2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

3 ay önceden diyo genelde doktorlar ama sen yol yakınken bırak kuzum ..

Canım benim sağolasın süreci hep birlikte geçirdik seni bekliyorum arkamdan inşallah gebelik sürecini de birlikte geçiririz :)
Bekle benide Az kaldı regle son 14 gün teyzesi bizde arkadan geleceğiz inşallah dua et Hamileninki çabuk kabul olur derler

İnşallh arkadaşım hayırlısıyla inşallah yavrumu alıp sağlıkla ilerleyip pozitifi alıp dığumla son bulur umarım .. çok yıprarıyo süreç .. allah hepinizin yardımcısı olsun
Amin cabım inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günler de gelir

Kızlar daha önce gonal f bende böyle ağrı yapmamıştı bu kez kasıktan bacağa vuran bir ağrı var sizde de oluyor mu bu durum?

Kızlar daha önce gonal f bende böyle ağrı yapmamıştı bu kez kasıktan bacağa vuran bir ağrı var sizde de oluyor mu bu durum?
Ben 2 kez yaptirdigim asilamalarda gonal f kullandim ilkinde 8 yumurta ikincisinde 13 yumurta olmustu ve inanilmaz agrilarim vardi canimi acitacak sekilde
İnsallah sizin de bol bol yumurtalariniz oluyordur

Ben 2 kez yaptirdigim asilamalarda gonal f kullandim ilkinde 8 yumurta ikincisinde 13 yumurta olmustu ve inanilmaz agrilarim vardi canimi acitacak sekilde
İnsallah sizin de bol bol yumurtalariniz oluyordur
Bende hiç öyle bol nol yumurta olmuyor malesef 5-7 arası oluyor genelde. Acaba unuttum mu önceden de mi böyle ağrı yapıyordu diyorum ama yok ağrı yoktu hele ki ilk günlerde. Ama bu kez bu sabah 4 te sancıyla uyandım kasıktan bacağa vuran keskin bir sancı. Sürekli sancım var ama sabaha karşı feciydi kıvrandım resmen. İnşallah iyi şeylere işarettir. İnşallah siz de bende hepimiz de güzel sonuçlar alalım çektiğimiz bunca acıya değsin inşallah.

İnsallah iyiye yoralim iyi olsun bir de tabi yine de doktoruna yaz istersen, bakalim o ne diyecej

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…