2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya emerek ya da ayakta sallamayla damakta şişlik belirti yok ama bizimkinin de eli sürekli ağzında ve mutsuz

Meme başlarımı koparacak az kaldı.son günlerde canımı çok acıtarak emiyor.ağlayacammaz kaldı.uyksu zaten özellikle son 5 gümdür neredeyse hiç yok.gümdüz en uzun ama en uzun uykusu 35 ya da 40dk.gece de sürekli uyanıyor Uykuya dalma çabası uyumasından daha uzun sürüyor

Bebeğimi zor güç uyuttum heryer çamaşır ev çamaşır haneye döndü resmen sanki pandemi öncesi bukadar çamaşır çıkmıyordu bebeği uyut büyüklerin gönlünü yap eş hadi çay içelim bırak dursun yapılır sonra desin(nası yapılacaksa) kafa dinlemek için en ideal yerdeyim şuan wc deyim 10dk kafa dinliyorum en azından

Ne kadar iciriyorsunuz benim bebegiminki baya bozuldu ya 10 11 gunde yapiyo bazen yapmiyo minik fitil koyuyorum

Ben de çok bunaldığımda oğlumu babasının kucağına atıp wcye geçiyorum ve orda kalabildiğim kadar kalıp kafa dinliyorum

Ne yıkamak bitiyor ne katla kaldır bu ne ben de anlamadım sadece çamaşır at as katla ya bile yetişemiyorum

Hepimiizn kaçış yeri bahanesi aynı eşim neden sık sık WC ye gidiyorsun diyor

Ben de çok bunaldığımda oğlumu babasının kucağına atıp wcye geçiyorum ve orda kalabildiğim kadar kalıp kafa dinliyorum

Ne yıkamak bitiyor ne katla kaldır bu ne ben de anlamadım sadece çamaşır at as katla ya bile yetişemiyorum
Bide benim takıntım ütülenecek sinir oluom kendime bide kışın dışarıda asılmıyor ev sürekli dağınık oluo
Hepimiizn kaçış yeri bahanesi aynı eşim neden sık sık WC ye gidiyorsun diyor

Demek herkes aynı durumdaymış
Ben de bir tek ben wcde kafa dinliyorum sanırdım
Hepimizin kaçış yeriymiş meğer

2 kere damlattım yanlışlıkla biri kıyafete biri halıya. Kıyafeti hemmenn elimde yıkadım çıktı üstelik dalin vardı elimin altında onunla yıkamıştım. Halıya damladığında da çok korktum hemen ıslak mendille sildim ve çıktı. Acil müdahale etmezsen çıkmıyor

Ne yapacağımı şaşırmıştım öyle deneyim olmadı sağol canım korkulu rüyam oldu bu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…