2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Vallahi ıspanak öyle çok çok fazla zaman aldığı için Allah affetsin marketten doğranmış dondurulmuş olandan aldırıyorum eşime.mantarı da doğranmışından eşimin diline düştüm zaten.ıspanak donmuş mantar doğranmış olmazsa hanım cıngar çıkarıyor diyor ıspanak iyi temizlenmiş mi falan fistan kısmını geçtim artık.öğlen oluyor daha yüzümü yıkamamış pijamamı çıkarmamış oluyorum.4 gündür evi bile süpüremedim dün banyoyu yıkamıştım bugün onu da yıkayamadım.yemek de annemin yazın yaptığı taze fasulye konservesini kavanozdan tencereye döktüm işte salçasıyla yağıyla kavurdum.kahvaltımı bile yarım yamalak yaptım ne yediğimi bile bilmiyorum.bu şartlarda ıspanak alıp temizleyip kavuramam Yarın ne yemek yapacağımı kara kara düşünüyorum şu minnoş huysuzluk yapmasa neler neler yaparım da ki hamilelikten önce dolabım yemek dolup taşardı

Valla ben doğrama işini eşime devrettim akşamları önüne koyuyorum mutfaktaylen doğruyor televizyon karşısında.Ben de karıştırıyorum al sana yemek.yıkama işini beceremezde yemeklik ne varsa doğratıyorum yoksa yemek yapamam.mutfak robotum oldu o benim

Öyle ya da böyle yemek yapabilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum ıspanak hariç tüm kış sebzeleri gaz yaptığı için sebzeye hasretim biz makarna pilav tavuk köfte çorba menümüz bunlar çerçevesinde dönüp duruyo kahvaltı yapabildiğim zamanlarda da akşamdan kalanları yiyorum

Kızlar benim gibi Tatlı krizine giren var mı az önce Nutella kaşıkladım baya.Ve pişman değilim yine olsa yine yaparım
Afiyet olsun yarasın canım geçenlerde (1 ay önce)annemlere gitmiştim dolapta nutellayı görünce gözüm dönmüştü ve ben de kaşıkla daldım ben de hiç pişman olmamıştım

Şu dişlerini patlatsa da huzura ersem diyorum.dişetlerinden dişleri görünüyor ama halaa dişetleri patlamadı ve çocuk özellikle iki gündür resmen çıldırıyor ne yaparsam yapayım sakinleşmiyor.uykusu zaten yok gibi bir şey.gerçekten tükendim artık

Deneme yanılma yöntemi nedir?
Çok teşekkürler.
Şüphelendiğim şeyleri teker teker yedim. Aynı anda hepsini yemedim. Örneğin pastörize süt dokundu, ama kendi kaynattığm dokunmadı, ıkı kez denedim. kek ve kahvaltıda yediğim zeytinyağı da dokunuyormuş teker teker denedim. Onun dışında bir şey yok şükür, geç oldu ama buldum ve düzeldi.

Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelir kuzucuk

Merhaba Arkadaşlar
Kızım 3.5 aylık kolik ve gazlı bi surecimiz var bugün ezcaneye mama almaya gittik ezcaci öneri olarak Enterogis verdi kullananlar var mı yorum alabilir miyim birde aptamil kullandık kabız yaptı bugün ilk defa hipp mamasi aldım olumsuz durumla karşılaşan var mı acaba teşekkürler

Kızlar benim gibi Tatlı krizine giren var mı az önce Nutella kaşıkladım baya.Ve pişman değilim yine olsa yine yaparım
Sorma Allah affetsin az önce kızımla büyük uyku kavgası ettik ve kazandıktan sonra bir gofreti indirdim bittikten sonra fark ettim yetmez gibi halen gözlerim çikolatada

