazen yapmiyo minik fitil koyuyorumCanım zeytinyağını sabah akşam içir birde bağırsak masajı yap benim bebeğim bağırsak masajı zeytinyağı ile düzene bindirdi az çok bağırsakları çalışmayı bilmiyor ondan da kabızlık çekiyorlar
Ben de çok bunaldığımda oğlumu babasının kucağına atıp wcye geçiyorum ve orda kalabildiğim kadar kalıp kafa dinliyorumBebeğimi zor güç uyuttum heryer çamaşır ev çamaşır haneye döndü resmen sanki pandemi öncesi bukadar çamaşır çıkmıyordu bebeği uyut büyüklerin gönlünü yap eş hadi çay içelim bırak dursun yapılır sonra desin(nası yapılacaksa) kafa dinlemek için en ideal yerdeyim şuan wc deyim 10dk kafa dinliyorum en azından![]()
ben deBen de çok bunaldığımda oğlumu babasının kucağına atıp wcye geçiyorum ve orda kalabildiğim kadar kalıp kafa dinliyorum![]()
Ne yıkamak bitiyor ne katla kaldır bu ne ben de anlamadım sadece çamaşır at as katla ya bile yetişemiyorumBebeğimi zor güç uyuttum heryer çamaşır ev çamaşır haneye döndü resmen sanki pandemi öncesi bukadar çamaşır çıkmıyordu bebeği uyut büyüklerin gönlünü yap eş hadi çay içelim bırak dursun yapılır sonra desin(nası yapılacaksa) kafa dinlemek için en ideal yerdeyim şuan wc deyim 10dk kafa dinliyorum en azından![]()
Hepimiizn kaçış yeri bahanesi aynı eşim neden sık sık WC ye gidiyorsun diyorBebeğimi zor güç uyuttum heryer çamaşır ev çamaşır haneye döndü resmen sanki pandemi öncesi bukadar çamaşır çıkmıyordu bebeği uyut büyüklerin gönlünü yap eş hadi çay içelim bırak dursun yapılır sonra desin(nası yapılacaksa) kafa dinlemek için en ideal yerdeyim şuan wc deyim 10dk kafa dinliyorum en azından![]()
nasıl oldu verdikten sonraCalpol verdim artık bir çay kaşığı kadar.Umarım iyi yapmışımdır,çünkü sürekli ağlıyordu eli kulakta,sanırım ağrısı vardı.
Bir çay kaşığı veriyordum canımNe kadar iciriyorsunuz benim bebegiminki baya bozuldu ya 10 11 gunde yapiyo bazen yapmiyo minik fitil koyuyorum
Ben de çok bunaldığımda oğlumu babasının kucağına atıp wcye geçiyorum ve orda kalabildiğim kadar kalıp kafa dinliyorum![]()
Bide benim takıntım ütülenecek sinir oluom kendime bide kışın dışarıda asılmıyor ev sürekli dağınık oluoNe yıkamak bitiyor ne katla kaldır bu ne ben de anlamadım sadece çamaşır at as katla ya bile yetişemiyorum
Hepimiizn kaçış yeri bahanesi aynı eşim neden sık sık WC ye gidiyorsun diyor![]()
Hepimizin kaçış yeriymiş meğerDemek herkes aynı durumdaymış
Ben de bir tek ben wcde kafa dinliyorum sanırdım![]()
Geçmiş olsun canım inşAllah geçer şifa olurCalpol verdim artık bir çay kaşığı kadar.Umarım iyi yapmışımdır,çünkü sürekli ağlıyordu eli kulakta,sanırım ağrısı vardı.
Kızlar kan ilacı lekesi gitmiyor ya ben bebeğimin kıyafetlerini 60 derecede yıkıyorum siz götürebiliyormusunuz o lekeyi ? İlacı içirirken dün giydiği tişörtü giydirdim ve aynı önlüğü ve aynı ağız bezini kullandımçok sıkıcı her gün ben ilacı içirirken aynı şeyleri mi kullanacağım ne yapacağımı şaşırdım bana önerisi olan varmı
Yazdığım hangi şey sizi böyle bir şüpheye yoneltti merak ettim canım? ilgisizliği mi?Çok özür dilerim ateşe körükle gitmek gibi olmasın ama TLF bı kurcaladnz mi başka kadın olma ihtimali var mı hayatinda
2 kere damlattım yanlışlıkla biri kıyafete biri halıya. Kıyafeti hemmenn elimde yıkadım çıktı üstelik dalin vardı elimin altında onunla yıkamıştım. Halıya damladığında da çok korktum hemen ıslak mendille sildim ve çıktı. Acil müdahale etmezsen çıkmıyo