- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
Çok teşekkür ederiz bende içip içmemekte kararsızdımKeseyi görmeye gidecek taze annişlerim
Gitmeden yarım saat önce en az 1 lt su için daha net görülebiliyor böylece.
Karından ultrason olacaksa tabi ki.
İdrar torbası dolu olunca; rahim dolayısıyla kese ve bebek daha net gözükür aklınızda bulunsun
Amin kuzum benim bu hafta çoğumuz gidiyoruz sanırım hayırlı haberlerle dönelim inşallahKızlar merhaba benimde tahmini doğum zamanın 4 ağustos görünüyor iki kere kan verdim ilki 210 ikincisi 716 cuma günü kontrole gidicem inşallah kalp atışını duyarım rabbim evlatlarımızı kodlamayı nasip etsin inşallah
Kese icin normal gittim ama göründü. Kalp atimi için idrara sıkışıp gelmemi istediler onun icin öyle gittimKeseyi görmeye gidecek taze annişlerim
Gitmeden yarım saat önce en az 1 lt su için daha net görülebiliyor böylece.
Karından ultrason olacaksa tabi ki.
İdrar torbası dolu olunca; rahim dolayısıyla kese ve bebek daha net gözükür aklınızda bulunsun
Ben de is hayatiyla birlikte zor olur diye erteledim hep.Ama daha fazla oteleyemedim.Sagikla kavusalim kuzucuklarimizayaş 29.ben çalışmıyorum.kızım biraz yaramaz olunca iyce büyüyene kadar düşünmedim
12. Haftaya kadar sıkışık gitmekte fayda varKese icin normal gittim ama göründü. Kalp atimi için idrara sıkışıp gelmemi istediler onun icin öyle gittim
amin canım inşallahBen de is hayatiyla birlikte zor olur diye erteledim hep.Ama daha fazla oteleyemedim.Sagikla kavusalim kuzucuklarimiza
Çok yüksek değil aslında canım benim çarşamba 150 cuma 540tı perşembe gittiğimde muhtemelen o civarda olur erken geç döllenmeyle alakalı Bi durumKızlar benim beta değerim 2200 neden çok yüksek?
Çok yüksek değil aslında canım benim çarşamba 150 cuma 540tı perşembe gittiğimde muhtemelen o civarda olur erken geç döllenmeyle alakalı Bi durum
Zarar var12. Haftaya kadar sıkışık gitmekte fayda var
Valla benimde çarşamba günü öğrendiğimden beri gidip gidip kan veresim geliyor zor tutuyorum kendimiTeşekkür ederim canım nasıl bir haftaysa öğrendiğimden beri sürekli kafaya takıyorum galiba herşeyi, daha şirkete daha söylemedim. Çalısıyorum da.mimarım bazen ofiste ama genelde hep şantiyede ayaktayım. Nasıl çalısıcam bilmiyorum. Eşim takma kafanı çıkarsın ileride başka işe girersin diyor ama ben tüm gün bunu kafaya takmaktan yorgun düştüm.
Herkeste aynı seyirde ilerlemez canım erken döllenme olmuş olabilir seninde benim gibi.Kızlar benim beta değerim 2200 neden çok yüksek?
Normal canım benim geçen hafta yumurtalıklarım sızlıyor gibiydi. Bu hafta azaldı biraz.Bugün tam 4. Haftadayım regl ağrısna benzer ağrım oluyor normal mi hiç ağrım yoktu şimdiye kadar
Canım sakin ol. Yarın doktorunla görüş belki kullandığın ilaçlar mide bulantısı yapmıştır. Bende kasık ağrısını çok çekiyorum. Bu ara azalmıştı aslında ama beni uyandırdı az önce. Yinede benim dayanılmayacak bir ağrı değil. Senin nasıl çok mu şiddetliydi?Kızlar çok kötüyüm
gece 2.30 da şiddetli kasık ağrısıyla uyandım...
Lavaboya kalkarken midem yoğun şekilde bulandı bayılacağım sandım... çok korkuyorum bişey söyleyin yaşayan varmı böyle bi durumu
Benimde ilk gebeliğimde az az yükseldi canım bir sorun hariç sağlıkla tamamladım diyebilirim. %60 artış kafi aslında. İnşallah düzene girer canımHerkese merhaba beta hcg değerim az yükseldiğinden sıkı takipteyiz. Yarın kan vereceğim tekrar. İki katı artış bekliyor doktor. İkinci çocuğum ama yine de heyecan bastı.