- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mıKizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyorEvdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
Ogrenebilirsin canim benim oglum 12-13 haftalikti ultrasonda gordukbir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye?7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
benim de hiç uykum yok gece uyuyamıyorum öğlene kadar da kalkamıyorum, haftasonu dengemi bozdum fena:/ ama ben de şunu sorayım mide yanması yaşıyorum neden ola ki, bi de yanma için öneriniz var mı
Ben aynı bu şekildeydim. Ama şu aralar geçmeye başladıKizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyorEvdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
aslında azıcık cips yedim o günden beri yanıyor :/Mide yanmasi da var kuzum bende ne ararsan varsoda içiyorum ben biraz iyi geliyo
Ben cumartesi günü ikili testte öğrenemedimbir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye?7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
öğrenenler erkekti okuduğuma göre :) acaba senin bebiş kız mı kiBen cumartesi günü ikili testte öğrenemedimDoktor çok erken dedi. Ama öğrenenler varmışş
İnsallah benimkide gecer canimBen aynı bu şekildeydim. Ama şu aralar geçmeye başladı![]()
aslında azıcık cips yedim o günden beri yanıyor :/
Kızlaaar bugün doktora gittikve inanamazsınız cinsiyeti gördük
baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek
bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir
![]()
Evet bende şaşırdım çünkü hiç sormadım kendisi görünce direk söyledi bende gördüm uyuyordu birde rahat gördük ama tabi bende kaptırmadım kendimiOoo baya erken ogrenmissiniz canim masallah10 gun sonrada ben gidicem sanmam benim doktorun soyliycegini 12 den once soylemiyorlar genelde yanilma payindan dolayi
ben kız hissettiiiim:)Eki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
Sagol kuzumben kız hissettiiiim:)
Bende kız hissettimEki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
Sagol canimBende kız hissettim![]()