2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar doktorum bana yesıl ağırlıklı besleniyor isen folik asit içmene gerek yok dedi . Sizin fikirleriniz nedir. ?

Kızlar doktorum bana yesıl ağırlıklı besleniyor isen folik asit içmene gerek yok dedi . Sizin fikirleriniz nedir. ?
Hamilelik döneminde folik asit ihtiyacı yediklerimizle karşılanmayacak kadar artıyor.
ve bel açıklığını ilaç alımı ile önleyebilirken bana kullanmamak çılgınca geliyor.

sat 25 kasım 36 yaş istanbul
[/QUOTE]
Canım doktora gidip kesene görebildin mi yâda ne zaman gidip göreceksin. Beklemekten çok sıkıldım hayırlısıyla bi keseyi görebilseydim Iyi olurdu. Çok şükür ne bir mide bulantısı ne de bir ağrı sızı var bende

Kızlar ya bu kusmaya nasıl çözüm bulucaz 12. haftada falan bitiyormuş benim daha 6 haftam mı var acaba

Kızlar ya bu kusmaya nasıl çözüm bulucaz 12. haftada falan bitiyormuş benim daha 6 haftam mı var acaba
Bir şekilde sabretcez canım yaa
Hiç belli olmaz belki erken biter belki daha geç şartlama kendini iyiye odaklan..
Bitecek gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…