• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @pissa
  2. 7 78kova 2.denem 5.gün embriyosu
  3. @Muallimezzz 5. Gün embriyosu-çift-18 temmuz🧿:anneadayı:
  4. @gulgulgulgul20202020
  5. @Peanuttt
  6. A alLaayaaaaaaaaaa
  7. @My heaven
  8. S sevgiliseyyah
  9. LadyNurr LadyNurr
  10. @Violett90
  11. @Nezara
  12. @Mehder38
  13. @Cobanyildizi35
  14. @EsrRam
  15. @cengelliigne
  16. @Esraesrael
  17. @Mucizem33
  18. @Nefesim45
  19. @Alikla 1 tane 5. Gün embriyosu
  20. nitro nitro 5.Gün embriyosu
  21. @Aponjj 1.deneme 5. Gün embriyosu
  22. Ebrarinannesii Ebrarinannesii -4ağustos-çift-5gün embriyosu
  23. @pinkbuyu -8ağustos-5.gün embriyosu
Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
Ama bende 2. Ye hazırlancam gibi sanki içim öyle diyo

Banada dua edin.
Canım sana bunu düşündüren ne? Olmayacaksa bile sen elinden geleni yap,umut et, dua et.İnşallah tutar kendini sıkıntıya sokma, sana bunu düşündüren şeylerden uzaklaşki yavrun da hissetsin sana sımsıkı tutunsun.İnşallah hepimiz burada pozitifi görcez aynı şekilde sen de..Bol bol dua et seni de eklicem dualarıma.

Bende hiç öyle bol nol yumurta olmuyor malesef 5-7 arası oluyor genelde. Acaba unuttum mu önceden de mi böyle ağrı yapıyordu diyorum ama yok ağrı yoktu hele ki ilk günlerde. Ama bu kez bu sabah 4 te sancıyla uyandım kasıktan bacağa vuran keskin bir sancı. Sürekli sancım var ama sabaha karşı feciydi kıvrandım resmen. İnşallah iyi şeylere işarettir. İnşallah siz de bende hepimiz de güzel sonuçlar alalım çektiğimiz bunca acıya değsin inşallah.
Yumurtaların büyüdüğü içindir, okadar ilaç, hormon vs kullanıyoruz yumurtalıklar aşırı uyarılıyor.Bu sefer de böyle bir yan etkisi olmuş olabilir.

Banada dua edin.
Aaaaa umutsuzluk yasak bak 🙈 Canım şaka bir yana iyi düşün iyi olsun stres en kötü düşmanımız 🤦🏽‍♀️ bana kalsa İnan hayatım boyunca hiç çocuk doğuramayacağım diye düşünüyorum al bi de burdan yak 😂😂 Sen elinden geleni yaptın yapıyorsun şimdi güzel düşünme vakti ♥️♥️

Canım sana bunu düşündüren ne? Olmayacaksa bile sen elinden geleni yap,umut et, dua et.İnşallah tutar kendini sıkıntıya sokma, sana bunu düşündüren şeylerden uzaklaşki yavrun da hissetsin sana sımsıkı tutunsun.İnşallah hepimiz burada pozitifi görcez aynı şekilde sen de..Bol bol dua et seni de eklicem dualarıma.
Tek bi sebep yok aslında sürekli engebeli yollardan geçtiğim için iyi şeyler beni bulmaz diyemi böyleyim bilmiyorum.
Yapacak hiçbişey yok gerçekten sadece bekliycem.
Bayramın 2.günü test yaptır dedilèr

Aaaaa umutsuzluk yasak bak 🙈 Canım şaka bir yana iyi düşün iyi olsun stres en kötü düşmanımız 🤦🏽‍♀️ bana kalsa İnan hayatım boyunca hiç çocuk doğuramayacağım diye düşünüyorum al bi de burdan yak 😂😂 Sen elinden geleni yaptın yapıyorsun şimdi güzel düşünme vakti ♥♥
Bende senin gibi düşünüyorum ama paylaşamıyorum kimseyle. Sende elinden geleni yap için rahat olsun keşke dememek için.
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar kimseyle paylaşılmıyo dökemiyosun içini

Bende senin gibi düşünüyorum ama paylaşamıyorum kimseyle. Sende elinden geleni yap için rahat olsun keşke dememek için.
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar kimseyle paylaşılmıyo dökemiyosun içini
İçini Döksen de kimse anlamaz bi de elalemin akrabasının çocuğu 8 sene olmamış kurbağa kanı içmiş olmuş deyip akıl vereni bile duydu bu kulaklar 😂😂😂🤦🏽‍♀️ Kimse senin ne yollardan geçtiğini ne uğraşlar verdiğini anlamaz.. Ee çocuk yok mu sorularını duymamak için topluluğa bile giresin gelmez bir de nispetçi arkadaş grubun vardır ve her biri instamom gibidir velhasıl biz Türklere özgüdür çocuk doğurmanın güç gösterisi olduğu 🤦🏽‍♀️ Bazen başımı alıp gitmek isteği oluyor içim de

