2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
iyilik yaramıyor değer bilinmiyor sen iyi davransanda doldurcaklaridr kesin baksana onca iş başındayken ağırladın değer bileceklerine bide laf etmişler kesin patates suratlilar

Amaaan doldurdularsa bosaltsinlar bı zahmet hiiic oralı olup çocukların huzurunu bozma
Eşim onları dedikten sonra konuşmadım bile
utanmadılar mı acaba laf söylerken. hadi onu geçtim eşin ağızlarının payını veremedi mi? hayret bişey gerçekten...
Aaaa büyükleri saygısızlık olur onun karakterinde büyüğün lafının üstüne söz söylenmez
iyilik yaramıyor değer bilinmiyor sen iyi davransanda doldurcaklaridr kesin baksana onca iş başındayken ağırladın değer bileceklerine bide laf etmişler kesin patates suratlilar
Aynen canım ama uzak olsunlar artık 10 yıldır yeterince fedakarlık ettim benimde sorumluluğunda 3ço uğum ve evim eşim var

Aynen canım gereksiz insalar iste

boşver sıkma canını geldi geçti. belli ki ne yapsan yaranamayacaksın o yüzden bi dahakine kılını bile kıpırdatma.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burada yokum. 2 çocuk canlı dersler derken vakit bulamadım ve yardımınıza ihtiyacım var.
İlk Kızımda hiç biberon kullanmadık. Sadece anne sütüyle besleniyordu. İzin bitip çalışmaya başladığımda çok sıkıntı yaşadım. Biberonla asla sağdığım sütleri içmedi. Biberon dışında farklı şekillerde de denedik olmadı. Ben gelene kadar aç bekliyordu. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrar. Yavaş yavaş kızıma biberonla süt vermeyi deneyeceğim. Bu kızım da sadece anne sütü alıyor. Biberon hiç kullanmadığım için hangisini kaç delikli olanı alacağımı falan bilmiyorum. Avent biberon lara baktım. Karar veremedim. 4 ayımızı yeni doldurduk. Sizce hangi biberon almalıyım şuan.
Bir de ilk kızım emzik alıyordu fakat ben vermemişti. Şuan çok pişmanım. Diş dönemleri çok zor gecti. Küçük kızımı alıştırmaya çalışıyorum o da tam tersi emzik istemiyor. Dişi çıkmak üzere ve çok zorlanıyor. Tavsiyeniz var mı?

Ben hiç biberon ve emzik kullanmadığım için yardımcı olamıcam.Canlı derslerde evdeyiz nasıl olsa diye gerek duymadım ben.benim de pazartesi başlıyor canlı derslerim.Bebekle zor oluyor mu?Haftada kaç saat giriyorsunuz?

Eşim bazen gündüz bazen gece çalışıyor. Gündüz çalıştığı zamanlarda çok zorlanıyorum maalesef. Büyük kızım tv tablet başında kalıyor neredeyse bütün gün. Aslında dersim çok uzun sürmüyor ama yemeği vs derken ilgilenemiyorum. Bebek kucağımda olabildiğince elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu süreç bizim gibi evden çalışan çocuklu anneler için çok zor gerçekten.

biz de avent kullanıyoruz. biberon aldığından beri 1 numarasını kullanıyoruz. ortalama 10-15 dk da bitiriyor manasını. 2 numara da elimde. ona da ek gıda döneminde geçmeyi düşünüyorum.

emzik olarak da avent kullanıyor kızım. uykusundan uykusuna alıyor uyanıkken sevmiyor. gayet yumuşak çok rahat. tavsiye ederim

Hanımlar merhaba epeydir giremiyorum.saç boyatan var mı aranızda.Ben hamilelikten beri boyatmıyorum zaten evdeydim,şimdi baya beyazlar var.Boyaya başlasam mı diye düşünüyorum.
Ben doğumdan sonra iki kez boyattım ama korona daha da güçlü bir şekilde patlak verdiği için beyazlarımla barışık yaşıyorum

Benim sagma makinasinin biberonu vardi ona devam ettim. Lansinoh tek delikli.
Aventinde biberonu var ama onu pek istemiyor.

Emzik olarakta kizimda cesit cesit emzik denedim almadi diye buda almaz dedim ilk fatos emzik denedim hemen aldi ona alisti. Wee baby ile fatos emzigin agzi ayni diye simdi wee baby kullaniyorum.

Sadece uykuya gecmek icin istiyor. Uyuyunca agzindan dusuyor hemen zaten. onun disinda oyle cokta emzik aramiyor

Benim de elimde avent var. Doğmadan almıştım ama 0-6 ay olmasına ragmen ağzına büyük geliyor diye vermedim. Sonra veririm dedim. Sonra da olmadı işte.

Ben de avent almıştım. Bir de wee aldım. İkisini de kabul etmiyor.

Emzirme uzmanları damlatmaz küt üçlü alıştırma bardakları mi oneriyor hem meme reddine engel oluyor hemde anne memesine yakın diye m bide meme ucu gibi başlıklı görmüştüm bı kere internette onlar bak istersen canım ben biberin kullanmıyorum ama bu tafsiyeleri gormustum

Evet bu süreç beni de zorladı,bir de ders eklenecek bu zorluğa.inşallah üstesinden gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…