2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Öyle hi şişlik sertlik yok ama çok sızlıyor ağırlıklı o tarafı emziriyrm ama rahatlamadi bı turlu bı de sagiyim bari inşallah ateş filan olmaz
Belli bi yerde yumru gibi sertlik oluyo ve çok acıyo ben yürüyemiyodum bile elimi altına destek yapıyodum. Hemen sağ derim ben rahatlasın eğer ateşin çıkarsa dr antibiyotik veriyo onu kullandıktan sonra geçmişti benimki

Kizlar göğsüm aciyo sertlik yok ama alt tarafında bı ağrı acı var mastit böyle mi oluyo? ben mastit i göğüs taş gibi oluyor dokunamiyrsun saniyrdum taş gibi değil yumuşak. emziriyrm da ama acısı gecmiyo var mı bunu yasayan
Daha geçen gün yaşadım. Bol bol emzin sağdım. Ilıktan sıcağa doğru bir suyla duş aldım. Düzeldi.

Kızlar

Aynen bizimkide gün sayıyor😂😂
Ayy kızlar ben artık hiç gün saymıyorum eskiden çok istekliydim şimdide istek olsada bastırıyordum yapmak istemiyorum aşırı bı evliliği sorgulama halim var sürekli zaten geçende konuştuk ya herşeyi sorgulamaya başladık diye hayrolsun bakalım🤗

Ayy kızlar ben artık hiç gün saymıyorum eskiden çok istekliydim şimdide istek olsada bastırıyordum yapmak istemiyorum aşırı bı evliliği sorgulama halim var sürekli zaten geçende konuştuk ya herşeyi sorgulamaya başladık diye hayrolsun bakalım🤗
Ya hu daha hele 2 3olsun bebe.bi 10yil filan devirin neler sorgukayacaksnz erken başladnz bacım.ya da ben geç ayiktim

4 ay aşısı biraz yordu bizi :( dişler de geliyor sanırım eller sürekli ağızda ve salya had safhada
Uykusu çok azaldı
Bu ay 1.200 kg almış
Buna rağmen bana ıstahsiz gibi geliyor
Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kızlar :(
Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Öpüldünüz

4 ay aşısı biraz yordu bizi :KK43: dişler de geliyor sanırım eller sürekli ağızda ve salya had safhada
Uykusu çok azaldı
Bu ay 1.200 kg almış
Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kızlar :KK43:
Öpüldünüz
Maasallah daha ne alsn annesi benimki 2ayda alamadı o kiloyu.az emiyo kuvvetli cekiyo demekki.salya yok da bizimki de 2elini birden ağzına sokmak istiyo sokamiyo sinirleniyo.hos normal dede çok asabi ne yerde duruyor ne gökte😃

4 ay aşısı biraz yordu bizi :KK43: dişler de geliyor sanırım eller sürekli ağızda ve salya had safhada
Uykusu çok azaldı
Bu ay 1.200 kg almış
Çok mutsuz ve çaresiz hissediyorum kızlar :KK43:
Öpüldünüz
Canım bu ay hepimizin bebeklerinde sıkıntılı bi hâl var. Gaz yerini dişe devretti diyorum. hiç üzülme, bu sıkıntılı halinde bile bu kiloyu almışsa maşallah. Benim bebeğim 1200 gram almış olsa göbek atarım. Senin bize moral vermen lazım😂😂 şaka bir yana, belki büyüme atağı, belki diş yada gaz inşallah hepimiz keyifli günlere biran önce ulaşırız. Kendini de hiç hırpalama, önceki sayfaları okuduysan farketmişsindir, hepimizin bebeği bu haftalarda çok huysuz hiç birimiz sebebini kesin olarak anlamış değiliz

Back
X