2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yavrumun nesi var tüm gece inledi zaten gündüz huysuz gece uyumuyordu simdde agliyor rüyasında dişi görünmüyor bile ne kadar cekicek bunu sis agrisiysa
Canım burdaki arkadaşlar belirtilerin 1 ay öncesinden dahi başlayabileceğini yazmışlar. Benimki de son 15 gündür aynı ızdırabı çekiyor. Ben artık inşallah diştir diye düşünmeye başladım. Bu kadar çektikleri en azından diş için olsun, bir an önce çıksın da tekrardan aynı şeyler başlamasın.Birde ben yediklerime biraz çeşit eklemeye başladım, onun da bünyesi alışsın diye. Sende yemeklerini değiştirdiysen belki bağırsakları alışırken karın ağrısı yapıyordur

Canım geçmiş olsun, ben yaşamadım bilmiyorum ama mastite sıcak duş iyi gelir derler yada sıcak kompress. Ateşi yükseltirmiş, kendini bir takip et bakalım. Sıcak duştan sonra ağrında azalma olacak mı ya da ateşin var mı..

Ben vitamin kullanıyorum ona rağmen dökülüyor,kullanmasam nasıl olacaktı kimbilir.hamileyken kullandığım vitamine aynen devam ediyorum.

Ben yaşadım maalesef sıcak su torbasını Sıcak ama çok kaynar olmayan suyla doldurup Koltuk altıma tuttum.bana iyi geldi şükür.Bir de sıcağa yakın duş iyi geliyor.

Benşm saçlarım da inanılmaz derecede dökülüyor.doğımdan sonra da vitamin takviyelerini bırakmama rağmen.Dökülme karşıtı şampuan da kullanıyırum ama bana mısın demiyor.hatta duştan sonra dökülen saçlarımın fotosunu bile çekmiştim.bunlar sadece duşta dökülenler.duştan sonra tararken de bi bukadar dökülüyor

Eklentiler

• 7E0C099D-0638-4575-A6A3-45BCCF0F290E.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 38
Kehribar bilekliği taktım oğluma.bugün 3.gün olacak.ondan mı bilemiyorum ama sanki huysuzluğu %40 oranında azaldı gibi.ama tabiki akşamları yatmaya yakın olan huysuzluğu aynen devam ediyor hele ki uyumamak için direnmesi de paha biçilemez.inşAllahhh bugün hepsi son bulur.

Bende oldum canim, çok zordu göğüslerim taş gibi oldu, kımıldayamıyordum,pompayla sağınca biraz rahatladı, tabi bunu yeni doğum yaptığımda oldum,bebeğim ilk emmedi alistirana kadar öldüm, sonra çareyi pompayla sagmakta buldum, sağdiğim sütleri kaşıkla veriyordum...

Benimkiler daha da fazla top, top dökülmeye başladı, bide duş alırken suyu kafama döktüğümde bile dökülüyor, nefret ediyorum Kıldan

Benim de yarın 3.gün olacak. Ben kolyesini almıştım, korktuğum için şimdilik ayağına dolayarak kullanıyorum. Nereye yakın olursa oraya iyi gelirmiş diyorlar. Bizim de kabızlık bitti gibi. Taktığım günden beri günde 3 kere kakasını yapıyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tesadüfse bile böyle tesadüfe ben kurban olayım takmadan önce nötrledim. 10 günde bir nötrlememiz gerektiği yazıyor. Ve bizdekinin kehribarın içinde karınca fosili var sizinkinde de var mı?

Evet aynı durumdayız. Elimde decavit var. İçsem iyi olacak anlaşılan.

Ahh canım bana aşı deme iliğimi sömürdü 1hafta aşırı huzursuzdu sonra yavaş yavaş toparlamaya başladık
Canım benimde ilkinde çok az döküldü ikincide daha çok şimdide aşırı aşırı dökülüyor kel kalıcam die korkuyorum kısacık kestrcem belimdeki saçlarımı

Valla ne fosili olduğunu bilmiyorum eşimin amcası kehribar tesbih satıyor.ondan istedik de ipe dizip verdi sağolsun.ama bence işe yaradı gibi çok şükür.her ne kadar gece uyumamak için dirense de gümdüzleri 40 dakikayı bile geçmeyen uykusu biraz daha çıta yükseltti çok şükür

Evet yeni çeşitler ekledim aynı durum sendrde var anlaşılan insallah diş olsun hasta olmasin kuzum kötü bişey olmasın yeterki

Benim goguslerde kist var sütte doldu mu kist şişiyor resmen ve dediğin gibi oluyor canım bazen göğsünün altını geliyor toplasiyor sert ve ağrır orda sende kist varmiydi

Benim saçlarım aşırı çoktur o yüzden kiyaslamayacagim ama bunun iki katı kadar çıkıyor iki günde bir duş alırsamevde her yerde saç Allah yardımcımız olsun

Belli bi yerde yumru gibi sertlik oluyo ve çok acıyo ben yürüyemiyodum bile elimi altına destek yapıyodum. Hemen sağ derim ben rahatlasın eğer ateşin çıkarsa dr antibiyotik veriyo onu kullandıktan sonra geçmişti benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…