• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi akşamlar oğlumu sünnet ettirileceğiz inşallah ama ben çok gerginim o anı düşündükçe içim ürperiyor bebeğime bakıp bakıp içleniyorum ferahlamaya ihtiyacım var yakın zamanda sünnet yapan var mı kaç günde iyileşti tavsiye fikir aklınıza gelecek herşeye ihtiyacım var

İyi akşamlar oğlumu sünnet ettirileceğiz inşallah ama ben çok gerginim o anı düşündükçe içim ürperiyor bebeğime bakıp bakıp içleniyorum ferahlamaya ihtiyacım var yakın zamanda sünnet yapan var mı kaç günde iyileşti tavsiye fikir aklınıza gelecek herşeye ihtiyacım var
Ben 47 günlükken yaptırdım.lokal anestezi ile oldu ama 4 gün boyunca huysuzluk yaptı haklı olarak.ogünleri düşünmek bile içimi ürpertiyor.çok zordu açıkçası ama tabiiki kişiden kişiye değişen bir durumdur.inşAllah sizin oğlunuzun canı benim oğlumunki kadar tatlı değildir 🤲🤲 calpol ve fitil kullanmıştım sürekli.anca öyle ağrısı geçiyordu.fitili çok zorda kalırsanız atın demişlerdi fitili sadece ilk gün sabaha karşı atmıştım çünkü hiç susmadan ağlıyordu.üçüncü gün yavaş yavaş sakinleşmeye başlamıştı.Allah şimdiden yardımcınız olsun

Biz de ettiricez,sizin ki sadece normal sünnet mi benim bebeğim ameliyat olmak zorunda ,ameliyat olmadan kessinlikle sünnet ettirmeyin dedi dktr.

Biz de ettiricez,sizin ki sadece normal sünnet mi benim bebeğim ameliyat olmak zorunda ,ameliyat olmadan kessinlikle sünnet ettirmeyin dedi dktr.
Biz de tavsiye edilen bir ürolokla telefon aracılığı ile görüştük malum pandemi fotoğraf filan istedi herhangi bir şeyden bahsetmedi evde yapılacak zaten bizim ki

Ben 47 günlükken yaptırdım.lokal anestezi ile oldu ama 4 gün boyunca huysuzluk yaptı haklı olarak.ogünleri düşünmek bile içimi ürpertiyor.çok zordu açıkçası ama tabiiki kişiden kişiye değişen bir durumdur.inşAllah sizin oğlunuzun canı benim oğlumunki kadar tatlı değildir 🤲🤲 calpol ve fitil kullanmıştım sürekli.anca öyle ağrısı geçiyordu.fitili çok zorda kalırsanız atın demişlerdi fitili sadece ilk gün sabaha karşı atmıştım çünkü hiç susmadan ağlıyordu.üçüncü gün yavaş yavaş sakinleşmeye başlamıştı.Allah şimdiden yardımcınız olsun
Çok tedirginim gerçekten ben iğne yapılmasına bile dayanamıyorum inşallah bebeğim için kolay geçen dönem olur

Biz de tavsiye edilen bir ürolokla telefon aracılığı ile görüştük malum pandemi fotoğraf filan istedi herhangi bir şeyden bahsetmedi evde yapılacak zaten bizim ki
Benim ilk oğlum 9aylıktı olduğunda sünnet fıtık yumurtalık ameliyatı 3ünü bianda anestezi den uyanması çok zordu ilk gün sağ bacağını bitleştiremedi ikinci gün emeklemeye devam etti Bi sancısı olmadı ilk günü geçtikten sonra

Benim ilk oğlum 9aylıktı olduğunda sünnet fıtık yumurtalık ameliyatı 3ünü bianda anestezi den uyanması çok zordu ilk gün sağ bacağını bitleştiremedi ikinci gün emeklemeye devam etti Bi sancısı olmadı ilk günü geçtikten sonra
Geçmiş olsun geçmiş gitmiş ne güzel darısı bize inşallah

Doğrudur benim bebeğim peygamber sünnetli doğdu dondan 1hafta sonra götürün demişlerdi, götürdük 2 yaşında olunca ameliyat dedi doktor geç geldi bana, 1 yaşını doldursun yine başka bi doktora götürücez.

