2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende sanırım geç döllenme oldu haftalarım uymuyo çünkü ama saglıklı ona bakıyorum çok takıyodum ama onun oluyoşu sabırsızlıkla beklemem çok başka bişey

Allah hayretsin inşallah arkadaşım ama etkilendiğin rüyayı anlatmani tavsiye etmem .hamileliğim başından beri bende bazı rüyalar gördün hatta dün gece uykum kaçtı dahada uyuyamadım .aklıma getirmemeye çalışıyorum.sanirim endişelerimiz uykuda çıkıyor bu şekilde.

Bizim ki tatli hicbiseyi istemiyor sanirim yedigim an midem bulanmaya basliyor. Cikolata cok severim ama onu hele hic goresim yok tiksiniyorum artik

Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?

anladım canım allah şifa versin hepimize

Bizim ki tatli hicbiseyi istemiyor sanirim yedigim an midem bulanmaya basliyor. Cikolata cok severim ama onu hele hic goresim yok tiksiniyorum artik
Bende hiçbir değişiklik yok ne tatlıya ne ekşiye düşkünüm hala önceden yediğim kadar çikolata yiyorum.

Canım aman dinlenerek geçir yarın sabaha kadar,hiç bişey takma kafana senden değerli hiç bişey yokbende de acura var yıllardır çok memnunum
Evet arkadaşıma da doktoru önermiş canım
5 yıldır kullanıyormuş ona da demiş ki iyi pil kullandığın sürece çok dayanıklı birşey olmaz.
Ben ikisinin de yorumlarına çok baktım. Plusmed te daha çok olumlu yorum olduğu için onu seçtim. Yine hastanede kullanılan bir marka. Bir de plusmed in ölçüm doğruluğu kanıtlanmışmış. Öyle işte canım

Bende sanırım geç döllenme oldu haftalarım uymuyo çünkü ama saglıklı ona bakıyorum çok takıyodum ama onun oluyoşu sabırsızlıkla beklemem çok başka bişey
Benimkide erken döllenme olduğu için farklı çıkıyor Dün doktor kaç haftalık diyor ne diyeceğimi şaşırdım

kızlar ya 9. haftaya bu gn girdim adet zamanıma denk geliyor bu günler sabah biraz karın ağrım vardı şimdi belim ağrıyor aynı adet zamanı gibi normalmi bu durum sizce ?

Benimde hep 4 gün ile bir hafta arasında geriden geliyor belli bir zamandan sonra netleşir artık ona göre hesap yaparız

kızlar ya 9. haftaya bu gn girdim adet zamanıma denk geliyor bu günler sabah biraz karın ağrım vardı şimdi belim ağrıyor aynı adet zamanı gibi normalmi bu durum sizce ?
Normal bence cnm gecenlerde benimde adet donemine denk geldiginde agrim vardi hatta hafif pembemsi kanamam oldu cok sasirmistim

Benim bebiş ya gününde gidiyor ya da bir iki gün önden. Hatta en son gittiğimde üç gün öndeydi. Ama benim reglim çok düzenlidir ve yumurtlama gününde döllenme olduğundan eminim sanki

Oje süren var mı? Araştırdığım kadarıyla zararlı olan aseton. Solumamak lazım. Ama işte oje sürünce aseton kullanmamak olmuyor
Bu konuda fikri/bilgisi olan? Hatta doktoruna soran vs var mı?
Ben sürüyorumm Asetonsuz oje çıkarıcılar var canım onlardan kullanıyorum gratisde fln da var. Ama doktoruma sormadım tabiki
Inanilmaz başım ağrıyo kendi kendime nazar degdirdim sanirim
Bu haftaların sorunu sanırım benim de normalde çok çok nadir ağrırdı başım ama bu aralar feci

amin ya hayır olsun tabi,aynen endişelenmekten rüyama girdi yine,takıntı yapmışım bir de o zaman gördüğüm rüyayı şimdi benzerlerini görüyorum
bende 8i doldurcam yine regli döngüm ve belim ağrıyor geceden beri alakası olabilir mi diye düşünmüştüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…