- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.961
bence çok güzel kilo almış maşallah diyelim nazar değmesin hatta4 ay aşısı biraz yordu bizidişler de geliyor sanırım eller sürekli ağızda ve salya had safhada
Uykusu çok azaldı
Bu ay 1.200 kg almış
Buna rağmen bana ıstahsiz gibi geliyor
Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kızlar
Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Öpüldünüz
aynen doğru katılıyorumCanım bu ay hepimizin bebeklerinde sıkıntılı bi hâl var. Gaz yerini dişe devretti diyorum. hiç üzülme, bu sıkıntılı halinde bile bu kiloyu almışsa maşallah. Benim bebeğim 1200 gram almış olsa göbek atarım. Senin bize moral vermen lazımşaka bir yana, belki büyüme atağı, belki diş yada gaz inşallah hepimiz keyifli günlere biran önce ulaşırız. Kendini de hiç hırpalama, önceki sayfaları okuduysan farketmişsindir, hepimizin bebeği bu haftalarda çok huysuz hiç birimiz sebebini kesin olarak anlamış değiliz
Yaa benimki de öyleydiKocamda aksmain hayalini kuruyordu kuramicak baya süre
Ben çok özledim, darısı başıma ,nasıl akıntı ablam, ve kaç gün sürdü.Kızlar kaç gündür akıntım geliyordu vee az önce adet oldum galibaahiç ozlemedim hicc
Ya hu daha hele 2 3olsun bebe.bi 10yil filan devirin neler sorgukayacaksnz erken başladnz bacım.ya da ben geç ayiktim
Çok az pembemsi geldi şuan bişey yok sabah geldi yerleşme kanaması olmasınAlıntı pembe mıydı bende de 2gun önce pembe geldi sonra baktım gelen giden yok tekrar başladm namaz a
Onu dün gece bende niyeti bozmuş tüm bizimki okadar yorgundu ki uyuya kaldı sabah tabi ne sex yok mu ne kadar yok diyip durduYaa benimki de öyleydibir hafta oğluşum hiç fırsat vermedi,fırsat oldığunda da eşim işteydi.eşim tam geceye geçtiğinde oğluşumun gündüz uyku vaktinde eşim niyeti bozacaktı ki sürprizzzzzz bir hafta daha beklemek zorında kaldı tabii ben de öyle.yani imkalar el verseydi hiç de fena olmazdı
Bugün sabah az bir akıntı oldu şuan durdu bakalım nasıl olacak paylaşırım bende çok kanamadan korkuyorumBen çok özledim, darısı başıma ,nasıl akıntı ablam, ve kaç gün sürdü.
Aynen canım olmadı olmadı bomba gibi geldiO artık özür 10gunden sonrası.
Canım anneliği verdiği duygu yeni yaşam bunlar etkiliyor normalde bide Covit brlasıda eklenince libido istek hiç bişi yok psikoloji herkesin mahvılduAyy kızlar ben artık hiç gün saymıyorum eskiden çok istekliydim şimdide istek olsada bastırıyordum yapmak istemiyorum aşırı bı evliliği sorgulama halim var sürekli zaten geçende konuştuk ya herşeyi sorgulamaya başladık diye hayrolsun bakalım
Canım anneliği verdiği duygu yeni yaşam bunlar etkiliyor normalde bide Covit brlasıda eklenince libido istek hiç bişi yok psikoloji herkesinAyy kızlar ben artık hiç gün saymıyorum eskiden çok istekliydim şimdide istek olsada bastırıyordum yapmak istemiyorum aşırı bı evliliği sorgulama halim var sürekli zaten geçende konuştuk ya herşeyi sorgulamaya başladık diye hayrolsun bakalım
Aynen benimki de öyle geldi.ben doğımdan sonra bile olmamıştım.doğımdan sonra sadece bikaç ped belli belirsiz kirlenmişti okadar.4 ayın patlamasını yaşadım resmen.hatta depend giydim ped bile kurtarmadıAynen canım olmadı olmadı bomba gibi geldi
Ah o aşı canım beni mahvetti4 ay aşısı biraz yordu bizidişler de geliyor sanırım eller sürekli ağızda ve salya had safhada
Uykusu çok azaldı
Bu ay 1.200 kg almış
Buna rağmen bana ıstahsiz gibi geliyor
Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kızlar
Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Öpüldünüz
Benim kaç gündür daha devam ediyorRahat hayata alıştım belki ondan şimdi eşimden yana sorun yok annesini çekemiyorum hayır kadın iyi olmasına iyi tavırları konuşması itici
Çok az pembemsi geldi şuan bişey yok sabah geldi yerleşme kanaması olmasın
