2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun canım
Inşallah tekrarlamaz

ben de birkaç gundur oturtuyorum, destekli oturtuyordum uzunca bir süredir. Hazırdı, cok mutlu zaten. Diş olayını bilmiyordum ama üç bucukta cıktı onunla ilgili mi acaba
İlk çocuğumda öyle duymuştum canım, düşününce de mantıklı geldi.. sonuçta her ikisi de kemik gelişimi ile alakalı

Yeminle kel kalacam Az önce saçlarımın sadece önlerini düzelttim elimle.Taramadım bile.lavabo saç doldu tepem parlıyor artık ve o görüntü psikolojimi bozuyor.yanlarım açılmış hep Allahım ne zaman bitecek artık bu saç dökülmesi

Vitamin kullanıyor musun canım?Benimki de çok dökülüyor vitamin kullandığım halde ama kullanmasam ne olurdu bilmiyorum

Vitamin kullanıyor musun canım?Benimki de çok dökülüyor vitamin kullandığım halde ama kullanmasam ne olurdu bilmiyorum
Evet vitamin ve demir ilaçlarımı doğurduğumdan beri kullanmaya devam ediyorum.ben de aynısını düşünüyorum.bu vitaminleri kullanmasaydım ne olurdu acaba??

Evet vitamin ve demir ilaçlarımı doğurduğumdan beri kullanmaya devam ediyorum.ben de aynısını düşünüyorum.bu vitaminleri kullanmasaydım ne olurdu acaba??
Ben vitaminleri dogum dan kısa süre sonra bırakmiştim. Masallah diyim yaşamadım dökülme.normakde de çok yogun saclarım var ve hiç dökülmez onlamı alakalı bilmiyorum.ilk dogumundan sonrada dökülmemeişti.ama ilk hamileliğim ikizdi çok yogun dökülme ozaman yasamiştim .sonra erken doğum oldu . dogumla beraber saç dökülmesi de bitmişti.

Benim de cilt problemim var. Hamileliklerimde cildim bebek gibi oluyor. Hamilelik bitince 10 gün içinde egzama tarzi bir hastalık baslıyor. Herkesin farklı .

Canım doğumdan 3 ay sonra vücudumuzdaki folik asit rezervleri tükenirmiş, saç dökülmesi o yüzdenmiş. İstersen bir araştır, içeriğinde folik asit olan bir vitamin kullanmayı dene istersen. Benim de dökülüyor ama seninki kadar yoğun değil. Bir de benim ki hep ev topuzu, Saç diplerim hava almıyor acaba ondan mı diye düşünüyorum

2 ay pharmaton kullandım onda da omega-3 oranı çok yüksekti.benimki de hep ev topuzu başka bir şey yapamıyorum çünkü.bir iki kez açtım beyefendi saçımı yoldu tekrar topladım

Bu fotoğraf meselesi beni çok geriyor ya göndermesen bu seferde kibirliymiş gibi, herkes paylaşıyor bir senin bebeğin mi nazarlık diyorlar. Böyle bir arada kalmışlık

Bu fotoğraf meselesi beni çok geriyor ya göndermesen bu seferde kibirliymiş gibi, herkes paylaşıyor bir senin bebeğin mi nazarlık diyorlar. Böyle bir arada kalmışlık
Ay aynen ya ama nazara inanıyorum ben, oğlum hemen nazara geliyor cçok huysuzlanıyor, hiç göndermek istemiyorum kimseye, sadece anneme,babam,kardeşlerime atıyorum uzakta oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…