Benimki ilk kızıl istiyordu oda sürekli akıyor die ben ombre yaptırdım sonra hepsini boyat çok yakıştı demeye başladı😂 bide grili gibi olan sarı varya onu istiyor oda aşırı yıpratıyor saçı 🤦🏻‍♀️
Aynen çok yıpratıyor saçı boya,boya yaptığım da saçlarım çok sertleşiyor çıktıktan sonra yumuşacık oluyor, Benim saçlar kepek doldu nefret ediyorum şampuanımı degistirdim hiç uymadı ne önerirsiniz kızlar. Ne yazdığımı bilmiyorum ,bebeğimle birlikte yazıyoruz 😂

Benim bebeğimde öyle doğdu 1 yaşını geçirmeyin ameliyat için
Yaa doktorda dedi 2 yaş olursa getirin ,sonra da özele götürdüm doktorun yanında ki sekreter benim oğlum da böyleydi dedi, 1 yaşından sonra yapılıyor dedi, şaşırdım herkes bisey diyor anlamadım 🤦🏼‍♀️

Çok tedirginim gerçekten ben iğne yapılmasına bile dayanamıyorum inşallah bebeğim için kolay geçen dönem olur
Merhabalar bende sizin gibiydim bizde 45 günlükken yaptırdık ilk iki fitil koyduk 6 8 saate bir hep koyduk sonuçta ameliyat gibi bişe anca ağırsını kesebiliyor ilk idmanını yaptıktan sonra kıyamet koptu ama sonra hiç ama hiç hissetmedi altını değiştirdiğimiz ilk gece yine kıyamet kopacak heralde dedim çok şükür güle oynaya çıkarttık yani korkma bebekten bebeğe değişir tabii ki iğneye bile bakamayan ben ablamı çağırdım sünnet olacağı an evi terk ettim altını ablam değiştirdi ilk gece bende kaldı sonra ben bakamıyordum alıştım kendim ve eşimin yardımı ile pansuöanını yapıyordum ama korkulacak birşey yok ilk gün sadece zor geçiyor inşşalah bebeğin hiç ama hiç hissetmez ben anlamadım bile 4 günde iyileşti tam tamına

Slm kizlar size sorum olacakti bebekleriniz gun icinde nekadar uyuyor oglum bikac gundur gun icinde fazla uyumaya basladi sanki.
Normalde benim de bebeğim gündüz çok sık uyumazdı gün içersinde zorla uyutmaya çalışıyordum üç gündür çok huysuz ve uyuyacağı zaman sürekli ağlayarak uyumak istiyor ve uyku süreleri de uzadı ben de farkındayım da bu durumun bişe yoktur dimi aşıdan sonra böyle uyku süreleri uzadı gibime geldi

Normalde benim de bebeğim gündüz çok sık uyumazdı gün içersinde zorla uyutmaya çalışıyordum üç gündür çok huysuz ve uyuyacağı zaman sürekli ağlayarak uyumak istiyor ve uyku süreleri de uzadı ben de farkındayım da bu durumun bişe yoktur dimi aşıdan sonra böyle uyku süreleri uzadı gibime geldi
Atak haftalarında daha uzun ya da daha kısa uyumalar olabilir diye okumuştum.belki atak haftalarındadır

Aynen çok yıpratıyor saçı boya,boya yaptığım da saçlarım çok sertleşiyor çıktıktan sonra yumuşacık oluyor, Benim saçlar kepek doldu nefret ediyorum şampuanımı degistirdim hiç uymadı ne önerirsiniz kızlar. Ne yazdığımı bilmiyorum ,bebeğimle birlikte yazıyoruz 😂
Aynen canım bakalım saçım toparlarsa boyatacağım
Kepeğe head and shoulders ii geliyor canım

Back
X