2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

5.gün embriyosu
4yılın sonunda 1yıl uğraştım ilk transferim.
Yumurta sayısı aşırı düşük benim.
İnşallah sağolasın. Sendemi düşünüyosun
Kuzum ben de senin gibi hiçbir şeyi kolay elde etmedim hayatım boyunca benim ilk denemem kimyasal oldu Ağustos ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek kısmetse

Kızlar nasılsınızz ben regle şafak sayıyorum son 14 gün stressten reglim kaçmasa bari transfer olacak olanlar neler yapıyosunuz ? Yakında kimlerin var ?
Ben geçici menopozdayım bugün estrofeme başladım 10-12 ağustos gibi transferim olacak inşallah

Benim ilk transferin olacak süreci de bilmiyorum o yüzden de biraz heyecanla bekliyorum. Amin hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah ❤
Benim içinde ilk transfer olacak canım benimde pek bir bilgim yok almam gerekn ilaçları yazdırdım doktoruma sadece

Ben geçici menopozdayım bugün estrofeme başladım 10-12 ağustos gibi transferim olacak inşallah
O nasıl oluyor kuzum ? Daha önce hiç duymadım ne sebebpten dolayı tüp bebek yaptırdınız sormamda problem yoksa ? Embrio kaliten ,günü nedir .. inşallah zaman su gibi akar geçerde hepimiz sağlıklı hamilelikler elde ederizde doğumada beraber gün sayarız

LadyNurr Şöyle bende çikolata kisti var bu ikinci denemem ilki geçen sene ağustosda başka hastanedeydi.Normal siklusta hiçbir kontrol yapılmadan transfer yapıldı tutmadı.Bu tedavime aralık 2019 da başladım genetik testleri yapıldı rahim filmi çekildi t rahim çıktı doktorum onu girişimsel histeroskopi ile düzeltti.Sonrasında büyük olan kistimde radyolojide karından iğne ile girilip kistimin içi boşaltıldı.Sonra ilk yumurta toplamam oldu, onda 3 embriyom 3.gün donduruldu.Sonra bir ay bekleyip ikinci yumurta toplamam olacaktı(buna havuz yöntemi deniyor az yumurta çıkanlarda en az iki toplama yapıp donduruyor) derken pandemi çıktı iki ay bekledim ikinci toplamam yapıldı mayısta.Ondan da 1 embriyom donduruldu.Toplama bitince iki ay lucrin depot iğnesi ile geçici menopoza soktu hem rahim dinlensin hemde kistlerim küçülsün diye.Şimdi de embriyoları çözdürüp 5.güne gitmesini beklicez(inşallah hepsi iyi çözünüp kaliteleri iyi olur) ve transferim olacak.Hikayem böyle baya uzun yollardan geçtim yani tedavim 8-9 ay sürdü diyebilirim inşallah sonu çok güzel olur hepimizin

Kuzum ben de senin gibi hiçbir şeyi kolay elde etmedim hayatım boyunca benim ilk denemem kimyasal oldu Ağustos ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek kısmetse
İnan insanların farkında bile olmadığı şeyler için ben çok mücadele verdim yıprandım artık.
İnşaallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu.
22 sinde transfer oldum. Çok umutsuzum dua et olurmu

Kuzum inşallah bu güzel sonuçlanır hamilelik haberlerimizi alırız birbirimizin Benim hikyem 9 cu ay eylülde başladı geçen yıl seni ben çok iyi anlıyorum insan başlasın bitisin diye beklerken zaman duruyor sanki.. bizimkiside erkek infertilesi almanyada yaşıyoruz türkiyede ilk deneme yapma kararı aldık kasımda hsg için geldim martta yumurta toplama için tam o sırada heryer pandemiden dolayı durdu zor döndük geri almanyaya . Opu gününü bi kaç gün geriye alalım dozajı arttırıp dedik doktorum kesinlikle olmaz maffolur dedi eşime yani opu normal gününde oldu . Zar zor geri dönüş yaptık . Sonra durdu hayat biliyosun hala bekliyordum transfer için bu sırada sadece 1 tane 6 gün blastocyst ‘i 5bc kalitesinde tek blastım kaldı . 5 ci hün aradıklarında dondurabilceğimiz kalite embrio yok 6 günü bekliycez diye dünyam durdu hüngür hüngür ağladım .. eşim bana ben eşime destek çıktık . Derken şükür bitanesi donduruldu bahçeci umutta tedavi oluyoruz. Geçen ay transfer için hazırlanacakken mmr karışık aşı oldum diye doktorum iptal etti ilaçlara başlamadan bi ay bekliyelim dedi .. rubela aşısı ile olmuyomuş kesinlikle .o yüzden bu aya kaldık işte uzadıda uzadı normalde şu günlerde haber almış olacaktım

