Bende sanırım geç döllenme oldu haftalarım uymuyo çünkü ama saglıklı ona bakıyorum çok takıyodum ama onun oluyoşu sabırsızlıkla beklemem çok başka bişey
Allah hayretsin inşallah arkadaşım ama etkilendiğin rüyayı anlatmani tavsiye etmem .hamileliğim başından beri bende bazı rüyalar gördün hatta dün gece uykum kaçtı dahada uyuyamadım .aklıma getirmemeye çalışıyorum.sanirim endişelerimiz uykuda çıkıyor bu şekilde.
Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?
Bitmediki hala boş kusmalarim bitti sadece yediğimi kusuyorum o bile maffediyor insanı 5.haftada başladı 9.haftada hafifledi bi haftaya yakın hiç kusmadım yine başladı 11.haftam doldu bugün ne zaman bitecek bilmiyorum dört gözle bekliyorum valla bitmesini ama bana iyi gelen en büyük şey 8.haftanın sonunda dört tane serum yedim biri antibiyotik ti ondan sonra üç gün antibiyotik kullandım öyle kendime geldim büyük ihtimalle yine enfeksiyon var vücudumda çarşamba tahlil yaptirtcam
Evet arkadaşıma da doktoru önermiş canım
5 yıldır kullanıyormuş ona da demiş ki iyi pil kullandığın sürece çok dayanıklı birşey olmaz.
Ben ikisinin de yorumlarına çok baktım. Plusmed te daha çok olumlu yorum olduğu için onu seçtim. Yine hastanede kullanılan bir marka. Bir de plusmed in ölçüm doğruluğu kanıtlanmışmış. Öyle işte canım
Bende sanırım geç döllenme oldu haftalarım uymuyo çünkü ama saglıklı ona bakıyorum çok takıyodum ama onun oluyoşu sabırsızlıkla beklemem çok başka bişey
kızlar ya 9. haftaya bu gn girdim adet zamanıma denk geliyor bu günler sabah biraz karın ağrım vardı şimdi belim ağrıyor aynı adet zamanı gibi normalmi bu durum sizce ?
kızlar ya 9. haftaya bu gn girdim adet zamanıma denk geliyor bu günler sabah biraz karın ağrım vardı şimdi belim ağrıyor aynı adet zamanı gibi normalmi bu durum sizce ?
Benim bebiş ya gününde gidiyor ya da bir iki gün önden. Hatta en son gittiğimde üç gün öndeydi. Ama benim reglim çok düzenlidir ve yumurtlama gününde döllenme olduğundan eminim sanki
Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?
Allah hayretsin inşallah arkadaşım ama etkilendiğin rüyayı anlatmani tavsiye etmem .hamileliğim başından beri bende bazı rüyalar gördün hatta dün gece uykum kaçtı dahada uyuyamadım .aklıma getirmemeye çalışıyorum.sanirim endişelerimiz uykuda çıkıyor bu şekilde.