• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim hergun var. Ishal değil ama ağrı. Merak etme 1-2 günden fazla olursa doktora sorarsin
Ağrı normal bana doktorum dediydi kaslar genişliyor rahimde, o yüzden ağrı normal hatta fitil yazdı bana ufak bi ağrıda mutlaka kullan anal yolla. Kasları gevşetmeye yardımcı olacak ağrın da azalacak dedi. Ama şu ishal çok kötü yaa :(

Sarı leblebi nohut mu canım? Deniycem inşallah tavsiyen için çok sağol 😘
Yok canim kavrulmus sari leblebi beyaz olan degil sari ustu siyah noktali olandan devami gelicek demistim az once biseyler atistirdim ilac icmek icin yine cikardim yedigimi bana hayirli olsun 🤧🤧

Gunaydn ..ocaen mumy kullanıyorum ya da Solgar folic asit de aldm dönüşümlü kullanyrm2. Tedirgin olmayın gunlk 400 mcg folik asıt kulllanmk lazm zatrn butun tabletlerde de o miktar var.Saglkcym detay Biliyrm ondan.😘
Bana saģlık ocağı doktoru Folbiol 5 mg diye ilaç verdi nette araştırdım ağır diyorlar tesirgin oldum bugün içmedim o yüzden. Duydun mu bu ilacı

Benimde ilk öğrendiğim hafta kanamam vardı fitil verdi o orucu bozmuyormuş iğneyi hafta da bir vuruluyorum zaten ama aklım çok karışık ilk defa oruç tutmamakla karşı karşıya kaldım 😔
Ben igneyi 4 gunde bir vuruluyorum progestani alinca bozmuyor mu

Kizima hamileyken yedi ay kustum ictigim suyu bile seviniyordum kusmuyorum diye mide bulantim vardi ama gelip geciyordu😔😔

Yok canim kavrulmus sari leblebi beyaz olan degil sari ustu siyah noktali olandan devami gelicek demistim az once biseyler atistirdim ilac icmek icin yine cikardim yedigimi bana hayirli olsun 🤧🤧
Canım bizde leblebi ceviz fındık fıstık falan aklına ne geliyorsa hepsinin toplamı anlamında kullanılır. O yüzden dediğini googleda arattım nohutumsu bişey çıktı o yüzden nohut mu dedim. 🤷
Ah canım ya yat dinlen birazcık. Rabbim yardıncın olsun

Kızlar benim bata daha 9 gün var, ama wc deyken ilk defa yoğun bi sarı akıntı geldi (kokusu yok) ovülasyondan sonra normalde akıntılarım bembeyaz olur. Bu ay rahim filmi çektim antibyotik kullandım ondanmıdır, yoksa bi belirti olabilirmi?
Burda hava sıcak ama ayaklarım 2 gündür buz gibi çorap olduğu halde hala ayağıma fan açıp ısıtıyorum.
Vee normalde ovülasyondan 2 gün sonra göğsüm ağrırdı bu ay hala ağrım yok.
Yorumlarmısınız kızlar 🙏🌹

Canım bizde leblebi ceviz fındık fıstık falan aklına ne geliyorsa hepsinin toplamı anlamında kullanılır. O yüzden dediğini googleda arattım nohutumsu bişey çıktı o yüzden nohut mu dedim. 🤷
Ah canım ya yat dinlen birazcık. Rabbim yardıncın olsun
Evet cnm nohutun kavrulmusu bizim burda sari leblebi diye geciyor ben cok faydasini gordum halada olur olmaz hemen yer icerim maden suyu ama sade olucak bende reflu oldugu icin zaten devamli tuketirim sade maden suyunu midemdeki yanmaya ve eksimeye iyi geliyor eyer gecirmesse gaviskon iciyorum zorda kalmadikca baska ilac tuktmek istemiyorum su durumda hap olarak mide koruyucu iciyordum sabahlari ama simdi basim agrisa bile agri kesici dahi icmiyorum

Kızlar benim bata daha 9 gün var, ama wc deyken ilk defa yoğun bi sarı akıntı geldi (kokusu yok) ovülasyondan sonra normalde akıntılarım bembeyaz olur. Bu ay rahim filmi çektim antibyotik kullandım ondanmıdır, yoksa bi belirti olabilirmi?
Burda hava sıcak ama ayaklarım 2 gündür buz gibi çorap olduğu halde hala ayağıma fan açıp ısıtıyorum.
Vee normalde ovülasyondan 2 gün sonra göğsüm ağrırdı bu ay hala ağrım yok.
Yorumlarmısınız kızlar 🙏🌹

Rahim filmi çekilen ay hamilelik şansı çok yüksek oluyor 😍😍😍😍

Çok iyiymiş. Tam da ihtiyacım olan bir bilgi. Diyet form bisküvi derken neyi kastettin canım? Türkiyede değilim de anlamadım dediğini. Fotosu varsa yollayabilirmisin belki bizim burda da vardır
ekledm canm

Eklentiler

• Screenshot_20200423-163947_Chrome.jpg
    Screenshot_20200423-163947_Chrome.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 12
Ayy inşallah kız, ama 9 gün önceden öyle akıntı gelirmiki?
Bu arada senin hamileliğin hayırlı olsun🌹🧿, inşallah bende tadarım bu duyguları.

Çok sağol canım inşallah sanada en kısa en hayırlı zamanda nasip olur. 💕
Bu akıntı mevzularını pek bilmiyorum aslında ben. Hangi zaman gelir neden gelir hiçbir bilgim yok 💕 sadece rahim filmini görünce atladım lafa 😀😀

Bide hamişler, fast food tüketeniniz var mı? Benim canım acayip çekiyor zararı olmazsa yiyebilirmiyim ki bazen? Siz yiyormusunuz?:KK51:
Benimde canim cekiyor ama guvenemiyorum vallaho normale donsek artik 😑

Teşekkür ederim cevabınız için şimdi sorduk crınone jel kullanmamı söyledi bol bol dinlenmeye devam haftaya randevum var umarım herşey yolundadır bazılarının 5 buçuk haftalıkken kalp atışı duyduğunu okumuştum doktor görünmüyor deyince çok korkuya kapıldım
Ben de aynı jelden kullanıyorum canım, çubuğun ucundaki kapağı kırdıktan sonra sırt üstü uzanıp dizleri kır, cubugu içeriye doğru uygula tupteki jeli sık. Birkaç defadan sonra daha kolay yapacaksın zaten. Jelden sonra evin içinde 15-20 dakika yürümen lazım.

Benim de akşam menüde patates ve pirinç lapası var anlaşılan 🤦
Evde giydiyim pantolonum incecikti şunu da yapıp gidip deyiştireyim derken üşüttüm sanırım. Kendi aptallığım. 😔 Midem de ağrıyor :KK43:
Geçer merak etme aslında nane içini isitir ama hamilete içilip içilmeyecegi hakkında bir bilgim yok

Back