Beta hcgyi az buldu,keseyi de goremeyince beni cok endiselendirdi.Tupte kalmis olabilecegini soyledi.2 gun sonra deger 2ye katlayinca iyi diyerek rutin kontrole cagirdi.Ama ben degistirecegim doktorumu.Ona kalsaydi menopoz ilaci kullanmali tup bebek merkezine gitmeliydim hic denemeden.Dış gebelikten anormal artışta falan mı şüpheleniliyor? Kan değerlerin baya iyiydi okuduğuma göre
Artık doktorlara da güvenemiyoruz. Sayısal loto gibi iyi doktoru bulana helal olsunBeta hcgyi az buldu,keseyi de goremeyince beni cok endiselendirdi.Tupte kalmis olabilecegini soyledi.2 gun sonra deger 2ye katlayinca iyi diyerek rutin kontrole cagirdi.Ama ben degistirecegim doktorumu.Ona kalsaydi menopoz ilaci kullanmali tup bebek merkezine gitmeliydim hic denemeden.
Doktor canlanmis gözünüz aydin dedi canim. Kalp atışını da duydum cok şükür 1 aya da tekrar kontrole gitcemKalp atışını duydunmu yoksa gördünmü canim
Ben canım ben... günün belli aralıklarında çok sıcaklanıyorum akşam üzeri hatta geceleri tir tir titriyorum... o ayaklarım buzBenim gibi sürekli üşüyen hatta ara ara titreyen başka biri var mı acaba
Gözün Aydın canım inşallahMerhaba arkadaşlar ben de Allah kısmet ederse Ağustos annesiyimBugün beta değerimi öğrendim henüz 12.65 inşallah düzenli yükselir de sağlıklı bir gebeliğim olur lütfen dua adin
Aynııı valla aynıBen canım ben... günün belli aralıklarında çok sıcaklanıyorum akşam üzeri hatta geceleri tir tir titriyorum... o ayaklarım buz
9 sene sonra 2. gebelik benim.Calisma hayatiyla birlikte cok zor olacak ama cocugumu kardessiz birakmak istemedim.Yas kac sizinbenim gibi 10 sene sonra yeniden anne olmaya hazırlanan varmı
Bende 6+1 gordum kalbinin attigini ekranda ama duymadim oyuzden sordum.bana cok kucuk ses cikmaz dedi ama senin madallah duymussundaDoktor canlanmis gözünüz aydin dedi canim. Kalp atışını da duydum cok şükür 1 aya da tekrar kontrole gitcem
yaş 29.ben çalışmıyorum.kızım biraz yaramaz olunca iyce büyüyene kadar düşünmedim9 sene sonra 2. gebelik benim.Calisma hayatiyla birlikte cok zor olacak ama cocugumu kardessiz birakmak istemedim.Yas kac sizin
Benbenim gibi 10 sene sonra yeniden anne olmaya hazırlanan varmı
Kızlar merhaba bugün çatlamadan sonraki tam 14. günüm (yani adet olmam gereken gün) az önce kan tahlili verdim ve sonucum 115,44 çıktı. Sizce bebek neİnşâllah canım hayırlı olsunmerhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesiyim addetim 2 gün gecikti dün kan verdim 90 çıktı umarım sağlıklı şekilde kantlanarak artar sonucum
ben kovayım canım doğum ağustos ama benim temmuz ortası olur. muhtemelenDikkat ettimde genelde ağustos anneleri terazi burcu . Tesadüfe bak
Benim bugün hesaben adetin son günü dün gece öksürürken bile zorlandım batma evresini geçti hissedilir hale geldi.Kızlar kasık ağrısı yaşayanınız var mı?
benimkide 9 aslında allah bağışlasınBen ☺kızım 9yasinda
Yoğun ağrı değil ama ara ara batmalar oluyor bende de kabızlık var 3 gündür hiç tuvaletimi yapmadım rahatsızlık vermiyor ama normal değilKızlar kasık ağrısı yaşayanınız var mı?