2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar nasılsınızz ben regle şafak sayıyorum son 14 gün stressten reglim kaçmasa bari transfer olacak olanlar neler yapıyosunuz ? Yakında kimlerin var ?
Ben de adeti bekliyorum eger gecikmezse ya da erken gelmezse 8 gun kaldi. Surekli ananas avakado kabak cekirdegi ve ceviz yiyorum.
Bir de doktor Gynositol diye bir ilac vermis sabah aksam onu kullaniyorum.

Ben de adeti bekliyorum eger gecikmezse ya da erken gelmezse 8 gun kaldi. Surekli ananas avakado kabak cekirdegi ve ceviz yiyorum.
Bir de doktor Gynositol diye bir ilac vermis sabah aksam onu kullaniyorum.
Oh kuzum ben avokadoyu hiç sevmiyorum ya nasıl yiyosunuz çok yağlı geliyor

Bayaaa uğraşmışsın canım bu uğraşların sağlıklı bir bebişle taçlandırsın Rabbim

Ben onun yontemini buldum ananasi ve avakadoyu kucuk parcalara kesiyorum catala ayni anda once avakadoyu sapliyorum sonra ananasi
İkisini ayni anda yiyince avakadonun tadini hic almiyorsun bile hatta once ananas sonra avakado sonra yine ananas saplarsan tadindan yenmez

Rabbim kalbine göre versin güzel güzel döllensin yumurtaların sana hayırlı sağlıklı evlatların olsun

Ben de labne peynirle karıştırıp eziyorum, her sabah etimek, wasa veya kızarmış ekmek üstüne koyup yiyorum yada ekmek arası köfte et veya dürüm gibi şeyler yapıyorsan avokadoyu ezip soğan domates doğrayıp içine sos olarak ekmeğine de sürebilirsin efsane oluyor.Tabi bunlar için olgunlaşmış güzel avokado olması lazım sert avokado ben de yiyemiyorum ağzımda büyüyor.

Bizim durumumuzdaki insanları çevre dahada çıkmaza sokuyo nekadar takmıyorum desekte bilinçaltına yerleşiyo.
Kayınvalden gelse neolacak üzüyo seni boşver gelmesin mesafe koy ağzına geleni söyleyemesin.
İnşallah allah bizide güldürür inşallah canım

İyi dusun iyi olsun lutfen guzel seyler dusun olacak de kendini hazirla olacagina inandir
En kotu hep birlikte aglariz sonra yine ayaga kalkariz
Ama bu gunleri olacak diye guzel gecir canim
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Mecburen kalkıyoruz ayağa hayat devam ediyo bizide bizden başka kimse düşünmeyecek mecburuz güçlü durmaya

Olgunlasmamis avokadoyu gunese koydugunuzda bir gun icinde olgunlasiyor yakinda yetistirmeye de baslayacagim cunku tanesi 10 tl ve her gun yiyorum

Bak bu güzel fikir bi denemeliyim bugün köfte yapacam

Olgunlasmamis avokadoyu gunese koydugunuzda bir gun icinde olgunlasiyor yakinda yetistirmeye de baslayacagim cunku tanesi 10 tl ve her gun yiyorum
Evet olgunu bulmak zor ben de en az 5-6 tane alıyorum bekletiyorum olgunlaşması için.Bazen marketlerde çok indirim oluyor, yine en güzelleri migrosta ama.

Emin ol bu sefer olacak☺ Ben inaniyorum
İnşallah olur.
Kendimi kadın gibi hissetmiyorum.
1 kez bile hamile kalmadım düşük yapana özenilirmi yemin ederim okadar özendimki enazından gebe kalabiliyo diye.
Öyle işte....
Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim

Ben de hic hamile kalamadim ne kimyasal ne bisey
2 yil oldu... hamile kalabilmek nasil bir duygu hic bir fikrim bile yok
Bize de nasip olacak en kisa zamanda

Ben de hic hamile kalamadim ne kimyasal ne bisey
2 yil oldu... hamile kalabilmek nasil bir duygu hic bir fikrim bile yok
Bize de nasip olacak en kisa zamanda
Merak ediyorum hayal ediyorum ama yok olmuyo hiç tatmadığın yemeğin tadını bilebilirmisin.
İnşallah olur

Canım lütfen böyle söyleme sen çok güçlü bir kadınsın.İlk profil resmini görünce beni gülümsettin cıvıl cıvıl bir kız galiba diye geçirdim içimden.Senin enerjini sömüren, umutsuzluğa sevk eden insanları çıkar hayatından sana zarar vermelerine izin verme, kötü düşüncelerini de sil aklından.Seninle aynı kaderi yaşayan yüzbinlerce kadın var dünyada, bizler varız yalnız değilsin..İnşallah herşey çok güzel olacak, umut bizim herşeyimiz.

Kıyamam ya Rabbim en kısa zamanda yaşatsın sana da bu duyguyu canım lütfen öyle düşünme Sizdeki sorun nedir? Özel değilse bu kadar umutsuz olma Allah çok büyük ne çocuğun olmaz tedaviyi bırak diyen kişilerin çocuğu oldu olumlu düşünmeye çalış hayattan zevk al hayatını sadece bebeğe endeksleme sen her durumda çok özelsin bunu unutma kendine değeri önce sen vereceksin sen değerlisin kim ne derse desin o onların cahillikleri boşvoğazlıkları

Cok tatlsiin canim..yaa..bende tek yemeye calistim ilk..avakadoyu..en olgunlasmamisindan almistim..digerlerini curuk zannedip..midem kalka kalka yemistim ilk..zaten ilk ve son denemem oldu..iykkk yanii..allah kusrumu affetsin ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…