- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
insallah canim bu sayfa bize şans getirir insalalhİnşallah bu defa son olur inşallah pozitifi görürsün ve sağlıkla ilerler
Ah ne güzel dua etmişsin şimdi gördüm canım benim Allah razı olsun gönülden kocaman amin diyorum cümlemiz içinAllah güç versin inşallah maddi, manevi. İnşallah bu kez olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Geçen kızlardan biri serum dan bahsetmişti. Bende onu araştırıyorum şuan. Allah mübarek cuma hürmetine, zilhicce ayı niyetine dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Canım çok özür diliyorum yanlış yazmışım Sperm FISH Testi yaptırdık orada cıktı sperm DNA Hasarımız bizim %19 du trizomi 21 yani down sendromu çıkan kapsamlı test Sperm FISH Testi adı. İstanbul Düzen Labaratuarında 1.100 TL idi en sonCanım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Peki down dna hasar testi ile mi anlaşılıyor?Yoksa ayrı bir test mi yapılıyor.Bizde dna hasar testi yaptırdık çünkü sadece %3 hasar çıktı, başka birşey yazmıyor raporda.
Allah razı olsun kuzum inşallah cümlemize rabbim evladı kucağına sağlıkla alma sevinci versin hevesimiz Kursagımızda kalmasınÇok geçmiş olsun, çok zor günler geçirmişsiniz gerçekten.Şansınız bol olsun inşallah, bu defa herşey çok güzel olsun
DNA hasar testini yaptırmayı siz mi istediniz acaba?bizim de düşükten sonra genetiğe gönderildi ama herhangi bir durum gözlenmemiştir diye rapor geldi. Genetik testinden farklı birşey mi bu bahsettiğiniz acaba?[/
Ağustos 7 ya da 8 inde dedi doktorum transfer icinİyi akşamlar kızlar transfer günü netleşen olursa beni atiketleyerek yazarsa sevinirim ona göre listeyi güncellerim bir de listede adı olmayan varsa lütfen bana bildirsin hepinize güzel tedaviler diliyorum inanıyorum çok bereketli olacak Ağustos ayı
Canım daha önce de yazmıştım genel olarak sağlıklı beslenmen yeterli akdeniz tipi balık yeşillik sebze meyve transfer zamanı ilikli kemik suyu havuç suyu ananas incir kuru yemişler.Takviye olarak omega 3 epası 500 üzerinde olan.Folik asit zaten doktorun vermiştir.Herhangi bir multivitamin kullanabilirsin kadınlar için olanlar var, resveratrol var kuvvetli bir antioksidan.Ben vitaminleri 6 ay boyunca kullandım yumurta toplama öncesi sonrası.Şimdi bıraktım transferim yaklaşıyor.Birde meditasyon ve dua etmek baya rahatlatıyor.merhaba,
Benim de ağustosun 7 ya da 8 inde transfer olacak. Şimdi estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor. Ne yemem lazım. İlk defa transfer olcam. 3. Gün 3 embriyo donduruldu. Cozdurulup 5. Gün de transfer edecek doktorum.
Şimdiden panik oldum. Sanki tutmayacak gibi hissediyorum. Bir sonraki tup bebeği nerede yaptırırım diye araştırıyorum.
Tekrar tekrar tedavi olmamak için romatizma testlerine de baktircam. Tiroit değerim artmış mj onun testine de baktircam. Sizlerin önereceğim yemek içme ek ilave gıdalar var mi bu aşamada?
Şimdiden yenilgiyi kabul etmiş gibi tutmayacak gibi hissediyorum demişsiniz neden böyle karamsarlık yapmayın psikoloji çok önemli. O embriyo size transfer edildiği anda siz tutsun ya da tutmasın test gününe kadar biyolojik hamilesiniz sürekli pozitif olun hatta karnınıza dokunun, sevin konuşun bebişle. Sımsıkı tutun anneye deyin. Ama hiç bir zaman bu olmayacak diye tedaviye başlamayın. Dua edin bol bol, Kuran okuyun, bilmiyorsanız telefondan açın dinleyin. Ama her şeyden önemlisi pozitif olun, tutmama ihtimalini her daim bilin ama tutacak gibi güzel hayaller kurun moralinizi yükseltin. İnşallah tutacak ve bu yazdıklarınıza bakıp güleceksiniz yaa ne kadar karamsarmışım ben diyemerhaba,
Benim de ağustosun 7 ya da 8 inde transfer olacak. Şimdi estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor. Ne yemem lazım. İlk defa transfer olcam. 3. Gün 3 embriyo donduruldu. Cozdurulup 5. Gün de transfer edecek doktorum.
Şimdiden panik oldum. Sanki tutmayacak gibi hissediyorum. Bir sonraki tup bebeği nerede yaptırırım diye araştırıyorum.
Tekrar tekrar tedavi olmamak için romatizma testlerine de baktircam. Tiroit değerim artmış mj onun testine de baktircam. Sizlerin önereceğim yemek içme ek ilave gıdalar var mi bu aşamada?
Tamam canım hayırlı olsun ekliyorum kaçıncı gün embriyosu belli mi?Ağustos 7 ya da 8 inde dedi doktorum transfer icin
5. Gün olacak.Tamam canım hayırlı olsun ekliyorum kaçıncı gün embriyosu belli mi?
Canım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallahİyi geceler hepinize bu ay transfer olup ama listemizde yer alan M Muallimezzz arkadaşımız hamile kendisini tebrik ediyorum darısı listemizde yer alan tüm arkadaşlarımıza ayağını sürüsün hepimiz peşinden gidelim Maşallaharkadaşımıza
Maşallah tebrik ederim ne güzel bir haber buCanım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah
Harika haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizeCanım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah
Amin canım :)Harika haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize
Evet kesinlikle var maşallahBu bugünkü testim koyulaşma var mı
Çok da güzel koyulaşmış canım içini ferah tut zaten kan testi de pozitif Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu bugünkü testim koyulaşma var mı
Kuzum 6.gün değeri 37 Di 7. Gün değeri 75çok şükür darısı sizeÇok da güzel koyulaşmış canım içini ferah tut zaten kan testi de pozitif Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?