Onu dün gece bende niyeti bozmuş tüm bizimki okadar yorgundu ki uyuya kaldı sabah tabi ne sex yok mu ne kadar yok diyip durdu
Bugün sabah az bir akıntı oldu şuan durdu bakalım nasıl olacak paylaşırım bende çok kanamadan korkuyorum
Çok haklısın hayirlsiyla atlatsak başka bişey istemem dur isterim kızımın sağlığıCanım anneliği verdiği duygu yeni yaşam bunlar etkiliyor normalde bide Covit brlasıda eklenince libido istek hiç bişi yok psikoloji herkesin mahvıldu
Dur ya kimse bı yere yerlesmesnRahat hayata alıştım belki ondan şimdi eşimden yana sorun yok annesini çekemiyorum hayır kadın iyi olmasına iyi tavırları konuşması itici
Çok az pembemsi geldi şuan bişey yok sabah geldi yerleşme kanaması olmasın
Onu dün gece bende niyeti bozmuş tüm bizimki okadar yorgundu ki uyuya kaldı sabah tabi ne sex yok mu ne kadar yok diyip durdu
Bugün sabah az bir akıntı oldu şuan durdu bakalım nasıl olacak paylaşırım bende çok kanamadan korkuyorum
Aynen inşallahÇok haklısın hayirlsiyla atlatsak başka bişey istemem dur isterim kızımın sağlığı
Eşime yerleşme kanaması mi acaba çünkü sabah azıcık gördüm şuan gelen giden yok oda ben bişey yerleştirmeden boş boş konuşma diyor bu adam beni cildirtcakDur ya kimse bı yere yerlesmesn
Test istedim bugun kapalıymis eczane.korkuyrm acikcasiEşime yerleşme kanaması mi acaba çünkü sabah azıcık gördüm şuan gelen giden yok oda ben bişey yerleştirmeden boş boş konuşma diyor bu adam beni cildirtcak
BendeeTest istedim bugun kapalıymis eczane.korkuyrm acikcasi
gece uykusu 12 de yatıp 7 de kalkıyorsa iyi zaten neden uyandırmaya çalışıyorsun ki? 8 saati geçerse sen kaldır demişti doktorumuz bana.İlk benim kızım mı çıkardı dişini yoksa.2 Kızımda 4. Ayını doldurur doldurmaz çıkardı dişini. Hatta ikincide bugün yarın çıkar. Elleyince ucu hissediyorum.
Kızlar ilk Kızımda gece emzirme nöbetleri sabaha kadar uykusuzluk vardı. Bu kızım 5 gün küvezde kalınca ben büyük çocuk gibi algıladım bir an ve gece uyandırıp emzirme pek yapmadım. Benim kız hiç alışamadı gece zırt pırt uyanmaya. Mesela gece 12 de uyuyup sabah 7de falan uyanıyor emip geri uyuyor. Bir açıdan iyi bir açıdan da kötü sanki. Sütüm artmıyor. Meme reddi de var. 50 günde 1 kilo almış. Ben de çok su içmedim. Bundan sonra dikkat etsem artarmı acaba.
Maasallah daha ne alsn annesi benimki 2ayda alamadı o kiloyu.az emiyo kuvvetli cekiyo demekki.salya yok da bizimki de 2elini birden ağzına sokmak istiyo sokamiyo sinirleniyo.hos normal dede çok asabi ne yerde duruyor ne gökte
Canım bu ay hepimizin bebeklerinde sıkıntılı bi hâl var. Gaz yerini dişe devretti diyorum. hiç üzülme, bu sıkıntılı halinde bile bu kiloyu almışsa maşallah. Benim bebeğim 1200 gram almış olsa göbek atarım. Senin bize moral vermen lazımşaka bir yana, belki büyüme atağı, belki diş yada gaz inşallah hepimiz keyifli günlere biran önce ulaşırız. Kendini de hiç hırpalama, önceki sayfaları okuduysan farketmişsindir, hepimizin bebeği bu haftalarda çok huysuz hiç birimiz sebebini kesin olarak anlamış değiliz
bence çok güzel kilo almış maşallah diyelim nazar değmesin hattaiştahsız değildir de hızlı bitiriyordur mamasını falan. 4. ayda uyku gerilemesi dişlerden dolayı mı artık bilmiyorum hepimizin yaşadığı bişey. ben gözünün içine bakıyorum uyusa diye o bana bakıyor anne benimle oynasa diye
aynen doğru katılıyorum
Kızlar teşekkür ederim yorumlar içinAh o aşı canım beni mahvetti
Maşallah bebeğin çok güzel kilo almış bizimki sadece 200gram aldı 18inde tekrar gidicez sütümde var ama sanırım kalitesi düşük neler yedim daha sık emziriyorum bakalım nolcak
Ah o aşı canım beni mahvetti
Maşallah bebeğin çok güzel kilo almış bizimki sadece 200gram aldı 18inde tekrar gidicez sütümde var ama sanırım kalitesi düşük neler yedim daha sık emziriyorum bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?