İçini Döksen de kimse anlamaz bi de elalemin akrabasının çocuğu 8 sene olmamış kurbağa kanı içmiş olmuş deyip akıl vereni bile duydu bu kulaklar 😂😂😂🤦🏽‍♀️ Kimse senin ne yollardan geçtiğini ne uğraşlar verdiğini anlamaz.. Ee çocuk yok mu sorularını duymamak için topluluğa bile giresin gelmez bir de nispetçi arkadaş grubun vardır ve her biri instamom gibidir velhasıl biz Türklere özgüdür çocuk doğurmanın güç gösterisi olduğu 🤦🏽‍♀️ Bazen başımı alıp gitmek isteği oluyor içim de
İçimdeki ses dile gelmiş gibi yazmışsınız.
Evet birileri güldüğünü görür yakıştıramaz biz bunu çocuktan vururuz der.
Yada onlarca insanın içinde ne beceriksizsin doktora git bari derler
Bende yalnız kalmak istiyorum artık hiç sevmesemde.
İnsanlar çok acımasız

Allah ım hepimiz mi aynı şeyleri yaşıyoruz ya bu dunya da birtek kendileri çocuk doğurmuş gibi sabah akşam çocuk resimleri bebek kıyafetleri çocuklarının yüzünü gizlerler birde Allah diyorum sadece başka diyecek birşey yok. mesela beni varacakları başka hiç bir konu yok yaramızı gören tuzu esirgemiyor çok sukur 🙄🙄🙄🙄

İçimdeki ses dile gelmiş gibi yazmışsınız.
Evet birileri güldüğünü görür yakıştıramaz biz bunu çocuktan vururuz der.
Yada onlarca insanın içinde ne beceriksizsin doktora git bari derler
Bende yalnız kalmak istiyorum artık hiç sevmesemde.
İnsanlar çok acımasız
Artık laf duymamak için ne bayram ne düğün hiç bir yere gitmeden evde oturmak zorunda kalıyoruz böyle insanlar yüzünden lütfen Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Rabbim

Artık laf duymamak için ne bayram ne düğün hiç bir yere gitmeden evde oturmak zorunda kalıyoruz böyle insanlar yüzünden lütfen Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip et Rabbim
Allah görüyo herkesi.
Bize ailemiz olmayanın yanında konuşulmaz gözüne sokulmaz diye büyütüldük ama en sevdiğim güvendiğim arkadaşım sosyal medyada bi fotomu görsün hemen çocuk fotosu atar.
Görümcem olacak yılan 3 çocuklu ve her paylaşımı çocuk annelik ve aile olmak mjlı
1 yıldır maddi manevi ne çektiğimi ben bilirim kim daha çok hakediyo rabbime kalmış.
Kimseye acımı belli etmedim
Herşeyden kıstım dünya kadar para harcadık kimseden yardım istemedik
Aylarca iğne ilaç.... Heryerim delik deşik mosmor.... Ençokta kalbim yaralı
Her seferinde bir umut giydim o yeşil önlüğü o iğrenç ameliyathaneye titreyerek girdim.
O itici masaya allaha emanet yattım.
Evime kapandım ruhumu iyileştirmeye çalıştım.
Ama izin vermediler sağolsunlar

Banada dua edin.
Kuzum dur ya şimdiden daha yeni transferin neden olumsuz düşündün .

Kızlar nasılsınızz 🥰🥰 ben regle şafak sayıyorum son 14 gün 🙄🙄 stressten reglim kaçmasa bari 😂 transfer olacak olanlar neler yapıyosunuz ? Yakında kimlerin var ?

Merhaba bende reglimi bekliyorum. Bugün olmam lazım normalde.Bekleyince zaman geçmiyor sanki ya 🙈
Bekleyince gelmiyo bende öyle bişey var yani olmam gereken 14 hün sonra ama kesin en az 5 gün ileri atar 😂 alıştım hiç stres yapmıyorum zaten ben ilk iki hafta burada estrofem kullanacağım sonra türkiyeye geleceğim bakalım hayırlısı sizd az kalmış ♥️

Bekleyince gelmiyo bende öyle bişey var yani olmam gereken 14 hün sonra ama kesin en az 5 gün ileri atar 😂 alıştım hiç stres yapmıyorum zaten ben ilk iki hafta burada estrofem kullanacağım sonra türkiyeye geleceğim bakalım hayırlısı sizd az kalmış ♥
Benim ilk transferin olacak süreci de bilmiyorum o yüzden de biraz heyecanla bekliyorum. Amin hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah ❤️

Banada dua edin.
Dualarım seninle canım böyle olumsuz düşünürsen olacağı varsa da olmaz negatif enerji gönderme inşallahhh tutunmuştur sana bebişin sımsıkı kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosu?

Dualarım seninle canım böyle olumsuz düşünürsen olacağı varsa da olmaz negatif enerji gönderme inşallahhh tutunmuştur sana bebişin sımsıkı kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosu?
5.gün embriyosu
4yılın sonunda 1yıl uğraştım ilk transferim.
Yumurta sayısı aşırı düşük benim.
İnşallah sağolasın. Sendemi düşünüyosun

Tek bi sebep yok aslında sürekli engebeli yollardan geçtiğim için iyi şeyler beni bulmaz diyemi böyleyim bilmiyorum.
Yapacak hiçbişey yok gerçekten sadece bekliycem.
Bayramın 2.günü test yaptır dedilèr
Bu sayfada umutsuzluğa yer yok kuzum 😂herkes hamile kalacak Allah’ın izniyle Hemen seni uğurlu listemize ekleyeyim hemen istersen😊

Back
X