2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım ben dediğin gibi olduğunu hiç sanmıyorum.Düşük belirtisi değil söylediklerin.ve daha çok erken,asıl bebeğin bugünlerde tutunacak sana.Yediğinden,içinde biriken pıhtı olma ihtimali var.Sen umudunu kaybedersen zatem teslim olursun.psikoloji çok önemli.şimdi uzan ve bol bol dinlen hareket etme bana kalırsa.Bir kandan dolayı nasıl embryo gitti diye düşünürsün arkaaşım 5 aylıkken kanlar içinde kaldı yinede bebeği sapa sağlamdı.lütfen böyle düşünme,her kan ve kanama çeşitleri bebek kaybı demek değildir.Bol sıvı al duanı eksik etme dinlen

Kızlar 10.gun 177 12.gun 305 az mı artıs war nasıl sizce ya korkuyorım
Canım benm transfer günün saymazsak 12. Gün 292ydi 14. Gün cok arttı 814 oldu. İki katına cıkmamış ama değerin iyi bence benmde 4. Gün embriyosuydu. Bence 14. Gün tekrr baktır.

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir dünden beri o kadar çok üzüldüm ki rabbim hayırla sonuçlandırır inşallah

Arkadaşlar , merak ediyorum gebelik tuttuktan sonra Estrofem ve Progestan ı doktorunuz daha ne kadar kullanmanızı söyledi.

Kızlar benım bugun lekelenmem olmus camasırımda gordum tam kırmızımı kahve mi ıdrak edemedım silinincede hala leke gelıyo. Jelden mi bu yoksa düşük mü anlayamadım. Ne yapacagımıda bılmıyorum

Canım benm transfer günün saymazsak 12. Gün 292ydi 14. Gün cok arttı 814 oldu. İki katına cıkmamış ama değerin iyi bence benmde 4. Gün embriyosuydu. Bence 14. Gün tekrr baktır.
Takrıbi aynıyız o zaman yanı sizin 12.gun 292 benm de transfer gunun saymazsak 12.gun 304 aynı sayılır. Benimde 4.gun :) salı tekrar baktrcam ınsaallah dua edin

Bendeki neyin rahatlığı bilmiyorum. Bugün transferden sonra 12. Günüm. Hiç test yapmadım ne israr ne kan yarın yapmayı düşünüyorum ama düşüncesi bile karnımı ağrıtıyor ya olmazsa diye

Tebriklerrrr canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al

Kızlar

Kızlar yardımcı olcak yok mu 4.gun embriyosu 10.gun 177 cıktı 12.gun 305 artıs nasıl olmalı ki nasıl bu deger ler
Canım sonucun iyi rahat ol %60 artış ve üzerini iyi kabul ediyor doktorlar endişelenecek bir durum yok sağlıkla ilerlesin

Kızlar transferden sonra bugun 6.gunum ilk 4 gun kasık batmalarim vardı 2 gündür hiç belirtim yok acaba tutmadı mı diye çok korkuyorum

İnşallah yükselir o canım bebeğinn seninle
Merhaba arkadaşlar benim doktorum transfer günü açıklama yapınca dediki yüz de yüz gelişim gösteren bi embriyoydu sana transfer ettiğim embriyo aynı şekilde embriyologda açıklama yaparken öyle dedi sizce bu ne kadar faydalı.

Kızlar transferden sonra bugun 6.gunum ilk 4 gun kasık batmalarim vardı 2 gündür hiç belirtim yok acaba tutmadı mı diye çok korkuyorum
Canm. Herkesin belirtisi bir olmuyor kendini üzüpte stres yapma sakın daha çok erken bende ona bakarsan niye ateşlenmem ve sarı akıntım var diye çok üzüldüm ama arkadaşlar sağolsun anlattılar bunlar iyiyiyede işaret olabilir moralimizi yüksek tutup bol bol dua edelim edelim ki Rabbim onları bize bağışlasın

Amin canım teşekkür ederim gebelik testi yapmayı çok istiyorum da çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…