• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
38 yaşımdayım canım. 4 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olduğum bir kaybım var.
bende 33:)) 9ay önce kalbi durduğu için kürtajım var ve ardındanda kimyasalım var,şu an hiçbirşeyde kullanmıyorum kalbide dinlemedik endişeyle bekliyorum😅
Kızlar vajınada zonklama yasayan var mı?
Yaa evet bi zonklama gibi denilebilir bişey oluyor arada🤷🏻‍♀️Ama diğer hamileliklerimde de böyle oluyordu😊

bende 33:)) 9ay önce kalbi durduğu için kürtajım var ve ardındanda kimyasalım var,şu an hiçbirşeyde kullanmıyorum kalbide dinlemedik endişeyle bekliyorum😅

Yaa evet bi zonklama gibi denilebilir bişey oluyor arada🤷🏻‍♀️Ama diğer hamileliklerimde de böyle oluyordu😊

Kürtaj sonrası folik asite devam ettirdi doktor beni. Premesis kullandırdı o dönem. Kalp atışını duyduktan sonra Pregnacare'e geçirtti. Hayırlısıyla duymak nasip olsun. ^_^

Kürtaj sonrası folik asite devam ettirdi doktor beni. Premesis kullandırdı o dönem. Kalp atışını duyduktan sonra Pregnacare'e geçirtti. Hayırlısıyla duymak nasip olsun. ^_^
Kürtaj sonrası bende devam ettim ama baktım olmuyor bebek bıraktım foliği,sonra doktor yumurta geliştirici klomen verdi tekrar başladım foliğe şuanda da folic us plus kullanıyorum henüz kendi dr gitmedim bakalım o ne diyecek benim için😊

Evet malesefki sevmiyorsun artık beni deyip duruyor 😂 karnıma doğru geliyor bebeğim sen sev annen artık beni sevmiyor diyor ama elimde değil beni böyle bi yer kapatsalar kimseler dokunmasın istiyorum 😣
Hahaaa bana da aynısını yapıyor ya;) ama ben mutsuz değilim yine de öyle diyor ilgimi azaltmışım galiba ondan :)

Kürtaj sonrası bende devam ettim ama baktım olmuyor bebek bıraktım foliği,sonra doktor yumurta geliştirici klomen verdi tekrar başladım foliğe şuanda da folic us plus kullanıyorum henüz kendi dr gitmedim bakalım o ne diyecek benim için😊

Hayırlısı olsun bakalım. ^_^

Hahaaa bana da aynısını yapıyor ya;) ama ben mutsuz değilim yine de öyle diyor ilgimi azaltmışım galiba ondan :)

Katlancaklar valla vücudumuzda bi mucize var ve hormonlarımız ciddi anlamda şaşmış durumda ne edek bizde çok keyif almıyoruz bu durumdan ama elimizden bise gelmiyor 😐

Arada oluyor dımı canım

arkadaşlar bilindiği üzere gebelik testlerinden ilki olan toksoplazma yaptırdık sonuç 1 çıktı referans aralığı 0.0-1.0 avidide ve igg testi yaptırdık igg negatif çıktı dr tekrar kan vermemi istiyo ?
:(

arkadaşlar bilindiği üzere gebelik testlerinden ilki olan toksoplazma yaptırdık sonuç 1 çıktı referans aralığı 0.0-1.0 avidide ve igg testi yaptırdık igg negatif çıktı dr tekrar kan vermemi istiyo ?
:(
pozitif çıktığında tedavisi falan yokmuymuş peki bende yaptırdımda henüz çıkmadı

ya kızlar ben toksoplazma testi yaptırmadım sanırım
çünkü sıradan kan tahlili idrar vs vardı?

Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi 😕

olmasını istediğimiz negatif yerine yüksek bi değer olması dedi. kafama çok takıldı. aslında benim çıkan değerim tam sınır igg negatif acaba bu bende bu mikrobun olmadığı anlamına gelmez mi emin olmak için 2 3 hafta sonra tekrar kan vermen gerek dedi hemde 2 li testi yapacak sanırım

bu mikrop varsa bebeğini almamız gerek demişti ben aldırmak istemiyorum.. bu durumda da risk devam ediyo antibiyotik veriyomuş 9 ay boyunca

olmasını istediğimiz negatif yerine yüksek bi değer olması dedi. kafama çok takıldı. aslında benim çıkan değerim tam sınır igg negatif acaba bu bende bu mikrobun olmadığı anlamına gelmez mi emin olmak için 2 3 hafta sonra tekrar kan vermen gerek dedi hemde 2 li testi yapacak sanırım
igg - igm + ise aktif enfeksiyon var demekmiş tam tersinde daha önceden geçirmiş oluyormuşsun

Back