- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #30.901
Mesaj atsana yöneticiye degsitiriler onlarbenimki yanlış yahu canımı sıktı11 inde doğdu kızım ama tahmini doğum tarihi 20 siydi. değişmiyor da
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atsana yöneticiye degsitiriler onlarbenimki yanlış yahu canımı sıktı11 inde doğdu kızım ama tahmini doğum tarihi 20 siydi. değişmiyor da
![]()
Evet ya çok güzel olmuş benceKızlar yeni guncellemiyi gördünüz mü hamilelik günlüğü yapmışlar yavrum 4 aylık oldu tam 120 gündür hayatımda![]()
Nerdeyse bir ay olacak saymıyorum da artık. Diş yok daha çıkmadı.Kızlar bebişleriniz, Diş belirtileri yaşamaya başladıktan kaç gün sonra diş çıkardılar? Gazı geçecek diye 4 ay gün saydım, artık diş içinde her güne bir çeltik atarım![]()
Yapma.. ciddi misin?? Ben hunimi hazır ediyim mademNerdeyse bir ay olacak saymıyorum da artık. Diş yok daha çıkmadı.
Bence huniyi bir 10 sene Kadar çıkarmıcaz bu gidişleYapma.. ciddi misin?? Ben hunimi hazır ediyim madem![]()
Yapma.. ciddi misin?? Ben hunimi hazır ediyim madem![]()
Benim huni hiç çıkmıyor kiiBence huniyi bir 10 sene Kadar çıkarmıcaz bu gidişle![]()
BendeYapma.. ciddi misin?? Ben hunimi hazır ediyim madem![]()
Seninki yine bir kac gun farkli. Benimkinde 401 gun yaziyorbenimki yanlış yahu canımı sıktı11 inde doğdu kızım ama tahmini doğum tarihi 20 siydi. değişmiyor da
![]()
Evet ben de gördüm. Meme reddini önlemek amaçlı farklı şeyler kullanıyorlar. Ama biberon kullanıp annesini emen bebekler de var. Umarım benimki de öyle olur. Emzirme uzmanları biberon ve emziği asla tavsiye etmiyorlar. Kolayı seciyor olabilirim ama biberon deneyeceğim sanırımEmzirme uzmanları damlatmaz küt üçlü alıştırma bardakları mi oneriyor hem meme reddine engel oluyor hemde anne memesine yakın diye m bide meme ucu gibi başlıklı görmüştüm bı kere internette onlar bak istersen canım ben biberin kullanmıyorum ama bu tafsiyeleri gormustum
Benim Kızımda 1 aydan fazladır diş belirtileri var. Bugün 4 ay 4 günlük ve ellediğimde dişi hissediyorum. Çıkmış yani ama yavrum perişan. Çok zorluyor damak ları. Büyük kızım da 4. Ayı doldurduğu gün ilk dişini çıkarmıştı. Erkenci benimkiler.Nerdeyse bir ay olacak saymıyorum da artık. Diş yok daha çıkmadı.
Bizde de belirtiler 15 günden fazladır var. Dün ateşi çıktı. Her yerimiz salya ,huzursuz , uykusuz ve deli gibi emmek istiyor. Çok yoruldum.. çok damak sert ve kızarık. Diş daha görünmedi. Ne kadar sürer acaba ? Ben de 4 aylıkken dişimi çıkartmışım. Fiziksel özellikleri bana benziyor. Umarım huyuda bana benzerNerdeyse bir ay olacak saymıyorum da artık. Diş yok daha çıkmadı.
İnşallah benzer. Benim annem hatırlamıyor ne zaman diş çıkardığımı. Bekleyip göreceğiz bakalım. Ne zaman çıkacaklar?Bizde de belirtiler 15 günden fazladır var. Dün ateşi çıktı. Her yerimiz salya ,huzursuz , uykusuz ve deli gibi emmek istiyor. Çok yoruldum.. çok damak sert ve kızarık. Diş daha görünmedi. Ne kadar sürer acaba ? Ben de 4 aylıkken dişimi çıkartmışım. Fiziksel özellikleri bana benziyor. Umarım huyuda bana benzer![]()
karnı doyacaksa biberonla içsin sütünü ne olur ki? dünayanın sonu değil bu kadar üzülmeye değmez bile.Arkadaşlar merhaba, yardımızına ihtiyacım var. Kızım 4 ay 6 günlük. Bu ay yalnızca 425 gr almış. Özellikle son 15 gün az aldığı için 1 hafta yakın kilo takibi yapıcaz.
Ben şimdi emzirirken diğer göğsümü de sağmaya başladım. 10dk emiyor artık max. Sonra sağdığım sütü verirken kaşıkla, şırıngayla vermeye çalışınca ağlıyo, ağzından atıyo istemiyo ya da istese de güzel kavrayamayıp bi kısmını ağzının kenarlarından döküyo.
Bu sabah ilk kez biberona koydum. Emzirdikten hemen sonra 60cc sütü vakumladı diyebilirim. O kadar güzel içti ki. Karnı doydu hiç ağlamıyor.
sizce ne yapmalıyım? Arabızda anne sütünü bineronla verip meme reddi yaşayan oldu mu?
Evet canım, benim yeğenim hem memeyi emiyordu hem biberon alıyordu. Ablam çalıştığı için sütünü sağıp bırakıyordu. Annem biberonla veriyordu, akşam işten gelince de ablam emzirebiliyordu. Şükür ki meme reddine sebep olmadı. 14 ay bu şekilde beslendi, inşallah sizinki de olmaz.Evet ben de gördüm. Meme reddini önlemek amaçlı farklı şeyler kullanıyorlar. Ama biberon kullanıp annesini emen bebekler de var. Umarım benimki de öyle olur. Emzirme uzmanları biberon ve emziği asla tavsiye etmiyorlar. Kolayı seciyor olabilirim ama biberon deneyeceğim sanırım