- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @pissa
- 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
- @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz
- @gulgulgulgul20202020
- @Peanuttt
- A alLaayaaaaaaaaaa
- @My heaven
- S sevgiliseyyah
LadyNurr - @Violett90
- @Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @EsrRam
- @cengelliigne
- @Esraesrael
- @Mucizem33
- @Nefesim45
- @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
nitro 5.Gün embriyosu - @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
Ebrarinannesii -4ağustos-çift-5gün embriyosu - @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
Canım sana bunu düşündüren ne? Olmayacaksa bile sen elinden geleni yap,umut et, dua et.İnşallah tutar kendini sıkıntıya sokma, sana bunu düşündüren şeylerden uzaklaşki yavrun da hissetsin sana sımsıkı tutunsun.İnşallah hepimiz burada pozitifi görcez aynı şekilde sen de..Bol bol dua et seni de eklicem dualarıma.Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
Ama bende 2. Ye hazırlancam gibi sanki içim öyle diyo
Yumurtaların büyüdüğü içindir, okadar ilaç, hormon vs kullanıyoruz yumurtalıklar aşırı uyarılıyor.Bu sefer de böyle bir yan etkisi olmuş olabilir.Bende hiç öyle bol nol yumurta olmuyor malesef 5-7 arası oluyor genelde. Acaba unuttum mu önceden de mi böyle ağrı yapıyordu diyorum ama yok ağrı yoktu hele ki ilk günlerde. Ama bu kez bu sabah 4 te sancıyla uyandım kasıktan bacağa vuran keskin bir sancı. Sürekli sancım var ama sabaha karşı feciydi kıvrandım resmen. İnşallah iyi şeylere işarettir. İnşallah siz de bende hepimiz de güzel sonuçlar alalım çektiğimiz bunca acıya değsin inşallah.
Aaaaa umutsuzluk yasak bakBen yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
Tek bi sebep yok aslında sürekli engebeli yollardan geçtiğim için iyi şeyler beni bulmaz diyemi böyleyim bilmiyorum.Canım sana bunu düşündüren ne? Olmayacaksa bile sen elinden geleni yap,umut et, dua et.İnşallah tutar kendini sıkıntıya sokma, sana bunu düşündüren şeylerden uzaklaşki yavrun da hissetsin sana sımsıkı tutunsun.İnşallah hepimiz burada pozitifi görcez aynı şekilde sen de..Bol bol dua et seni de eklicem dualarıma.
Bende senin gibi düşünüyorum ama paylaşamıyorum kimseyle. Sende elinden geleni yap için rahat olsun keşke dememek için.Aaaaa umutsuzluk yasak bakCanım şaka bir yana iyi düşün iyi olsun stres en kötü düşmanımız bana kalsa İnan hayatım boyunca hiç çocuk doğuramayacağım diye düşünüyorum al bi de burdan yak Sen elinden geleni yaptın yapıyorsun şimdi güzel düşünme vakti ♥♥
İçini Döksen de kimse anlamaz bi de elalemin akrabasının çocuğu 8 sene olmamış kurbağa kanı içmiş olmuş deyip akıl vereni bile duydu bu kulaklarBende senin gibi düşünüyorum ama paylaşamıyorum kimseyle. Sende elinden geleni yap için rahat olsun keşke dememek için.
