Kafayi yicem sabah ablami aradim nasil gülüyor beynime oksijen gitmiyo diyorum bidaha soramam da adama ayy her kafadan bi ses cikiyo nasil sinir oldummmm ahanda simdi eczaneye ineyim diyorum sorayim. Artik birine daha sorarsam salak bu diceklerama anlamadimmm anlamadimm
aynı benimde 2 dk uyuyayım dedim gene bulantıyla uyandım hiçbişe yapasım yok mutfaktan tiksindim Allah tez zamanda geçirsin insallah bu sıkayetlerı .Merhaba arkadaşlar,
Nasipse bende 2.kez anne olacağım. Yalnız ilkinde de şimdide ilk 3 ay çok zor geçiyor. Yemekten tiksinme, halsizlik ve en kötüsü olarak şu ağızdaki geçmeyen acı metal tadı beni bitiriyor. Var mı aynı sorunu yaşayanlar ağlamak istiyorum resmen..
Kızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi
Vallahi ben uyumak değil bildiğin bayılıyordum şimdi daha iyiyimKızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi
Valla aynen öyle ben artık bu kadar halsiz uykulu olmaktan sıkıldım. Cidden kış uykusuna yat deseler yatarım gibi bir durumdayımay şu konuda şunu diyeyim
ne kadar erken öğrenirsen o kadar kötü yaa
zaman geçmek bilmiyor
Heeeh simdi gittiiim geldimmm kızlarr. Eczaci diyoki bir gün asiri dememiski diyor kendinize gun belirleyin mesela pazartesi sali carsamba gunleri icin diger gunler icmeyin haftaya yine ayni devam dedi3 gün art arda iç diyen oldu mu?
Yemin ederim 48 saat uyumasam uyku arayan bi insan olmadım bebekle 12 saatlik uyku yetmez olduVallahi ben uyumak değil bildiğin bayılıyordum şimdi daha iyiyimeşim şok geçiriyordu çünkü normalde çok uyumam
Ard arda icmeyim yaniMaşallah
Maşallahhya kız gibii
Kız
Canım bence gün belirle. Mesela her hafta salı, perşembe, cumartesi iç.
Doktorun kafası karışmış üç gün arayla hafta 3 kez mümkün değil
sadece uyumakta cok iyi maşallah benım yerıme de uyu :)Kızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi
Ya kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Merhaba arkadaşlar,
Nasipse bende 2.kez anne olacağım. Yalnız ilkinde de şimdide ilk 3 ay çok zor geçiyor. Yemekten tiksinme, halsizlik ve en kötüsü olarak şu ağızdaki geçmeyen acı metal tadı beni bitiriyor. Var mı aynı sorunu yaşayanlar ağlamak istiyorum resmen..
Teyzecikler bebeğimin ilk hediyesi iş yerinden bitane abla aldıay bu arada yazarken kızımın dedim bi an kızım mi olacak acep
Sağlıkla gönlünden geçen olsun güle güle giydiği günleri de görhediye bu olunca insan oğlumun ilk hediyesi nasıl desin
Fasulye gibiydi oğlumda kesem canımYuvarlak gibi gözüküyor. Ama kese kesin doğru değil diye biliyorum. Sanırım A April wind oğlunda da kesesi yuvarlakmış öyle hatırlıyorum .
Ptesi çarşamba cuma içYa kizlar bana akil verin cildircam. Kalsiyuma haftada üç gün yazmislar. Ben sunu anladim mesela örnek veriyorum cuma cmrtsi pazaralri icerim haftada üc kere olur iste. Esim diyoki hayir oyle degil bir gun ara vererek 7 gune bir haftaya yani yayacaksin diyo. Mesela pzrtesi carsamba cuma pazar boyle boyle gitcen diyo.. ama ozaman bir hafta 3 kere bir hafta 4 kere icmis oluyom sacma deilmi. Ust uste uc gun icilirmi diyor. Doktoruma yazdim size yazdigim gibi oda yazmiski 7 günde 3 defa, üç gün arayla icin yazmis hele ki onu hiiiic anlamadim. Ben bu ilacu nasil icceeeemmm
Bende erken öğrendim 2+6 günlüktüKızlar bebisi 3.haftalıkken öğrendik o gün bugün uyuyorum 8 +4 deyiz hala uyuyorum ve çok çabuk yoruluyorum sizce normal mi
Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canımTeyzecikler bebeğimin ilk hediyesi iş yerinden bitane abla aldıay bu arada yazarken kızımın dedim bi an kızım mi olacak acep
Fasulye gibiydi oğlumda kesem canım
Çin Rus Japon takvimleri kız gösteriyordu ama oğlum oldu o kaldı belki aklında kuzu
Ptesi çarşamba cuma iç
Ben olsam öyle yapardım.
Bende erken öğrendim 2+6 günlüktü
Ve bende aşırı uyku hali var.
dün işten geldim yattım uyudum 13 saat yataktaydımbir daha kalktığımda işe gittim o derece
Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canım
İnşallah canımInşallah kuzum ya artık şu günler gecsede biraz rahatlasam heyecanlarıma dönsem enerjim gelsin istiyorum rabbim hepimizin yavrusunu kucaklarimiza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?