Canım zor gerçekten sana da çok geçmiş olsun herkesin ne hikayeleri var hepimiz aynı şeyleri yaşamasak da sınavımız aynı.Hepimiz için hergün dua ediyorum, hergün hayalini kuruyorum.Kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını diliyorum.Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın dünya meyvesini tattırsın

İnşallah kuzum inşallah Olucak rabbim sen yeterki iste demiş biz istiyelimde gerisi ona kalmış transfer zamanı bellimi ? Hangi hastanede yaptırdınız ?

Benim ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu 10 veya 12 ağustos olcak sanırım rahim kalınlığına göre
Hayırlısı olsun kuzum Bende adet günümle aşşa yukarı baktımğımda benim hesabima göre 26/27/28 olabilir

inanki bende aynı şeyleri yasadim 1 yıl içinde 2 kez pozitifi gördüm 2 kez düşük oldu . ikinci düştüğümde kaynanam 10 dk uzakta oturmasına rağmen 10 gün sonra geldi bana eşimin 10 yıl önceki sevgilisini n nasıl hamile kaldığından bahsetti hastanede şakır şakır kanamam varken arayıp ablanlar hiç düşük yapmadı sende niye böyle oluyo dedi ben hakkımı helal etmiyorum Rabbim biliyor bizde maddi manevi çok yıprandık ama Rabbim yüzümüzü güldürecek ben inanıyorum canim

Devlet hastanelerinde o imkan yok malesef içerde bile suratına bakmıyorlar insanın sağolsunlar.
Allah herkesin yardimcisi olsun. Biz devlet destegi alabiliyoruz ozelde yaptirsak da yuzde elli indirim yaptilar
Allahim devlet hastanesine gidenlerin de yardimcisi olsun

5.gün embriyosu
4yılın sonunda 1yıl uğraştım ilk transferim.
Yumurta sayısı aşırı düşük benim.
İnşallah sağolasın. Sendemi düşünüyosun
canim yumurta sayısına takılma bize transfer edilen bebeğini hayal et ben transferlerimden sonra hep konuştum bebegimle sonuçta negatifi öğrenene kadar hamile sayılırız
gerçi ben ikisinde de pozitifi gördüm dua et

Ben yeni transfer oldum ama tutmayacak diye düşünüyorum içim çok buruk.
Banada dua edin.
Ama bende 2. Ye hazırlancam gibi sanki içim öyle diyo
İyi dusun iyi olsun lutfen guzel seyler dusun olacak de kendini hazirla olacagina inandir
En kotu hep birlikte aglariz sonra yine ayaga kalkariz
Ama bu gunleri olacak diye guzel gecir canim

Kızlar nasılsınızz ben regle şafak sayıyorum son 14 gün stressten reglim kaçmasa bari transfer olacak olanlar neler yapıyosunuz ? Yakında kimlerin var ?
bayram sonu benim var canim 5. gün embriyosu 3. transferim geride embriyo yok ilk ikisindede hamile kaldim ama malesef düşük oldu

Biz bugun hastaneye gidip rapor islemlerinin baslamadi icin imza attik. Gerisini onlar halledip bize haber vericekmis. 3-5 gune rapor cikar dediler.
Adeti bekliyorum her gun ananas ve avakado yiyerek

Kızlar merhabalar, dün yumurta toplamam oldu.elimde telefon sabahtan beri bekliyorum. Demin aradılar binlerce şükür 2 tanesi döllenme belirtisi göstermişKalan 6 tane olgun yumurtayı da gözlemleyeceklermiş. İlk tedavimde döllenme olmamıştı. 2. De oldu yine iki tane ancak biri kaliteliydi. Tutmadılar. Şimdi de 2 tane olunca çok korkuyorum. Bana da dua eder misiniz? İnşallah sağlıkla gelişirler, gözlemlenenlerden de döllenen olurher seferinde baştan başlamak çok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…