2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ah ne güzel dua etmişsin şimdi gördüm canım benim Allah razı olsun gönülden kocaman amin diyorum cümlemiz için

Canım çok özür diliyorum yanlış yazmışım Sperm FISH Testi yaptırdık orada cıktı sperm DNA Hasarımız bizim %19 du trizomi 21 yani down sendromu çıkan kapsamlı test Sperm FISH Testi adı. İstanbul Düzen Labaratuarında 1.100 TL idi en son

Allah razı olsun kuzum inşallah cümlemize rabbim evladı kucağına sağlıkla alma sevinci versin hevesimiz Kursagımızda kalmasın

sperm DNA hasarını da sperm FISH testini de ben kendim araştırıp yaptırttım ve bulunduğum Bahceci Fulya merkezi doğru yaptırdığımı söylediler keşke bana baştan yaptırın deselerdi ama işte şu 3,5 sene bize de acı tecrübeler oldu ben yeni başlayanlara hep şunu söylüyorum bu iş meşakkatli maddi manevi çok zor bir yol ama bu yola girmeden tüm testleri yaptırıp öyle başlanmalı (kadın veya erkek kim de bir zorluk cıktıysa o kişiye yönelmeli ) yoksa bu acıları yaşayıp psikolojinin sağlam kalması da zor deneye deneye sonlara geldik inşallah diyorum

merhaba,
Benim de ağustosun 7 ya da 8 inde transfer olacak. Şimdi estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor. Ne yemem lazım. İlk defa transfer olcam. 3. Gün 3 embriyo donduruldu. Cozdurulup 5. Gün de transfer edecek doktorum.
Şimdiden panik oldum. Sanki tutmayacak gibi hissediyorum. Bir sonraki tup bebeği nerede yaptırırım diye araştırıyorum.
Tekrar tekrar tedavi olmamak için romatizma testlerine de baktircam. Tiroit değerim artmış mj onun testine de baktircam. Sizlerin önereceğim yemek içme ek ilave gıdalar var mi bu aşamada?

Ağustos 7 ya da 8 inde dedi doktorum transfer icin

Canım daha önce de yazmıştım genel olarak sağlıklı beslenmen yeterli akdeniz tipi balık yeşillik sebze meyve transfer zamanı ilikli kemik suyu havuç suyu ananas incir kuru yemişler.Takviye olarak omega 3 epası 500 üzerinde olan.Folik asit zaten doktorun vermiştir.Herhangi bir multivitamin kullanabilirsin kadınlar için olanlar var, resveratrol var kuvvetli bir antioksidan.Ben vitaminleri 6 ay boyunca kullandım yumurta toplama öncesi sonrası.Şimdi bıraktım transferim yaklaşıyor.Birde meditasyon ve dua etmek baya rahatlatıyor.

Son düzenleme:
Şimdiden yenilgiyi kabul etmiş gibi tutmayacak gibi hissediyorum demişsiniz neden böyle karamsarlık yapmayın psikoloji çok önemli. O embriyo size transfer edildiği anda siz tutsun ya da tutmasın test gününe kadar biyolojik hamilesiniz sürekli pozitif olun hatta karnınıza dokunun, sevin konuşun bebişle. Sımsıkı tutun anneye deyin. Ama hiç bir zaman bu olmayacak diye tedaviye başlamayın. Dua edin bol bol, Kuran okuyun, bilmiyorsanız telefondan açın dinleyin. Ama her şeyden önemlisi pozitif olun, tutmama ihtimalini her daim bilin ama tutacak gibi güzel hayaller kurun moralinizi yükseltin. İnşallah tutacak ve bu yazdıklarınıza bakıp güleceksiniz yaa ne kadar karamsarmışım ben diye

İyi geceler hepinize bu ay transfer olup ama listemizde yer alan M Muallimezzz arkadaşımız hamile kendisini tebrik ediyorum darısı listemizde yer alan tüm arkadaşlarımıza ayağını sürüsün hepimiz peşinden gidelim Maşallah arkadaşımıza

Canım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah

Canım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah
Maşallah tebrik ederim ne güzel bir haber bu Allah hepimize nasip etsin sağlıkla hamile kalıp evlatlarımızı kucağımıza almayı inşallah hadi bakalım 2020 bizim yılımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…