- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Kol daha mı çok acıyor pekiBen koldan alıyorum göbeğim biraz dinlensin diye . Aynı etkiyi yapıyor içiniz ferah olsun
Canım ben dediğin gibi olduğunu hiç sanmıyorum.Düşük belirtisi değil söylediklerin.ve daha çok erken,asıl bebeğin bugünlerde tutunacak sana.Yediğinden,içinde biriken pıhtı olma ihtimali var.Sen umudunu kaybedersen zatem teslim olursun.psikoloji çok önemli.şimdi uzan ve bol bol dinlen hareket etme bana kalırsa.Bir kandan dolayı nasıl embryo gitti diye düşünürsün arkaaşım 5 aylıkken kanlar içinde kaldı yinede bebeği sapa sağlamdı.lütfen böyle düşünme,her kan ve kanama çeşitleri bebek kaybı demek değildir.Bol sıvı alMerhaba arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim benim transferin bugün 5. Günü düne kadar kasığımda batma oluyordu ama dün yani 4. Gün lavaboda afedersiniz büyük dışkıyla birlikte kan gördüm kabızlıktan değil zorlamadım kendimi ama embriyo düştü gibi hissediyorum o batmada geçti ondan sonra sanki sağ tarafımda birşey vardı düştü. Hemşireye sordum kan sulandırıcı iğneden kaynaklı olablir dedi ama bence vücudum embriyoyu attı daha önce negatif olan tedavilerinizde böyle durum yaşayan varmı acaba. Keşke vücutta bir pıhtı oluşmuş olsa bebekten hariç onu atmış olsa diye istiyorum ama çok umutsuzum
Yok bence hepside aynı yakıcı bı ilaç çünküKol daha mı çok acıyor peki
Canım benm transfer günün saymazsak 12. Gün 292ydi 14. Gün cok arttı 814 oldu. İki katına cıkmamış ama değerin iyi bence benmde 4. Gün embriyosuydu. Bence 14. Gün tekrr baktır.Kızlar 10.gun 177 12.gun 305 az mı artıs war nasıl sizce ya korkuyorım
Benim 3. Gun embriosu 10. Gun 114 13. Gun 341 çıktı doktorum normal civarlarda dedi umudunu kaybetme bence tutunmustur bol bol dinlenKızlar 10.gun 177 12.gun 305 az mı artıs war nasıl sizce ya korkuyorım
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir dünden beri o kadar çok üzüldüm ki rabbim hayırla sonuçlandırır inşallahCanım ben dediğin gibi olduğunu hiç sanmıyorum.Düşük belirtisi değil söylediklerin.ve daha çok erken,asıl bebeğin bugünlerde tutunacak sana.Yediğinden,içinde biriken pıhtı olma ihtimali var.Sen umudunu kaybedersen zatem teslim olursun.psikoloji çok önemli.şimdi uzan ve bol bol dinlen hareket etme bana kalırsa.Bir kandan dolayı nasıl embryo gitti diye düşünürsün arkaaşım 5 aylıkken kanlar içinde kaldı yinede bebeği sapa sağlamdı.lütfen böyle düşünme,her kan ve kanama çeşitleri bebek kaybı demek değildir.Bol sıvı alduanı eksik etme dinlen
Takrıbi aynıyız o zaman yanı sizin 12.gun 292 benm de transfer gunun saymazsak 12.gun 304 aynı sayılır. Benimde 4.gun :) salı tekrar baktrcam ınsaallah dua edinCanım benm transfer günün saymazsak 12. Gün 292ydi 14. Gün cok arttı 814 oldu. İki katına cıkmamış ama değerin iyi bence benmde 4. Gün embriyosuydu. Bence 14. Gün tekrr baktır.
Tebriklerrrr canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alBu siteyi iki yildir o kadar cok okudum ve takip ettim ki kendime bi umut yaratabilmek icin. Simdi belki bende birine umut olurum. En olmaz artik dediğim zamanda en caresiz umitsiz olduğum zamanda bugün ilk defa o testte pozitifi gördük. Ikinci tup bebek transferimizdi. Kalitesi cok iyi degildi doktor bile cok umut vermeden konuştu. Ama şükürler olsun o mükemmel olmayan embriyomuz can buldu. Kizlar lütfen umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah isteyen herkese bekleyen herkese yasatsin bu duyguyu. Butun kalbimle Dualarım sizinle❤
Canım sonucun iyi rahat ol %60 artış ve üzerini iyi kabul ediyor doktorlar endişelenecek bir durum yok sağlıkla ilerlesinKızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
Canım benim doktorum edtrofemi kalp atışını duyunca kes dedi prolutex ve coraspinide 10. HaftadaArkadaşlar , merak ediyorum gebelik tuttuktan sonra Estrofem ve Progestan ı doktorunuz daha ne kadar kullanmanızı söyledi.
İnşallah yükselir o canım bebeğinn seninleTakrıbi aynıyız o zaman yanı sizin 12.gun 292 benm de transfer gunun saymazsak 12.gun 304 aynı sayılır. Benimde 4.gun :) salı tekrar baktrcam ınsaallah dua edin
Canm hiçbir fikrim Yok inan benimde 9. Günüm bugün test vermeyi düşünüyorum herşeyin hayırlısı Rabb'im utandirmaz inşallah
Merhaba arkadaşlar benim doktorum transfer günü açıklama yapınca dediki yüz de yüz gelişim gösteren bi embriyoydu sana transfer ettiğim embriyo aynı şekilde embriyologda açıklama yaparken öyle dedi sizce bu ne kadar faydalı.İnşallah yükselir o canım bebeğinn seninle
Canm. Herkesin belirtisi bir olmuyor kendini üzüpte stres yapma sakın daha çok erken bende ona bakarsan niye ateşlenmem ve sarı akıntım var diye çok üzüldüm ama arkadaşlar sağolsun anlattılar bunlar iyiyiyede işaret olabilir moralimizi yüksek tutup bol bol dua edelim edelim ki Rabbim onları bize bağışlasınKızlar transferden sonra bugun 6.gunum ilk 4 gun kasık batmalarim vardı 2 gündür hiç belirtim yok acaba tutmadı mı diye çok korkuyorum
Amin canım teşekkür ederim gebelik testi yapmayı çok istiyorum da çok erken dahaCanm. Herkesin belirtisi bir olmuyor kendini üzüpte stres yapma sakın daha çok erken bende ona bakarsan niye ateşlenmem ve sarı akıntım var diye çok üzüldüm ama arkadaşlar sağolsun anlattılar bunlar iyiyiyede işaret olabilir moralimizi yüksek tutup bol bol dua edelim edelim ki Rabbim onları bize bağışlasın
İki katına illa çıkması gerekmiyor aslında %60 artış bekleniyor en az sizde %60dan fazla gözüküyor sorun yok siz içinizi ferah tutunKızlar
Kızlar yardımcı olcak yok mu4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?