Malesef en azından haftada 1 yeriz 3 ten iyidir napalımBalık yemeden olmuyormuş yani üzüldüm
merhaba, başta düşük artış demiştiniz, değerleriniz ne kadardı acaba?Bugün test sonucum ikiye katlamıştı dr sıkıntı yok haftaya gel keseyi görelim dedi muayene etmediheyecan dorukta yine bir hafta hop otur hop kalk yaparım.
Canım sen ne yaptın artışların ne durumda? Kese görüldü mü?merhaba, başta düşük artış demiştiniz, değerleriniz ne kadardı acaba?
ya allah nasip ederse ikimizde aynı zamanda doğum yapıyoruz Science3,Canım sen ne yaptın artışların ne durumda? Kese görüldü mü?
Normal canım bende de var sorun olabileceğini düşünmüyorum benKızlar merhaba, sarı renkli çok yoğun olamayan akıntısı olan var mı? Ben az önce iç çamaşırımda fark ettim ve çok huzursuz oldum. Sizce normal mi yoksa anormal bir durum mu?
Doktoru aramamak için zor tutuyorum kendimi, cuma günü muayene için randevum var zaten ama bilmiyorum sanırım evham yapıyorum
İnşallah mühim bir şey değildir yaNormal canım bende de var sorun olabileceğini düşünmüyorum ben
Umarım görebilirim, benim de tek isteğim o şu anda...m_aslicim günlerimiz çok yakın bakalım cuma keseyi görebilecek misin ben haftaya gideceğim sen görürsen bende görürüm
Bu akşam tekrarlayacağımİnşallah mühim bir şey değildir ya
Umarım görebilirim, benim de tek isteğim o şu anda...
Bu arada siz yakınlarda kan tahlili verdiniz mi? Betalarımız da yakın mı acaba?
İnşallah canımm.. Senin son durum nedir?ya allah nasip ederse ikimizde aynı zamanda doğum yapıyoruz Science3,
yarına randevu bulabildim, bakalım daha gitmedim. cumartesi 93dü salı 225 olmuş. umarım az değildir bu artışlar.Canım sen ne yaptın artışların ne durumda? Kese görüldü mü?
Bilgi verir misiniz rica etsem?Bu akşam tekrarlayacağım
Tabi sonucum çıktığı gibi haber veririm ☺☺Bilgi verir misiniz rica etsem?
ben hala bekliyorum en son beta değerim pazartesi bakıldı 90 denildi pazartesi tekrar kan tahlili yaptırıcam umarım düzenli artış olmuştur benim çok fazla kasık ağrım oluyo göğüsler çok ağrıyo o dayanılacak gibi değil sen naptın nasıl gidiyoİnşallah canımm.. Senin son durum nedir?
ben hala bekliyorum en son beta değerim pazartesi bakıldı 90 denildi pazartesi tekrar kan tahlili yaptırıcam umarım düzenli artış olmuştur benim çok fazla kasık ağrım oluyo göğüsler çok ağrıyo o dayanılacak gibi değil sen naptın nasıl gidiyo
aynı canım felaket üşüyorum internette baktım bende troit falan diyordu kan testi verirken ona da baktılar üşümemden bahsettim ama herşey normal sonuçlarımda.Arkadaşlar feci bir üşüme geliyor ara ara, özellikle yorgun olduğum saatlerde, sizlerde böyle bir şey oluyor mu hiç? İnternette normal diyor ama tuhaf geliyor tabii, bir de ateşim yumurtlama döneminden beri 36,8-37,4 arası sabitlendi...
Merhaba ,yazdiklarin o kadar cok benim durumumla ortusuyor ki bir an acaba ben mi yazdim diye dusundumMerhaba arkadaşlar, 9 yıl sonra bir mucize olarak bende 2. bebeğimi bekliyorum
5 haftalık henüz, pazartesi keseyi gördük, bebek için 10 gün sonra çağırdılar... umarım görebiliriz..
Bu arada hiç mide bulantım yok, ara sıra karın ağrım olurdu 2 gündür o da çok yok.. sadece canım et istiyor ve tatlıya çok düşkün olduğum halde canım şekerli hiçbir şey istemiyor... Bir de ara ara feci üşüyorum...
Umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..
Cok gecmis olsun.BeSelam hanımlar.brn fena grip oldum anasınıfı öğretmeniyim . Salgın vardı okulda benimde es geçmedi.yataktan kalkamiyorum tavsiye si olan varmi
Cok gecmis olsun.Ben de sinif ogretmeniyim.Cocuklar hep hasta.Kendimizi nasil koruyacagiz bilmiyorum.Ben 1 hafta oncesine kadar keciboynuzu ozu+zencefil+propolis karisimi yiyordum.Bagisikligimi inanilmaz arttirdi.Ancak simdi doktoruma sorup oyle devam etmeyi dusunuyorum.Selam hanımlar.brn fena grip oldum anasınıfı öğretmeniyim . Salgın vardı okulda benimde es geçmedi.yataktan kalkamiyorum tavsiye si olan varmi