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar kimseyle paylaşılmıyo dökemiyosun içini
İçimdeki ses dile gelmiş gibi yazmışsınız.İçini Döksen de kimse anlamaz bi de elalemin akrabasının çocuğu 8 sene olmamış kurbağa kanı içmiş olmuş deyip akıl vereni bile duydu bu kulaklarKimse senin ne yollardan geçtiğini ne uğraşlar verdiğini anlamaz.. Ee çocuk yok mu sorularını duymamak için topluluğa bile giresin gelmez bir de nispetçi arkadaş grubun vardır ve her biri instamom gibidir velhasıl biz Türklere özgüdür çocuk doğurmanın güç gösterisi olduğu Bazen başımı alıp gitmek isteği oluyor içim de
Allah ım hepimiz mi aynı şeyleri yaşıyoruz ya bu dunya da birtek kendileri çocuk doğurmuş gibi sabah akşam çocuk resimleri bebek kıyafetleri çocuklarının yüzünü gizlerler birde Allah diyorum sadece başka diyecek birşey yok. mesela beni varacakları başka hiç bir konu yok yaramızı gören tuzu esirgemiyor çok sukurİçini Döksen de kimse anlamaz bi de elalemin akrabasının çocuğu 8 sene olmamış kurbağa kanı içmiş olmuş deyip akıl vereni bile duydu bu kulaklarKimse senin ne yollardan geçtiğini ne uğraşlar verdiğini anlamaz.. Ee çocuk yok mu sorularını duymamak için topluluğa bile giresin gelmez bir de nispetçi arkadaş grubun vardır ve her biri instamom gibidir velhasıl biz Türklere özgüdür çocuk doğurmanın güç gösterisi olduğu Bazen başımı alıp gitmek isteği oluyor içim de
Artık laf duymamak için ne bayram ne düğün hiç bir yere gitmeden evde oturmak zorunda kalıyoruz böyle insanlar yüzünden lütfen Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Rabbimİçimdeki ses dile gelmiş gibi yazmışsınız.
Evet birileri güldüğünü görür yakıştıramaz biz bunu çocuktan vururuz der.
Yada onlarca insanın içinde ne beceriksizsin doktora git bari derler
Bende yalnız kalmak istiyorum artık hiç sevmesemde.
İnsanlar çok acımasız
Allah görüyo herkesi.Artık laf duymamak için ne bayram ne düğün hiç bir yere gitmeden evde oturmak zorunda kalıyoruz böyle insanlar yüzünden lütfen Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Rabbim
Bende oldu ama benim sayı anormal çıktı sonrasında .Kızlar daha önce gonal f bende böyle ağrı yapmamıştı bu kez kasıktan bacağa vuran bir ağrı var sizde de oluyor mu bu durum?
Kuzum dur ya şimdiden daha yeni transferin neden olumsuz düşündün .Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
Merhaba bende reglimi bekliyorum. Bugün olmam lazım normalde.Bekleyince zaman geçmiyor sanki yaKızlar nasılsınızzben regle şafak sayıyorum son 14 gün stressten reglim kaçmasa bari transfer olacak olanlar neler yapıyosunuz ? Yakında kimlerin var ?
Bekleyince gelmiyo bende öyle bişey var yani olmam gereken 14 hün sonra ama kesin en az 5 gün ileri atarMerhaba bende reglimi bekliyorum. Bugün olmam lazım normalde.Bekleyince zaman geçmiyor sanki ya
Benim ilk transferin olacak süreci de bilmiyorum o yüzden de biraz heyecanla bekliyorum. Amin hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallahBekleyince gelmiyo bende öyle bişey var yani olmam gereken 14 hün sonra ama kesin en az 5 gün ileri ataralıştım hiç stres yapmıyorum zaten ben ilk iki hafta burada estrofem kullanacağım sonra türkiyeye geleceğim bakalım hayırlısı sizd az kalmış ♥
Dualarım seninle canım böyle olumsuz düşünürsen olacağı varsa da olmaz negatif enerji gönderme inşallahhh tutunmuştur sana bebişin sımsıkı kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosu?Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
5.gün embriyosuDualarım seninle canım böyle olumsuz düşünürsen olacağı varsa da olmaz negatif enerji gönderme inşallahhh tutunmuştur sana bebişin sımsıkı kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosu?
Bu sayfada umutsuzluğa yer yok kuzumTek bi sebep yok aslında sürekli engebeli yollardan geçtiğim için iyi şeyler beni bulmaz diyemi böyleyim bilmiyorum.
Yapacak hiçbişey yok gerçekten sadece bekliycem.
Bayramın 2.günü test yaptır dedilèr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?