Vallahi benim de batma değil sanki artık minik minik sızlıyor sağ kasığımda bir şey, ister istemez endişeleniyorum inşallah her şey yolundadırBenim bugün hesaben adetin son günü dün gece öksürürken bile zorlandım batma evresini geçti hissedilir hale geldi.
Ben zaten sürekli kabız olduğum için onun varlığını ya da yokluğunu fark edemiyorum bileYoğun ağrı değil ama ara ara batmalar oluyor bende de kabızlık var 3 gündür hiç tuvaletimi yapmadım rahatsızlık vermiyor ama normal değil
Haftaya gideceğim telefonda görüştük doktorumla geçen cuma 10 gün sonra görüşelim dediVallahi benim de batma değil sanki artık minik minik sızlıyor sağ kasığımda bir şey, ister istemez endişeleniyorum inşallah her şey yolundadırDoktor bununla ilgili bir şey söyledi mi size?
Ben zaten sürekli kabız olduğum için onun varlığını ya da yokluğunu fark edemiyorum bileHakkımızda hayırlısı artık. Siz doktora göründünüz mü?
Ben cuma günü gittim doktorda sıkıntılı gebelikte doğum sancısı gibi durulmayacak ağrı ve kan önemli. Kan ve şiddetli ağrı yoksa sürekli gelmeyin size de çocuğa da yazık dedi. Anormal bir durum olsa vücudun dili var belli eder zaten demişti haklı aslında ama bu psikoloji de başka bir şeymişVallahi benim de batma değil sanki artık minik minik sızlıyor sağ kasığımda bir şey, ister istemez endişeleniyorum inşallah her şey yolundadırDoktor bununla ilgili bir şey söyledi mi size?
Ben zaten sürekli kabız olduğum için onun varlığını ya da yokluğunu fark edemiyorum bileHakkımızda hayırlısı artık. Siz doktora göründünüz mü?
Hayırlı olsun canımmerhaba kızlar bende allahın izniyle ağustos annesiyim addetim 2 gün gecikti dün kan verdim 90 çıktı umarım sağlıklı şekilde kantlanarak artar sonucum
Bol su iç canım hem bebek içinde önemliYoğun ağrı değil ama ara ara batmalar oluyor bende de kabızlık var 3 gündür hiç tuvaletimi yapmadım rahatsızlık vermiyor ama normal değil
sağol canım benimHayırlı olsun canım
İçiyorum canım şişeyle geziyorum hatta normalde çok su içmem unutmamak için elimde şişe sürekli içiyorumBol su iç canım hem bebek içinde önemli
Lifli gıdalar tüket
En güzelini yapıyorsun canımİçiyorum canım şişeyle geziyorum hatta normalde çok su içmem unutmamak için elimde şişe sürekli içiyorum
Maşallah ne kadar güzelBen bugün hem keseyi hem kalp atışını duydum gayet normal görünüyor herşey dedi d vitaminine başlattı 3 hafta sonra tekrar çağırdı.darisi size KIZLAR inşallah
Benim de cuma günü randevum, sizinle tarihlerimiz birebir aynı şimdilikBende ilk doktor randevumu aldım haftaya salı keseyi görmeye gideceğim şimdiden heyecanlıyım hemen geçer umarım şu bir hafta
Bende cuma gidecektim değere göre aslında gözükmesi muhtemeldi ama garanti olsun dedim salıya aldımBenim de cuma günü randevum, sizinle tarihlerimiz birebir aynı şimdilikİnşallah ben de görebilirim keseyi çok heyecanlıyım
6 haftalık göründü ultrasonda canım amin canım amin çok güzel bi duygu ikinci hamileligim ama ilki kadar heyecanlı emin olMaşallah ne kadar güzelRabbim bize de nasip etsin, kaçıncı hafta olarak söyledi doktor miniği?
Ben de öyleyim kahvalti duzeni yemek düzeni kalmadi kafami yastiktan kaldiramiyomçok uyuyorum gene uyucam benim gibilere selam
ev aldı başını gidiyor.mutfaktan tiksiniyorum.hiçbirşey umrumda değil yeterki uyuyayım.sabah çocuğu okula bırakıyorum gelince uzanıyorum gidip alıyorum öğlen geri uyuyorum.çocuğum bile heder oluyo yalnız kalıyor üzülüyorumBen de öyleyim kahvalti duzeni yemek düzeni kalmadi kafami yastiktan kaldiramiyom