Gel bacım eşime anlat bunu yemek yaptığıma evi temizlediğini dua etmiyor ki bunları yparken kendimden geciyorum resmen haldir haldir koşturmaca az önce kızımı 1.5 saat uğraş sonrası uyutabildim sinirden kopurdeyerek salona geldim TV sesini kız uyanmasın diyorum doğru düzgün bişey izleyemicez mi diyor yetmez gibi yarın evi temizleyelim diyorum her hafta aynı şey diyor geberticem resmen geberticem yaa ben normalde çok güçlü ve kimseden medet ummayan biriyim hamileyken de yalnızdım ve koca gobekle cam silip perde taktım yeter ki çok calsiyor yormiyim dinlensin eşim dedim midem bulana bulana yemek yaptım dışardan yemesin sağlıklı yesin diye bunu yapmamak gerek bazen sonra nankör oluyorlar senden herşeyi bekler ve az sitem edince abartma olur yok bacım anlayışlı eşim bile bunu yapıyorsa bende kocaman bir pismanlik oluşuyor uykusuz kalacağımı bile bile biraz daha yanında durup muhabbet edip ona doyayim diyorum genelde ama degmezz ay ksiira bakma canım senin yorumunun altına sitemkarlik dert doldurdum

Bzm de 9280 cıktı 4.ayda. Bel, boyun, omuz yok ama yani
Nazarada geliyor böyle olunca bizimki fotoğrafta tospik cikinca onune gelen baya siskoymus dedi çocuk cagazim resmen kilo almaz meme reddi daha çok arttı tamam atak zamanı ama yinede ben nazara geldiğini düşünüyorum

Dişle oturma aynı döneme denk gelir derler. Sizin dişinizde 3,5 aylıkken çıkmıştı değil mi canım,?
ben de birkaç gundur oturtuyorum, destekli oturtuyordum uzunca bir süredir. Hazırdı, cok mutlu zaten. Diş olayını bilmiyordum ama üç bucukta cıktı onunla ilgili mi acaba

Nazarada geliyor böyle olunca bizimki fotoğrafta tospik cikinca onune gelen baya siskoymus dedi çocuk cagazim resmen kilo almaz meme reddi daha çok arttı tamam atak zamanı ama yinede ben nazara geldiğini düşünüyorum
Olabilir canım on beş gündür ıshaldi vermemiş Allahtan. Almamış da. Zaten alsın dıye amacım yok fıtık oldum yeterince kucakcı cünkü, kıyamıyorum cabuk gececek bugünler diye:) Koyma ıstersen sen de. Televizyonun kumandasındaki sinyali görmeden inanıyorsun da nazara neden inanmıyorsun demişti bi büyüğüm sabrını ve azmini takdir ediyorum ayrıca, umarım gecer uzun uzun emzirirsin aylarca:)

Ayy bu çok mantıklıymış canım, hiç aklıma gelmedi doğranmışını aldırmak. Benim eşim pazar ve market işini hallediyor. Ben ıspanak al demediğim halde almış, hemde 1,5 kilo bebeksiz hayatımda bile altından kalkamam o kadar ıspanağın. Allah’tan yazın birşeyler hazırlayıp koymuşuz donduruculara çünkü kış sebzelerinin hepsi bende gaz yapıyor. Bende de aynı durum var canım, tek sağlam yaptığım öğün kahvaltı

Fotoğraf koymaktan öte istiyorlar atıyorum bazen yakınlara ama artık atmıyorum ishali nasıl anladınız kültür mu aldılar yoksa kıvamında mi anladınız bizimki zaten ne yese hemen kakasını yapıyor midesinde ne kalıyor bu kızın hiç anlamıyorum

Canım gunde on kez yaptgı oldu, daha fazla hatta. Su gibi de yaptı, mukuslu da. Her bezde kaka vardı. Gürültülü yapıyordu vs. Normali gün aşırı olduğu için anlamamak imkansızdı kilo vermemesne sasırdım hatta cnku bır kez mama verdık gece o da aldgı zaman. Toparladı ama uc dört gündür şükürler olsun hıç geçmeyecek sanmıştım

Bu arada hep mi böyle senınkı

Çok sevindim çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…