Maşallahhh kuzum aminKuzum 6.gün değeri 37 Di 7. Gün değeri 75çok şükür darısı size
aminnnnnn insallahhCanım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah
MasallahhCanım benim sağolasın hepinizi arkamdan bekliyorum kızlar bu grup fire vermesin inşallah
3 ay önceden diyo genelde doktorlar ama sen yol yakınken bırak kuzum ..Kızlar şimdi benim transfer öncesi 28 temmuzda kontrolüm var estrofem içiyorum aksatmıyorum fakat siz de oldu mu bilmiyorum adetim bitmesine rağmen 3 gündür her akşam afedersiniz kanama geliyor ama çok özür diliyorum kahveye dönük bir kanama fakat geliyor sonra bi bakıyorum yokAnlamadım gitti bir de sizce transfere 3-4 gün kala sigarayı bıraksam olur mu yoksa şimdiden mi bırakmalıyım farkındayım içmemeliyim ama sanki stresimi alıyor sizce neler yapmalıyım bu sürece girmeden önce
Tebrik ederim canım inşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlerin başına inşaallahKuzum 6.gün değeri 37 Di 7. Gün değeri 75çok şükür darısı size
Dualarımdasınız canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim canım inşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlerin başına inşaallah
Canım benim sağolasın süreci hep birlikte geçirdik seni bekliyorum arkamdan inşallah gebelik sürecini de birlikte geçiririz :)M Muallimezzz yaaakuzummmm allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin yol arkadaşım çok mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükür pozitif..
Amin inşallahDualarımdasınız canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bekle benideCanım benim sağolasın süreci hep birlikte geçirdik seni bekliyorum arkamdan inşallah gebelik sürecini de birlikte geçiririz :)
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahDualarımdasınız canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah sağolasınTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah❤ darısı başımıza olsun
Rabbim yavrunu alıp yuvana dönmeyi nasip etsin canımBekle benideAz kaldı regle son 14 gün teyzesi bizde arkadan geleceğiz inşallah dua et Hamileninki çabuk kabul olur derler
İnşallh arkadaşım hayırlısıyla inşallah yavrumu alıp sağlıkla ilerleyip pozitifi alıp dığumla son bulur umarım .. çok yıprarıyo süreç .. allah hepinizin yardımcısı olsunRabbim yavrunu alıp yuvana dönmeyi nasip etsin canım
Amin cabım inşallah sağlıkla ilerler hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günler de gelirİnşallh arkadaşım hayırlısıyla inşallah yavrumu alıp sağlıkla ilerleyip pozitifi alıp dığumla son bulur umarım .. çok yıprarıyo süreç .. allah hepinizin yardımcısı olsun
Ben 2 kez yaptirdigim asilamalarda gonal f kullandim ilkinde 8 yumurta ikincisinde 13 yumurta olmustu ve inanilmaz agrilarim vardi canimi acitacak sekildeKızlar daha önce gonal f bende böyle ağrı yapmamıştı bu kez kasıktan bacağa vuran bir ağrı var sizde de oluyor mu bu durum?
Bende hiç öyle bol nol yumurta olmuyor malesef 5-7 arası oluyor genelde. Acaba unuttum mu önceden de mi böyle ağrı yapıyordu diyorum ama yok ağrı yoktu hele ki ilk günlerde. Ama bu kez bu sabah 4 te sancıyla uyandım kasıktan bacağa vuran keskin bir sancı. Sürekli sancım var ama sabaha karşı feciydi kıvrandım resmen. İnşallah iyi şeylere işarettir. İnşallah siz de bende hepimiz de güzel sonuçlar alalım çektiğimiz bunca acıya değsin inşallah.Ben 2 kez yaptirdigim asilamalarda gonal f kullandim ilkinde 8 yumurta ikincisinde 13 yumurta olmustu ve inanilmaz agrilarim vardi canimi acitacak sekilde
İnsallah sizin de bol bol yumurtalariniz oluyordur
İnsallah iyiye yoralim iyi olsunBende hiç öyle bol nol yumurta olmuyor malesef 5-7 arası oluyor genelde. Acaba unuttum mu önceden de mi böyle ağrı yapıyordu diyorum ama yok ağrı yoktu hele ki ilk günlerde. Ama bu kez bu sabah 4 te sancıyla uyandım kasıktan bacağa vuran keskin bir sancı. Sürekli sancım var ama sabaha karşı feciydi kıvrandım resmen. İnşallah iyi şeylere işarettir. İnşallah siz de bende hepimiz de güzel sonuçlar alalım çektiğimiz bunca acıya değsin inşallah.
Devlet hastanelerinde o imkan yok malesef içerde bile suratına bakmıyorlar insanın sağolsunlar.İnsallah iyiye yoralim iyi olsunbir de tabi yine de doktoruna yaz istersen, bakalim o ne diyecej
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?